Ιστορικό πρωτοσέλιδο!


Ίσως μετά απο χρόνια μάθουμε τι ρόλο έπαιξε η συγκεκριμένη εφημερίδα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Πριγκιπική ιστορία που κράτησε 1,5 χρόνο.

Ίσως μάθουμε ,ίσως όχι...

Σχόλια

  1. ποιος παραγοντας του Παναθηναικου προσεγγισε τον μαρακακη

    διαδωστε το http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article2072927.ece

    να ξυπησουν και οι τελευταιοι αφελεις , τελος τα ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. yiorgos Kandakis4/1/13 3:36 μ.μ.

    Πρες , η ιστορία αυτή τελείωσε. Ο κ. Τσάκας μαζί με τον Πρίγκηπα είχαν διορία 20 μέρες για να βάλουν τα χρήματα , όπως είχαν υποσχεθεί και δεν το έκαναν.

    Μάλιστα , ο κ. Τσάκας επέμενε σε δημόσιες δηλώσεις που είχε κάνει , ότι το πολύ μέχρι τις 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 4/01/2013 τα λεφτά θα είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και μάλιστα είχαν το θράσος να ζητήσουν παράταση 2 εργάσιμων ημερών , που καλώς , κατά την γνώμη μου , δεν τους δόθηκε.

    Σήμερα , λοιπόν , που οι μάσκες έπεσαν και τα λεφτά αποδείχθηκαν φούμαρα & μεταξωτές κορδέλες , ο λόγος πέφτει στην τωρινή διοίκηση που έχει χρέος να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και ποιος υποκινεί τα σενάρια περί Πρίγκηπα.

    Οφείλει να κινήσει γη και ουρανό , είτε με εξώδικα , είτε με μηνύσεις προς συγκεκριμένα άτομα για να μάθει ποίο είναι το πρόσωπο που κινείται στην αφάνεια πίσω από τον πρίγκηπα & τον κ. Τσάκα.

    Δεν μπορεί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να διασύρεται επί 2 χρόνια , δηλ. από το καλοκαίρι του 2011 , πότε με τον κ. Σαούντ , πότε την κ. Νούρα και στις ημέρες μας με τον κ. Φειζάλ , με επενδυτές που υπόσχονται χρήμα αλλά δεν βάζουν τίποτα.

    Αν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτούς , είναι επιχειρηματίας ή κάποια ομάδα επιχειρηματιών , εφόσον δεν έχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να πάρουν τον Παναθηναικό -και αυτό φάνηκε σήμερα- οφείλουν να καθίσουν στη άκρη και να αφήσουν τον κ. Αλαφούζο και τους υπόλοιπους μετόχους με την συμπαράσταση της Παν. Συμμαχίας να κυβερνήσουν.

    Αν θέλουν σώνει και καλά να κυβερνήσουν και να έχουν μια ομάδα όπως αυτοί ονειρεύονται , ο νόμος δεν τους το απαγορεύει , ας αγοράσουν μια μικρή ομάδα , ας βάλουν τα χρώματα και ένα σύμβολο του Παναθηναικού , ας την ονομάσουν όπως αυτοί θέλουν ( Τζιγγεριακό , νέο Παναθηναικό κλπ) ,ας πάρουν το ΟΑΚΑ ως έδρα και ας κατεβούν στο πρωτάθλημα και ότι ήθελε συμβεί. Θα έχουν και τους οπαδούς τους , που πολλοί από αυτούς θα βλέπουν πετροδόλαρα και θα τρελαίνονται.

    Εμείς οι υπόλοιποι θα μείνουμε πιστοί στον Παναθηναικό μας , όπως τον ξέραμε με τους νυν μετόχους και με έδρα τη Λεωφόρο μας. Να γίνει ο Παναθηναϊκός , όπως ήταν , την δεκαετία 60 & 70 όπως εμείς τον θυμόμαστε και τον αγαπήσαμε , τότε που ήμασταν μικρά παιδιά. Δεν χρειάζεται μια ομάδα για να μεγαλουργήσει να υπάρχουν πολλά λεφτά.
    Είναι σημαντικά τα λεφτά , αλλά δεν είναι το παν. Προέχει η αγάπη για τον σύλλογο , η αγάπη για την γειτονιά και την περιοχή που γέννησε την ομάδα. Αν δεν υπάρχει το δεύτερο , όσα λεφτά και να δώσει κάποιος , τίποτα δεν θα κατακτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου