Mόνη ελπίδα για την ΠΑΕ ,μια χοντρή ξεφτίλα για την ομάδα!


Δυστυχώς ,ο ρομαντισμός έχει και τα όρια του.
Δυστυχώς κάποια πράγματα σε κάποια φάση πρέπει να αρχίζουμε να τα βλέπουμε ρεαλιστικά.


Αυτοί που έχουν τις μετοχές της ΠΑΕ είναι στα παπάρια τους αν η ομάδα παραπαίει και δεν μπορεί να σταυρώσει μια νίκη. Ο Αλαφούζος παριστάνει τον τρελό του χωριού ,μιλώντας για ανακατασκευές ,νέα γήπεδα και προγράμματα ,χωρίς όμως να μας λέει που στο καλό θα βρεθούν τα χρήματα. Ο Ιανουάριος φτάνει και είμαι πολύ περίεργος να δω ποιο καπέλο θα σηκώσει για να βρει λεφτά.

Αν θέλουμε να ακούσουμε τον ρεαλισμό ,αυτός λέει ότι μόνη πιθανότητα να ευαισθητοποιηθεί κάποιος λεφτάς είναι ο Παναθηναϊκός να φάει χοντρή ξεφτίλα. Όπως έγινε δις και το 2008 με γαύρο και όφη και ακολούθησαν ΠΕΚ και ένα μαζικό συλλαλητήριο. Αν δεν τρώγαμε τέσσερα απο τον Όφη ,δεν θα ένιωθε τόσος κόσμος για να κατέβει στους δρόμους να απαιτήσει αλλαγή.

Πλέον μόνο σε τέτοια περίπτωση πιστεύω πως θα ιδρώσουν κάποιων τα αυτιά και θα εμφανιστεί τουλάχιστον κάποιος να πάρει την ΠΑΕ. Φαντάζομαι δηλαδή...

Και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη καλύτερα να υπάρξει μια χοντρή ξεφτίλα μπας και νιώσει κανείς ,παρά να υπάρχει σταδιακή απαξίωση της ομάδας και συνεχές χαμήλωμα του ταβανιού με αποτέλεσμα να συνηθίσουμε μοιραία την μετριότητα.

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως πάλι πρέπει κάποιος να πιάσει τους παίκτες μας για να χάνουν ματς ,ούτε όμως και το αποκλείω ότι ήδη έχει συμβεί..

Καληνύχτα σας και σόρρυ αν φάνηκε κάπως το κείμενο. Ρεαλιστής μέσα στον ρομαντισμό μου προσπαθώ να είμαι..

Σχόλια

  1. Όποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα..δε περιμένει να έρθει η ξεφτίλα σε έναν αγώνα..Άλλωστε η ομάδα πραγματικά δεν μπορεί να πάει χειρότερα..από 2 νίκες σε 8 ματς..και συνολικά 2 στα 13 σε europa και πρωτάθλημα..Όσοι θέλουνε να βοηθήσουνε επρεπε ΧΤΕΣ να το κάνανε..Τώρα αν περιμένουν να έρθει ένα 4-0 για ..να έχουνε επικοινωνιακή αβάντα..καλύτερα να μη " βοηθήσουνε ποτέ .."..


    Διαφωνώ εντελώς με το σκεπτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζιμις1313/12/12 2:51 μ.μ.

    Συμφωνώ και επαυξάνω αδελφέ!Πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο για να ξυπνήσουν μερικοί(κυρίως οι εύποροι Παναθηναικοι και να βοηθήσουν την ομάδα).Παίζει να κάνεις καμιά λίστα με τα ονόμά τους?Τίτος Βασιλόπουλος και λοιποί.....έτσι για να έχουμε να λένε και να περιμένουμε μπας και....


    ΥΓ.Από ότι φαίνεται η Γάτα διάβασε την ανάρτησή σου και την σχολίασε στο σημερινό οπισθώφυλλο κάτω κάτω.Περιμένω να την βάλεις στην θέση της την Γατούλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να μουν 16χρονος φίλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι να ναι... το επιπεδο της σελιδα ολο κ πεφτει.. 16 χρονα ειστε?
    θα εμφανιστει για την ΠΑΕ ο Τσακας αν ξεφτυλιστουμε κ αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα εσυ μαθε πρωτα τον προεδρο του ερασιτεχνη και μετα ελα κανε κριτικη για ατομα που οχι μονο ειναι αγνοι οπαδοι αλλα εχουν και τα @@ να γραφουν καταστασεις που αλλου κανουν αβαβα προσδωκοντας να τους πεταξουν κανα κοκαλακι να γλυψουν

    μια χαρα ειναι το μπλογκ και γαμει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά , αν διαλυθεί η ομάδα , και μείνουμε χωρίς πρόεδρο , ακέφαλοι , θα προσφέρουμε από μόνοι μας την καλύτερη υπηρεσία στον Μαρινάκη και τους ομοϊδεάτες του. To λέω από καρδιάς , χωρίς να είμαι τσάτσος κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φάουλ το κείμενο .. Πάμε παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A_S είμαι εγώ φίλε. Ξέρω ότι δεν αρέσει αυτό το κείμενο ,αλλά άμα το δείτε λίγο πιο ψυχρά το όλο θέμα θα καταλάβετε πως το εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος με αυτόν που φαίνεται ως Pan Press και δεν έχει και σημασία βασικά, καθώς όλοι αρθρογράφοι και σχολιαστές για τον ίδιο λόγο γράφουμε. Για μια στιγμή που φάνηκε πως εισχώρησαν καινούριοι και γράφουν σε διαφορετική λογική. No offense.

    Είμαι μοιρασμένος για το κείμενο. Δε ξέρω αν σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που τα βλέπουμε όλα μπορεί να φανεί έως και χρήσιμο αυτό. Ξέρω όμως ότι ψυχρά το έχουν δει από καιρό οι μέτοχοι και δε βάζω τον εαυτό μου στη ψύχρα που θέλουν αυτοί και κατέστρεψαν τα πάντα. Από την άλλη θα μου πεις, ότι καλύτερα να καταστραφεί τελείως ώστε να αναγεννηθεί από την αρχή, αλλά κανείς δε ξέρει αν εφαρμόζεται πια κι αυτό. Μέσα από τόσους παράγοντες γύρω από την ομάδα http://www.panathinaikos-press.com/2012/11/m_1.html, ρομαντισμός πλέον μπορεί να είναι η χοντρή ξεφτίλα στον τρελό του χωριού που γράφεις. Δε ξέρω αν μια τεσσάρα αποτελεί μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτό που φημολογείται ότι κάνει και θέλει να καταλήξει ο τρελός. Ίσως μια γιούχα στα τσιράκια γύρω του αποτελεί πιο ευαίσθητο ρομαντισμό από το κυνηγητό στους παίκτες και προπονητές που εφαρμόστηκε πολλάκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω το έχετε παρεξηγήσει το κείμενο παιδιά. Θέλει απλά να πει οτι κάτι χοντρό πρέπει να γίνει για να ταράξει τα νερά. Η ομάδα βρίσκεται σε τέλμα και αδιέξοδο καιρό τώρα. Καταλαβαίνω γιατί θίγεστε αλλά καμιά φορά πρέπει να γίνει κάτι ακραίο για να έρθει η αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάντως κανά δυο αρθρογράφοι που μαζευτήκατε τώρα δε γράφετε σωστά. Δεν ξέρω αν γράφατε και πρότερα αλλά φαίνεται ότι ένας είναι ο αξιόλογος και πολύ θα ήθελα να συνεχίσει εκείνος να γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με το κείμενο να έρθει η ξεφτίλα αλλά μόνο για να νιώσει ο κόσμος, μήπως και ασκήσει κάποια πίεση. Διότι δυστυχώς συνηθήσαμε αυτή τη μετριότητα, αυτή την κατάντια βασικά...Ο κάθε επενδυτής θα κοιτάξει τα συμφέροντα του πρώτα ασχέτως ποδοσφαιρικών αποτελεσμάτων. Και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να θέλει να μπλέξει κανένας σε αυτό το χάος που λέγεται Παναθηναικός. Και να τον πολεμάει και η Οικογένεια απο πίσω. Εκτός κι αν βρεθεί κάποιος λεφτάς καμικάζι με όρεξη για τρέλες. Δύσκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TRAGIKO to arthro.katevase to file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρές εκτιμώ την άδολη αγάπη σου για τον Παναθηναϊκό , αλλά θεωρώ το κείμενό σου ως μη γενόμενο. Διαφωνώ με την άποψή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου