Ήττα στην Τουρκία ..και αλλαγές

Φενερμπάχτσε Ούλκερ Παναθηναϊκός 73-64

 Η ομάδα είναι νέα την στηρίζουμε και θα βελτιωθεί όμως κάποια πράγματα βγάζουν μάτι..Όταν παίρνεις σκορ ουσιαστικά μόνο από 5-6 παίχτες..τότε δύσκολα να διεκδικήσεις κάτι πραγματικά μεγάλο..Πολλά και τα λάθη 23 τον αριθμό , κακό ποσοστό στα τρίποντα ( 6/20 ), αλλά εμένα με προβληματίζει περισσότερο η ανυπαρξία κάποιων παιχτών( επιθετικά - αμυντικά)..όχι σε αυτό το παιχνίδι μόνο, αλλά στα μέχρι τώρα ματς..


Ειδικότερα δε οι Κίτσεν - Άρμστρονγκ δεν έχουνε κάνει ένα καλό παιχνίδι..όχι με την Φενέρ ή την Ρεαλ Μαδρίτης..αλλά ούτε με τον Άρη ή το Ρέθυμνο. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί οι δύο πρέπει να αλλάξουν άμεσα.. Είναι κρίμα να μην γίνουνε αυτές οι δύο αλλαγές γιατι η ομάδα πραγματικά πιστεύω οτι έχει δυνατότητες..Χρειάζεται όμως πιο ποιοτικό βάθος πάγκου..Όταν μπαίνουν και παίζουνε οι Κίτσεν - Αρμοστρονγκ - Ξανθόπουλος έστω και τα 5 λεπτά τους.. η ομάδα δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει σκορ..( Από την εξίσωση βγαίνουνε οι Τσαρτσαρής - Γιαννόπουλος -Μπράμος οι οποίοι κάναν απλά ένα κακό παιχνίδι και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν ) .

Κατά τη ταπεινή μου γνώμη η ομάδα έχει δύο ελλείψεις έναν παίχτη οργανωτή και σκόρερ πίσω από Διαμαντίδη - Ουκιτς που είναι οι μόνοι αξιόπιστοι και έναν παίχτη στο 4.. Εφόσον ο Λάσμε που πραγματικά δείχνει δυνατότητες χρησιμοποιείται ως 5 άρι μαζί με Σκορτσιανίτη και Σκορδίλη η ομάδα χρειάζεται νέο παίχτη που θα αντικαταστήσει τον Άρμστρονγκ και θα παίζει στο 4 μαζί με τους Τσαρτσαρή Πάνκο. Πιστεύω πάντως οτι περισσότερο χρειάζεται ο παίχτης οργανωτής  - σκορερ ( αντικαταστάτης του Κίτσεν ή Ξανθόπουλου) και σε δεύτερο ρόλο το 4άρι..

Για το ματς..αν εξαιρέσουμε το πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο που η ομάδα έκανε την προσπάθεια της..στα ενδιάμεσα δεκάλεπτα ήμασταν πολλοί κακοί, κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι μας..

Σχόλια

  1. Καλό είναι να κοιτάς ποιος γράφει το κείμενο . Το κείμενο το έγραψα εγώ.

    Γράφει χαρακτηριστικά από κάτω Αναρτήθηκε από ..τάδε

    Σε κάθε περίπτωση δε κατάλαβες μάλλον τι γράφω. Δεν έγραψα τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά μια γενικότερη κριτική για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Χαρακτηριστικά για τον Γιαννόπουλο δε τον συμπεριλαμβάνω καν στους " κακούς " το παιδί δεν έπαιξε καν , δε θα μπορούσα να το κάνω άσε που είναι και 23 χρονών και έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο Ξανθόπουλος όμως είναι άλλη κατηγορία και τα 5 λεπτά που θα μπει να παίξει αυτός και ο Κίτσεν είναι σημαντικά.Γιατι πίσω από Διαμαντίδη Ουκιτς έχουμε Κίτσεν Ξανθόπουλο. Όταν ο Κίτσεν είναι σε όλα τα παιχνιδια σχεδον άποντος και χωρίς ιδιαιτερη αμυντική συνισφορά ενώ και ο Ξανθόπουλος δεν είναι για τόσο υψηλό επίπεδο πολύ απλά στα κρίσιμα παιχνίδια δε βγαίνει η χρονιά με δύο guard.

    Δε καταλαβαίνεις οτι δε βγαίνει το παιχνίδι με 5-6 παίχτες να σκοράρουν μόνο ? Τόσο περίεργο σου φαίνεται ? Ο Ματσιούλις έχει κάνει και καλά παιχνίδια όπως αυτό της Λουμπλιάνια αλλά ακόμα και χτες έβαλε 14 πόντους και είχε και 10 ριμπάουντ πως μπορεί να χαρακτηριστεί κακός δηλαδή ?

    Εδώ από την ίδια την ομάδα βγάζουνε αυτό ακριβώς που γράψα και εγώ οτι τον Κίτσεν και τον Αρμστρονγκ σκέφτονται και οι ίδιοι να τους αλλάξουνε..Γι αυτούς αφορούσε το κείμενο που είναι ξεκάθαρο . Αφορούσε τις αλλαγές των δύο και την έλλειψη ποιοτικών λύσεων πίσω από τους 5-6 παίχτες που σε κάθε παιχνίδι δίνουν σκόρ και δηλώνουν την παρουσία τους ( καλή κακή εξαρτάται από τις συνθήκες ). Aλλά η παρουσία των Κίτσεν και Άρμστρονγ είναι αδιάφορη μέχρι στιγμής γιατι τα στατιστικά τους ειναι συνήθως μηδενικά και δε παρουσιάζουν καμία βελτίωση.

    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σε προβληματίσει οτι είσαι ο μόνος που διαφωνείς..με ενα σύνολο απόψεων όχι μόνο στο blog ..αλλά είναι συνολική η ιδέα οτι ο Κίτσεν και ο Αρμστρονγκ είναι λίγοι...


    Η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές ενέσεις . Δεν είναι κακό να λέμε καλοπροαίρετα τι άσχημο βλέπουμε. Ούτε ισοπέδωσα την ομάδα ούτε τίποτα. Οπότε να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που κολαει αυτο που λες οτι ο κιτσεν , ο ξανθοπουλος και ο γιαννοπουλος εκαναν κακο παιχνιδι; 5 λεπτα παιξανε ρε συ... ελεος δηλαδη! και τελος παντων αφου λες εσυ ο ιδιος οτι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ, πως μπορεις να εκφραζεις αποψη;
    απο εκει και περα, η εμφανιση μας με το 2ο φαβορι της διοργανωσης, την ρεαλ ηταν εξαιρετικη για νεοκτιστη ομαδα, πραγμα που μπορει να μην επαναληφθηκε και με τον γαυρο, αλλα ακομα και εκει στις λεπτομερειες χασαμε...
    οποτε μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, σας θυμιζω και την ευρωπαικη πορεια του γαυρου περισυ...
    επιμενω οτι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ, μετα τον αρμοστρονγκ που παιρνει σαφως λιγοτερα, ειναι ο μασιουλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re file eleos pragmatika ...des poios egrapse to keimeno kai oti den imun egw kai meta pes tin mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το είδα το ματς και δεν μπορώ να έχω άποψη.
    Απλά τα 3 δύσκολα παιχνίδια που έχουμε δώσει ,τα έχουμε χάσει.
    Αυτό τώρα μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα ,αν και για μένα σημαίνει αδυναμία του ρόστερ.
    Όπως και να χει ,τέλη Δεκέμβρη θα μπορέσω να κρίνω καλύτερα την ομάδα. Έτσι κι αλλιώς και ο Πεδουλάκης ,τον Δεκέμβρη έδωσε ως μηνά σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o χειροτερος παικτης του παναθηναικου σε σχεση με τις απολαβες του ειναι ο Μασιουλις. Μιλαμε ο ανθρωπος αμυντικα δεν υπαρχει και επιθετικα διαλυει πολλες προσπαθεις ή κανει ερμπολ ακομα και στα ελευθερα σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1)Θα κάψουμε τον Μητσάρα 2) Ο Άρμστρονγκ είναι για τα πανηγύρια( μέχρι στιγμής). 3) Η ομάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση ομοιογενής- ίσως και λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 35 λεπτά ο Μητσάρας τραυματίας ..
    Φέρε παίκτες και προπονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδερφια εγω το μονο που εχω καταλαβη μεχρι στιγμης ειναι οτι ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πρεπει να ξεστραβοθει και να φερει τουλαχιστον 3 παιχτες.Τιν εχει κανει τιν ομαδα τσιρκο.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ 23 ΛΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και το κοουτσάρισμα του κυρίου, άπιαστο. Μην τον είδατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου