Όπως γυρνάμε Λεωφόρο ,δεν ψαχνόμαστε μπας και γίνει το νέο μας γήπεδο εκεί;


Τώρα που είμαστε στα φόρτε μας για την επιστροφή στην Λεωφόρο και ακούγεται και μίνι επέκταση των θυρών. Μήπως πρέπει ο Αλαφούζος να την ψάξει για να γίνει το νέο μας γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Κι ας μην γίνεται να χτιστεί το αθλητικό κέντρο. Έστω μόνο το ποδόσφαιρο. Και ερασιτέχνης-μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Έτσι κι αλλιώς το κράτος δεν θα θέλει για πολύ ακόμα να κρατάει αυτές τις εγκαταστάσεις.

Μήπως κάποιος πρέπει να δείξει στον Γ.Αλαφούζο τα σχέδια που είχαν βγει απο κατασκευαστική το 2003 και τα είχαν υπόψιν τους όλοι οι παράγοντες του Συλλόγου;

Σίγουρα ,αυτή η περίπτωση έχει και πολλά προβλήματα ,αλλά δεν αξίζει μια σοβαρή προσπάθεια; Για να πούμε τουλάχιστον ότι προσπαθήσαμε.

ΥΣ: Το νέο μας αθλητικό κέντρο ,αν η ΠΑΕ αποφασίσει να επεκτείνει την Λεωφόρο, θα πάει πολλά χρόνια πίσω καθώς όλοι θα ψιλοσυμβιβαστούμε για τα επόμενα 5 χρόνια στην Λεωφόρο. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ,αλλά ο ίδιος ο Σύλλογος κάνει μπαμ ότι έχει πρωταρχική ανάγκη την δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου. Αλλιώς δεν συντηρείται για κανένα λόγο ο ερασιτέχνης...

Σχόλια

  1. Προφανώς τόσα χρονια ψαχνόμασταν και δεν έγινε τίποτα και ούτε θα γίνει..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας βάλουνε ΛΕΦΤΑ να γίνει ο Βοτανικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ, να ξαναδούμε και να ξαναζήσουμε στιγμές από 2001-2005. Η ομάδα θα πάει καλά και χειρουργεία δύσκολα θα γίνουν , αν και Ευθυμιάδηδες θα υπάρξουν.
    Εγώ συμφωνώ μαζί σου Πρες , ας κοιτάξει η ΠΑΕ το προτζεκτ του 2003 , νομίζω γενικά χωρητικότητα γηπέδου μέχρι 30000 θεατές , δύσκολα , αλλά μπορεί να φτάσουμε.
    Για τον Βοτανικό ήμουν εξαρχής αρνητικός , δεν κάνει η περιοχή για γήπεδο του Παναθηναικού , σαν αθλητικό κέντρο του ερασιτέχνη με κάποιες εγκαταστάσεις όπως έχει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη , είμαι θετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου