Βγάλε τα άπλυτα τους στην φόρα ΤΩΡΑ και όλος ο κόσμος θα είναι μαζί σου.


Σχετικά με τις συνομιλίες που θα βγουν στην φόρα απο τον Κ.Θωμαϊδη και τον ΣΚΑΪ την Δευτέρα ,προφανώς δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι βρίσκεται απο πίσω ο Γ.Αλαφούζος.

Φαντάζομαι πως στα χέρια του Αλαφούζου μπορούν να βρεθούν άλλες τόσες κασέτες και να βγουν άλλα τόσα ονόματα. Ας ξεκινήσει λοιπόν το ξεσκαρτάρισμα ,παίζοντας όλα τα χαρτιά του και τα πάντα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Χαμένος δεν πρόκειται να βγει.

Αλλά να το κάνει με σκοπό το καλό όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου ,ώστε να επιστρέψει η αξιοπιστία και ο κόσμος στα γήπεδα. Να κάνει κατανοητό πως δεν διεκδικούμε την θέση του γαύρου ώστε να τα κονομάμε εμείς ,αλλά την αναβάθμιση αυτού του γαμημένου ποδόσφαιρου που του χουν αλλάξει τα φώτα τα τελευταία χρόνια.

Και αν κάνει τα παραπάνω ,τότε είναι δεδομένο πως μαζί του δεν θα χει μόνο τον κόσμο του Συλλόγου.

Σχόλια

  1. ναπολιτανος13/12/12 3:14 μ.μ.

    stiv εισαι στημενος.......κανεις παρεα με τον τουλουμπα?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναπολιτανος13/12/12 3:14 μ.μ.

    πεταξτε εξω τον σαλτιμπαγκο stiv einai καραστημενος απο τουλουμπα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαγγελη δεν με πειθεις. με τιποτα... αλαφουζο πηγαινε το ως το τελος μην μασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο όπως έχει γίνει τώρα όχι μόνο στην Ελλάδα
    αλλά και σε Ευρωπαικό επίπεδο..Τουλάχιστον το ποδόσφαιρο της τελευταίας
    δεκαετίας είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα χρήματα. Γι αυτό και ομάδες από
    Ουκρανία Ρωσία που ήταν ανύπαρκτες πριν κάποια χρόνια αρχίζουνε και
    πρωταγωνιστούν ..Ζενιτ Τσσκα Μόσχας τώρα και κάποια Ανζί..Οι ρομαντικές
    εποχές που μια ομάδα μπορεί να κέρδιζε την άλλη επειδή είχε ψυχή καρδιά κ
    κτλ έχουνε περάσει... Η έστω αν δεν έχουνε περάσει πλέον δεν αρκούνε
    μόνο αυτά.

    Κατ ' επέκταση επειδή το ποδοσφαιρο έχει βιομηχανοποιηθεί και
    οι ομάδες έχουνε γίνει πολύ περισσότερο εταιρίες από ότι ήταν παλιά
    είναι δεδόμενο ότι οταν στην εταιρία σου δε βάζεις χρήματα.. δε θα
    προχωρήσει όσο και καλές προθέσεις μπορεί να έχεις όσο και να την
    διαφήμίζεις την εταιρία σου..Αν τις έχεις και αυτές..

    Δηλαδή νορμαλ μη νορμαλ το σκεπτικό όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο..Όσο περιμένουμε να αλλάξει το ποδόσφαιρο από εκπομπές τύπου Θωμαίδη καλά κρασιά..Ασε που εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό οτι Αλαφούζος Σκαι Θωμαίδης ..- Παναθηναικός είναι ένας κύκλος που συμφέρει τον Αλαφούζο προσωπικά..Δηλαδή ο ίδιος δεν χάνει λεφτά εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά τον Παναθηναικό βλέπουνε οι Παναθηναικοί τις εκπομπές του ενισχύεται η δυναμική του καναλιού του( κερδιζει διαφημιστικό μερίδιο).. μόνο κερδισμένος έχει να βγει ο κύριος Αλαφούζος από αυτή την ιστορία..Μπορεί να είμαι πολύ καχύποπτος ή και αρνητικός τελείως απέναντι στον Αλαφούζο αλλά έχω γίνει υπερβολικά καχύποπτος με αυτά που βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ,τα χρήματα κάνουν κουμάντο ,αλλά έχει διαφορά το πόσο κουμάντο κάνουν και που αξιοποιούνται. Σε όλες τις χώρες η πίτα του πρωταθλήματος μοιράζεται. Ακόμη κι αν έχει ένας τα κόζια σε λίγκες κτλ δεν θα κάνει δικτατορία την υπόθεση τίτλος. Να μου πεις εδώ βγαίνει μόνο ένας στους ομίλους ...αλλά και πάλι εδώ το θέμα έχει ξεφύγει και πρέπει να αλλάξει.


    Να κάνει τα ίδια ο Παναθηναϊκός με την δύναμη του χρήματος ,θα τον βοηθήσει στο άμεσο μέλλον. Αλλά μακροπρόθεσμα και με την πάροδο του χρόνου ,το πρωτάθλημα θα πέσει ακόμη περισσότερο στον βούρκο. Εγώ δεν το θέλω αυτό γιατί πολύ απλά δεν με ευχαριστεί.


    Όσον αφορά τον Αλαφούζο αν είναι με τις κινήσεις του να βγει κερδισμένος ο Σύλλογος ,τότε δεν με καίει ιδιαίτερα αν το κάνει παράλληλα και για προσωπική του προβολή όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και κάτι επιπλέον για το γήπεδο δε γίνεται να υπάρχει αυτό το νεφελώδες τοπίο. Δε γίνετια να λες αρχικά οτι θα μείνουμε ΟΑΚΑ γιατι όπως υπόσχεσαι δε θα χωράει τα μέλη....Μετά να λες οτι θα πάμε Βοτανικό γιατι τα βρήκες με τον Κομίνη τώρα να λες..οτι θα πάμε Λεωφόρο γιατι το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα...

    Πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός ένα πλάνο..δεν είναι σοβαρό να πηγαίνουμε βλέποντας και κάνοντας..Αν είσαι σοβαρή διοικήση λες..πχ Βοτανικός ανακοινώνω οτι δε θα κάνω ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για τα επόμενα 3-4 χρόνια και ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα πηγαίνουνε στο γήπεδο.

    Αν δε σε ικανοποιεί ο Βοτανικός βγαίνεις και λες δε με ικανοποιεί γι αυτούς τους λόγους ..Θα ανακατασκευάσω τη Λεωφόρο το κόστος είναι τόσο έχω τις εγγυήσεις οτι το πλάνο θα γίνει και θα προχωρήσω μόνιμα στη Λεωφόρο ενώ θα εγκαταλείψω τον Βοτανικό υπό αυτές τις συνθήκες κτλ κτλ...


    Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητός για τα δύο θέματα που προσπάθησα να θίξω..Δηλαδή οτι με επικοινωνιακά τεχνάσματα δε πας κάπου αλλά θες ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΓΗΠΕΔΟ..και ΣΟΒΑΡΟ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΠΛΑΝΟ..που θα το καθορίζεις ΕΣΥ ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xωρίς να θεωρώ αυτά που λες παράλογα ή εκτός πραγματικότητας ,φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι πως αυτή η λογική είναι ανώμαλη και δεν έχει να κάνει με ποδόσφαιρο.


    Ξαναλέω πως έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί χρημάτων και δύναμης ,αλλά δεν είναι νορμάλ αυτός ο τρόπος σκέψης που μας έχουν επιβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδελφέ ξέρεις αν θα ακουστούν και φωνές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο facebook η Παναθηναϊκή Συμμαχία αυτό δήλωσε:


    Mην χάσετε την Δευτέρα, την Δίκη του Σκάι, με τον Κυριάκο Θωμαϊδη! Πλήρης Φάκελος για τον Σιδηρόπουλο! Ο εν λόγω ρέφερι αναφέρεται στις κασέτες της ΕΥΠ, που αφορούν διάλογους που βρίσκονται στη δικογραφία για τους στημένους αγώνες! Μεταξύ άλλων δυο πρόεδροι ΠΑΕ που κατηγορούνται στο σκάνδαλο με τα στημένα κανονίζουν μεταξύ τους και συμφωνούν ο Σιδηρόπουλος να μην παίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας με την χαρακτηριστική φράση «για να τον κρατήσει τον Σιδηρόπουλο την άλλη εβδομάδα για σένα»



    Τώρα τι να σου πω... δεν ξέρω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mάλλον το έγραψα λάθος..Αυτό που ήθελα να πω επειδή δε βλέπω κανένα φως το έγραψα υπερβολικά.

    Kαλή η πληροφόρηση για την παραγκά κάλες και κάποιες ανακοινώσεις όταν γίνονται με μέτρο . Αλλά πράξεις καταραμένες πράξεις. Όταν λοιπόν πέρυσι έχουμε δει όλοι τις κασέτες και ο Μαρινάκης ακόμα να κληθεί στον ανακριτή ε τότε τι κερδίσαμε από όλα αυτά τελικά ? Το λιγότερο που έπρεπε να απαιτήσει ο Παναθηναικός είναι την αποπομπή του Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο όπως και ολων όσων συμμετείχαν σε στημένους αγώνες..Αλλά όλοι αυτοί ζούνε και βασιλευούνε .Ήδη ο Μπέος είναι έξω από την φυλακή και θα αναλάβει τον Βόλο τον οποίο θα φυτέψουν στην Football league. Ωραία και σήμερα θα ξαναπαίξουνε αποσπάσματα από τις κασέτες θα πούνε τα ίδια λόγια για κάθαρση και κτλ και ξανά θα γίνουνε τα ίδια. Αυτό εννοώ οτι γίνεται μια βαβούρα επικοινωνιακή και το ποδόσφαιρο τελικά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δε κερδίζει..Μόνο συνεχίζει να υπάρχει μια αιώνια φαγωμάρα εντείνετια η καχυποψία και κτλ κτλ και το ποδόσφαιρο μαραζώνει..

    Πρέπει ο Παναθηναικος να κάνει ΤΟΜΕΣ ..Πρέπει να απαιτήσει την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ..Να φέρει ξένους διαιτητές δε ξέρω να κάνει κάτι ρηξικέλευθο και όχι να συνεχίζουνε να μας σφυρίζουνε οι Παππάδες οι Σιδηρόπουλοι και κτλ..Οριστικά τέλος σε αυτούς και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ διαιτησία από το μηδεν. Παράδειγμα δίνω για το τι θα μπορούσε να αποτελεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ..Αφού δε μπορούμε να οργανώσουμε μόνοι μας χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές..Και οι παρατηρητές δε γίνεται να είναι οι διαιτητές των δεκαετιών της παράγκας..Δε θα πρέπει ο Παναθηναικός να τα επιτρέπει αυτά. Οχι απλά να διαμαρτύρεται..αλλά να μη τα επιτρέπει..Τώρα πως ??

    Ας κοιτάξουνε τι κάνανε οι Γιαννακόπουλοι τόσα χρόνια στο μπάσκετ..Βέβαια για να σε σεβαστούνε στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ γιατι θέλουμε δε θέλουμε μιλάει το χρήμα . Και όταν βλέπουνε οτι στον Παναθηναικό κάνει κουμάντο ο Αλαφούζος ο οποιος δεν έχει κάνει προσωπική επένδυση και στον γαύρο ο Μαρινάκης που συντηρεί οικονομικά όλο το ποδόσφαιρο ..ε είναι πως να το πω σίγουρο οτι θα πάρουνε το μέρος αυτού.. Ένας λόγος που στον Παναθηναικό όταν πέσανε τα 70 εκατομμύρια άρχισαν οι διαιτητές να τον παίζουνε σωστά δεν ήταν μόνο επειδή ο Πατέρας τους έτριξε τα αυτιά αλλά γιατι βλέπανε οτι με τέτοια επένδυση ο Παναθηναικός ήταν ο ισχυρός..Τώρα που στον Παναθηναικό οι μέτοχοι κάνουνε κο κο κο και ο Αλαφούζος κάνει επικοινωνιακά κόλπα ε μας έχουνε..του κλώτσου και του μπάτσου...

    Η λύση λοιπόν είναι ...ΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΙΚΑ...και ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ...Αλλιώς προκοπή δε θα δούμε από εκπομπές και ανακοινώσεις ..γι αυτό να είμαστε σίγουροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν πιστέψουμε Βαγγέλη ότι είναι για λαϊκή κατανάλωση τέτοια ζητήματα ,τότε ούτε κάθαρση θα γίνει ποτέ ,ούτε θα καταλάβει και ο πλέον αδαής πως όλο αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μάχη Παναθηναϊκού-γαύρου ,αλλά ως μάχη απέναντι στην βρωμιά και την αναξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


    Και αν γίνουν τα παραπάνω ,τότε κανείς επενδυτής δεν θα ενδιαφερθεί ποτέ να βάλει τα λεφτά όταν ξέρει εξαρχής πως θα πάνε άκλαυτα. Όλες τις ομάδες παρατημένες τις έχουν. Δεν βάζουν λεφτά γιατί θα πάνε στράφι. Δεν είναι μόνο πρόβλημα του Παναθηναϊκού ,αλλά ολόκληρου του ελληνικού πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκτος απο το να μας ζαλιζεις για την αποτυχια της συμμαχιας , εκανες κατι σαν βαγγελης για να μην αποτυχει οπως λες ? γιατι στην κριτικη και στις υποδειξεις πρωτος εισαι , στις πραξεις ?γραφτηκες ας πουμε ? το διεδωσες στους γνωστους σου ?


    γιατι εγω βλεπω απο τη στιγμη που εσκασε στο προσκηνιο ο αλαφουζος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ εισαι φουλ επιθεση και κριτικη απο τα πληκτρα , σαν να χαιρεσαι για την αποτυχια , μαλλον για να σωθουμε θα περιμενεις το λορενς της αραβιας kαι εσυ ...
















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να το γράψω..Αλλά ο Αλαφούζος είτε θα πρέπει να βάλει το χέρι του στη τζέπη είτε να ψάξει ενεργά ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ( Βοτανικό ή ανακατασκευή Λεωφόρου ) και για ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που τυχον ενδιαφερθούν γι αυτό..γιατι η Παναθηναική Συμμαχία έχει αποτύχει( πέτυχε μόνο στο να μας βγάλει από το χείλος του γκρεμού ..ή μπορεί και κάποιοι να μας άφησαν να το πιστέψουμε..) ..Και αναρωτιέμαι κατά πόσο και τα 6 εκατομμύρια που αποφασίστηκαν αν θα καλυφθούνε..

    Τώρα οι εκπομπές του Θωμαίδη οι ανακοινώσεις είναι για λαική κατανάλωση..Είδαμε και με τις κασέτες τι έγινε και τις νομικές κυρώσεις στον Μαρινάκη και άλλους τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου