Διαιτησία..ανακοινώσεις και λίγο από μπάλα..



Θα αρχίσω από κάτι που θα μπορούσα να γράψω και στο τέλος..Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας ένα "ποδοσφαιρικό" αγώνα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα δε μπορώ να το απολαύσω, ακόμα  και να κερδίσουμε ξινή γεύση θα μου αφήσει . Θα γίνουνε επεισόδια...γατί θα βλέπουμε διαιτητικά σφάλματα γατί οι αντίπαλες ομάδες θα παίζουνε με σκοπιμότητα και καθυστερήσεις..κτλ κτλ ..Γιατι ..; Γιατι τελικά στην Ελλάδα και στο μεγαλείο της Σούπερ Λίγκα το ποδόσφαιρο παίζει το μικρότερο ρόλοο ..Και επειδή γράφουμε για τον Παναθηναϊκό θα γράψω λίγο για το πως συμβάλει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κλίμα..Είχαμε λοιπόν πριν αρχίσει το παιχνίδι την ανακοίνωση της Παναθηναϊκής συμμαχίας  και μετά τις δηλώσεις Αλαφούζου..Είχαμε αντίστοιχες ανακοινώσεις και πιο πριν και τελικά σε τι βοήθησαν όλα αυτά... ; Είδαμε καλή διαιτησία σήμερα ..; Είδαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα..; Άλλαξε κάτι ; Θα αλλάξει κάτι ;;Ποιος θα το αλλάξει..και πως ??
H μήπως θα πάμε στη
Λεωφόρο και θα "απειλούμε" τους διαιτητές ..και αυτοί θα μας σφυρίζουνε καλά..; Λες και δεν έχουμε αδικηθεί και μέσα στη Λεωφόρο..

Λίγο από μπάλα

Πάμε τώρα σε μια αγωνιστική παρένθεση γιατι εκεί έχουμε φτάσει το ποδόσφαιρο μας να είναι ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ αυτή είναι η ξεφτίλα που ζούμε..Με αντίπαλο λοιπόν μια ομάδα με πολύ μικρότερο μπάτζετ. ( γιατι μας φταίει γενικά το μπάτζετ..) Ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου είχε ισοδύναμες φάσεις με τον ΠΑΣ , 5 αυτοί 5 εμείς..Από στημένη φάση το δικό μας γκολ από μια αντεπίθεση και ένα τυχερό αλλά ωραίο γκολ αυτοί .. Ως Παναθηναϊκοί πρέπει να πούμε οτι όλα γίνανε ωραία και καλά από μέρους μας για να μη χαλάσουμε το επικοινωνιακό τείχος του Παναθηναϊκού που αρέσκεται να κουκουλώνει τα δικά μας λάθη και τις δικές μας ελλείψεις..Αυτό είναι το νέο δόγμα..

Και ναι και εμένα δε μου αρέσει που στον Παναθηναϊκό ο Σιδηρόπουλος σφύριζε συνέχεια φαουλ και έβγαλε με τόση ευκολία κόκκινη στον Κατσουράνη για εξύβριση ..Δε μου αρέσει που στον γαύρο συνεχώς χαρίζουν βαθμούς όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι με την Βέροια ..Αλλά δε μου αρέσει που η ομάδα νικάει με το ζόρι τον Λεβαδειακό με σκόρερ ένα αμυντικό και παίρνει ισοπαλία από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με σκορερ έναν άλλον αμυντικό..Δεύτερος χρόνος που έφυγε ο Σισέ (παιχτάρα..) και η ομάδα αξιοπρεπή επιθετικό δε φαίνεται να έχει..( και έχουνε γίνει συνολικά δέκα μεταγραφές ). Και δε λέω για κανένα μπαλαδόρο..έναν Σαλπιγγίδη ρε αδερφέ έναν Γκέκα..έστω έναν Μπλάνκο...Έναν παίκτη στο κέντρο να κάνει το παιχνίδι και να μας κάνει να χαμογελάμε έχουμε να δούμε από τον Έκι ..Έναν παιχταρά είχαμε που θαυμάσαμε τον Λέτο και αυτόν τον καταστρέψαμε και έχει μείνει από πέρυσι έξω και κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα επιστρέψει..72 λεπτά παίζει ο Τοτσέ σήμερα γκολ δε βάζει ευκαιρίες..λίγες αλλά τον Πετρόπουλο όλα τα σαιτ τον έχουνε πρώτο υπεύθυνο για την ήττα που έπαιξε 18 λεπτά..Και παράλληλα με τα site πιπιλάνε και το μυαλό του κόσμου και αρχίζουν να λένε πολλοί τα ίδια..Είπαμε στόχος τους είναι να κάνουνε τους Παναθηναικούς πρόβατα..γι αυτό παλεύουν..Ευτυχώς όμως μερικοί αντιστεκόμαστε και έχουμε δική μας άποψη..

Δε φταίνε οι μέτοχοι μας λένε..

Αλλά ναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΦAIΝΕΤΑΙ από τα ΜΜΕ να πούνε την αλήθεια στον κόσμο οτι πέρα από τους Βαρδινογιάννηδες που έχουνε φύγει κακήν κακώς ( από τη δυσκολότερη στιγμή του Συλλόγου )υπάρχει ένας Βγενόπουλος ένας Πατέρας ένας Πολέμης που ουσιαστικά σοβαρά λεφτά έχουνε να βάλουνε κάποια χρόνια τώρα αλλά τις μετοχές τις έχουνε στο χέρι..και αφού τους ευχαριστεί όλους αυτούς η Παναθηναϊκή Συμμαχία τότε όλοι μας πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που πάμε τον " Παο Μπροστά.. " Ετσι δε πρέπει να λέμε όλοι με ένα στόμα μια φωνή..?

Συμμετοχές σε παίχτες απο την ακαδημία

Και αφού άρχισα με μιζέρια ας κλείσω με κάτι αισιόδοξο...και ευχάριστο..
Μπράβο στον Φερέιρα για τον Σισόκο και πάλι μπράβο..
Θέλω σε αυτόν τον Παναθηναϊκό να βλέπω περισσότερο Χάρη Μαυρία..θέλω και τα άλλα παιδιά της ακαδημίας Φουρλάνο Τριανταφυλλόπουλο Καπίνο ..κτλ κτλ κτλ..που θα την πονάνε την φανέλα!!Αφού η ομάδα και οι μέτοχοι είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και έχουνε ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ την ομάδα ,Φερέιρα προσπάθησε να αφήσεις έξω από το μυαλό οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος..και να λειτουργείς σαν να είσαι στη Πόρτο...Όταν θα φύγεις από την ομάδα να μείνει παρακαταθήκη οτι έβγαλες 4-5 παίκτες έπαιξε η ομάδα ωραίο ποδόσφαιρο...Αυτό θέλω και απαιτώ από σένα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..επικεντρώσου εκεί..Πόσο μας λείπει το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

Να με συγχωρούν όσοι περιμένανε να διαβάσουν για διαιτησία επέλεξα να γράψω μια παρένθεση  για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

Υ.Γ ..Δε μου άρεσε ο πανικός που επικράτησε όταν φάγαμε το γκολ και στη συνέχεια μείναμε και με 10..από τους παίκτες ..Ο προπονητής έπρεπε να τους ηρεμήσει..τα παιχνίδια τελειώνουν στο 90..Είναι φανερή όμως η έλλειψη παιχτών που είναι ηγετικές φυσιογνωμίες..

ΥΓ1 Καλό το ροτέισιον και χρήσιμο και ίσως απαραίτητο αφού δεχθήκαμε να παίξουμε 4 μάτς τόσο σύντομα..αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα κάποιες φορές το πολύ ροτέισιον είναι πολυτέλεια..Λεπτομέρεια αυτό αλλά μερικές φορές οι λεπτομέρειές κάνουνε την διαφορά..

ΥΓ2 Κατσουράνη μαγκιά σου που παραδέχτηκες το λάθος σου αλλά όσο και να σε αδικούνε δε κρεμάς την ομάδα σου δεν δίνεις πάτημα στον διαιτητή που όπως φάνηκε το περιμενε..

Σχόλια

  1. Δημήτρη αυτό που λες δυστυχώς ή ευτυχώς είναι εντελώς ουτοπικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα press και σε ολα πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα περισσοτερο σε αυτο με τα πιτσιρικια που πρεπει να παρουνε πολυ περισσοτερο χρονο μπας και παιξουμε τη μπαλλα εστω που παιζουν και στις ακαδημιες (ειναι πολυ ανωτερο απο αυτο που παιζει η αντρικη ομαδα) καλο μηνα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις καλημέρες μου...


    το κείμενο είναι του paras και έχει απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai to kyriotero de pas na paikseis stin ethniki apo vdomada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου