Επιστροφή στην Λεωφόρο ναι! Αλλά να ναι μόνιμη και σε νέο ,υπερσύγχρονο γήπεδο!


Συμφωνώ με την επιστροφή στην Λεωφόρο. Για την ακρίβεια δε γίνεται να διαφωνώ ,όταν έχω ζήσει την μαγεία αυτού του γηπέδου.

Αλλά θέλω πριν την επιστροφή στο κλουβί ,να προηγηθούν εντατικές συζητήσεις για να κυνηγηθούν όλες οι πιθανότητες για ανέγερση του νέου μας γηπέδου στον ίδιο χώρο. Σχέδια υπάρχουν έτοιμα απο το 2003. Ας ρωτήσει ο Γιάννης Αλαφούζος τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Και αν δε γίνεται να γίνει όλο το αθλητικό μας κέντρο εκεί ,ας γίνει μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τα υπόλοιπα να πάρουμε τους χώρους του ΟΑΚΑ ,να τα "ανακαινίσουμε" και γίναμε.

Ή μήπως δε γίνεται ούτε ποδοσφαιρικό γήπεδο 35.000 θέσεων στην Λεωφόρο;

ΥΣ: Τα σχέδια του 2003 που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και είχαν προέλθει απο τον Ερασιτέχνη.

Σχόλια

  1. Δύσκολο είναι Press , αφού στο έγραψα στο μπλόγκ ότι πολύ δύσκολο θα μας βγεί γήπεδο 35000 θεατών στη Λεωφόρο με τον ΓΟΚ που είναι πολύ πιο αυστηρότερος από τον προηγούμενο. Αυτό που λέει ο Βαγγέλης στην ανάρτηση που κάνει κουτσά στραβά γίνεται, δηλ. οριακά μπορεί να πάμε σε γήπεδο 25000 θεατών , εκμεταλλευόμενοι το ήδη υφιστάμενο και κάνοντας επαύξηση όχι μόνο στις 6 και 7 αλλά ίσως και στις 5 & 14. Θα γράψω αναλυτικά κάποια στιγμή για το τι πρέπει να γίνει για να πάμε σε γήπεδο 25000 θεατών , μέχρι εκεί φθάνει περισσότερο το βλέπω κατά την προσωπική μου άποψη σχετικά δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάμε όσο δυνατόν γρηγορότερα στη Λεωφόρο , να φτιάξει η ΠΑΕ το χλοοτάπητα και τα αποδυτήρια και τα άλλα τα κάνει σιγά - σιγά για να αποφύγουμε και άλλα χειρουργεία. Όσο και καλούς παίκτες να φέρεις με τέτοιους διαιτητές και ένα γήπεδο που φαίνεται να είναι άδειο , με απόσταση κερκίδων από αγωνιστικό χώρο 50 μέτρα , έδρα δεν έχουμε. Αν είναι να δίδουμε όλα τα ματς εκτος έδρας τι νόημα έχει;
    Δεν λέω ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν αν πάμε στη Λεωφόρο , όμως οι θεατές όταν πάει να γίνει μια στραβή από το διατητή θα ουρλιάξουν , οι παίκτες με τις παροτρύνσεις του κόσμου μπορεί ψυχολογικά να ανεβούν , είναι πράγματα που κανείς καταλαβαίνει , απορώ γιατί η ΠΑΕ και η Συμμαχία τα αγνοούν , όταν ο Φερρέιρα τους τα έλεγε εδώ και 2 χρόνια.
    Αυτό το είχε καταλάβει και ο Τζίγγερ και πήρε την ομάδα το 2007 από το ΟΑΚΑ και την πήγε στη Λεωφόρο.
    Πέραν των παραπάνω στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναικός δεν έχει φέρει αποτελέσματα με ευρωπαικές ομάδες ακόμα και με την ομάδα που πήρε το νταμπλ το 2010, η μόνη σοβαρές νίκες που έκανε ήταν με τη Ρόμα το 3-2 και τη Σπάρτα Πράγας το 3-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ μαζί σου για ΜΟΝΙΜΗ επιστροφή..Οχι να πάμε εκεί και τα μισά παιχνίδια να τα παίζουμε στο Οακα..ή να γυρίσουμε ξανά μανά πίσω του χρόνου..ΕΑΝ γυρίσουμε να φροντίσουνε να προσθέσουνε 10.000 θέσεις και το γήπεδο να πλησιάζει τις 25.000 θέσεις..ΜΟΝΟ έτσι να γυρίσουμε..Αλλιώς να αφήσουνε τα σάπια οτι γυρνάμε για προστασία από διαιτησία γιατι δε βγάζει πουθενά αυτό...

    Και επιτέλους ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ λίγο ρε με τον Βοτανικό εκεί στην ΠΑΕ..Τώρα που μας τελείωσαν οι ηλιθιες δικαιολογίες ..έχετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό κύριε Αλαφούζο..για το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου