Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή


Από αύριο τεχνικές αναλύσεις, γιατί ο Φερέιρα έπαιξε έτσι και όχι γιουβέτσι. Κουρασμένη η ομάδα, έχασε τα άχαστα ο Πετρόπουλος, ερμηνείες του πειθαρχικού κώδικα για το πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο Κατσουράνης και ένα σωρό ποδοσφαιρικές φλυαρίες που για μένα σταματάνε και παύουν να έχουν νόημα όταν μιλάμε για την Ελλάδα του 2012. 

Μάλιστα, και εγώ θα γούσταρα να με απασχολεί απόψε μόνο το αν πρέπει να παίζει ο Πετρόπουλος ή όχι, να κράξω τους Red Hot Chili Peppers εξαιτίας των οποίων παίζαμε σήμερα και όχι την κυριακή κτλπ. Αλλά δεν μπορώ, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να κλείσεις τα μάτια σου σε τέτοιες προκλητικές διατησίες που ναι μεν δεν είναι καθόλου μα καθόλου καινούργιο φαινόμενο αλλά πόσο ακόμα πια? Και ναι, αυτό είναι το βασικό πρόβλημα και κατα δεύτερο λόγο η κούραση και η επιθετική αφλογιστία της ομάδας.

Μάτια δεν έχετε όσοι θα αρχίσετε να γράφετε αύριο το μακρύ σας και το κοντό σας για την ομάδα ενώ είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος με κίτρινη εμφάνιση κατέβηκε στο ΟΑΚΑ για λεπτή χειρουργική επέμβαση? Καταντάμε γραφικοί, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια, είτε σας αρέσει είτε όχι όλοι εσείς που λησμονάτε τα ισπανικά el classico, τα ιταλικά σπαγκέτι σιρκουί και τις λοιπές κομπλεξικές δήθεν πολιτισμένες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του εξωτερικού. Που αύριο θα βγείτε να φάτε τον Φερέιρα δήθεν μου γιατί ως μπαρουτοκαπνισμένοι προπονηταράδες ξέρετε εσείς καλύτερα τί χρειάζεται και τί όχι αυτή η ομάδα. 

Κάτω τα χέρια από την ομάδα. Μας πολεμάνε ανοιχτά και απροκάλυπτα πλεον από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κιόλας. 

Υ.Γ. Όλως περιέργως σήμερα μάθαμε ότι "η ομάδα" δεν χρειάζεται ενίσχυση τελικά σύμφωνα με τον Vangelis. Αμφιβάλλει κανείς ότι κάπου αλλού θα δυνάμωσε? Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση να μην προχωρήσουν στο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ. Μπεεεε

Σχόλια