Σιγά-σιγά φτάνει τα 10.000 άτομα η Παναθηναϊκή Συμμαχία!


Μπαίνοντας στον τρίτο μήνα ζωής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ,μπορεί να ξεχωρίσει τα αποτελέσματα της ανταπόκρισης του κόσμου σε δύο σημεία. Τον αριθμό των εγγραφών και των χρημάτων που μαζεύτηκαν. Αν μείνουμε στην ποσότητα των μελών ,τότε η αύξηση είναι συνεχής ,αργή και σταδιακή. Μόνο να σκεφτείτε πως πριν 1 μήνα ,οι εγγραφές μόλις που
ξεπερνούσαν τις 5.000. Προφανώς ,η λογική λέει πως τα μέλη δεν θα αυξάνονται κατά 3.000 κάθε μήνα ,αφού το ενδιαφέρον θα πέφτει με την πάροδο του χρόνου. Αλλά και πάλι αν κάτσετε να σκεφτείτε πως οι συνθήκες που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα δεν περιείχαν ούτε λεφτά ,ούτε μεταγραφές μεγάλες ,ούτε καλά αγωνιστικά αποτελέσματα ,τότε προσωπικά θεωρώ επιτυχία τον αριθμό των 8.000 .Γιατί προφανώς δεν πίστευα πως θα φτάσουμε τις 40.000 όπως έλεγε ο Γ.Αλαφούζος για να ζεστάνει τον κόσμο. 8.000; Μια χαρά και συνεχίζουμε...

Τώρα ,αν κοιτάξουμε τα λεφτά που μαζεύτηκαν απο αυτές τις εγγραφές σε πιάνει απογοήτευση ,καθώς στα 2.167.705€ συμπεριλαμβάνονται και τα 1.100.000€ που να έδωσαν max 10 άτομα. Άρα σημαίνει πως κατά μ.ο. μια εγγραφή έδινε κοντά στα 270€. Τι δείχνει αυτό; Πως οι λεφτάδες Παναθηναϊκοί απουσιάζουν απο αυτό το εγχείρημα. Είτε γιατί δεν το πιστεύουν ,είτε γιατί δεν γουστάρουν να αναμειχθούν στα του Παναθηναϊκού με οποιοδήποτε τρόπο. Και προφανώς αυτά τα λεφτά λείπουν απο αυτό το εγχείρημα ,όπως γίνεται και αντιληπτό πως δουλειά με 2.000.000€ τον χρόνο δε γίνεται και το μάζεμα των χρημάτων κρίνεται τουλάχιστον ως αποτυχία.

Τι θα γίνει ή αν υπάρχει περίπτωση η Συμμαχία να εκτιναχθεί όσον αφορά τα φράγκα δεν μπορώ να το ξέρω ,αλλά αισιόδοξος δεν είμαι. Για την εγγραφή κι άλλων ανθρώπων είμαι ,αλλά αυτό απο μόνο του δεν κάνει τίποτα...

ΥΣ: Ακόμη περιμένουμε να έχουμε πρόσβαση στα οικονομικά της ΠΑΕ και να βλέπουμε ποιοι έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στην Παναθηναϊκή Συμμαχία κ.Αλαφούζε.

Σχόλια

  1. Πραγματικα πιστευεις οτι ο βαγγελας δεν εχει κανει αποσβεση τα χρηματα που εβαλε?κατι απο το καραισκακη,κατι απο τηλεοπτικα,απο τσ.λ,βοηθεια απο χορηγειες στην ομαδα και φυσικα δοσιμο παιχνιδιων(π.χ περισυ με κερκυρα) δεν κανουν τιποτα ε?Και μετα γκρινιαζετε που σας λενε προβατα.Ακου δεν εκανε αποσβεση ο Βαγγος.Μα τα λεφτα τα εβαλε επειδη ειχε ηδη ετοιμο το σχεδιο αποσβεσης (μαζι με Κοκκαλη)(Στημενα,ΕΠΟ και ΚΕΔ δικες του,Στοιχημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην κοροιδεύεις αυτους που σε διαβάζουν!!! Τουλάχιστον να λες την αλήθεια. Και αν δεν ξέρει να μην μιλας!!!
    1. Το σύνολο των συνδρομων των μελων πηγαίνει απο την αρχη της διαδικασίας εγγραφης των μελων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον ερασιτέχνη.
    2. Ο χωρός του γηπέδου καραισκάκη παραχωρήθηκε από την Ολυμπιακή επιτροπη για 49 ετη για να χτιστεί το γήπεδο που θα φιλοξενούνται οι ομάδες του Πειριαά που είναι στην Α' Εθνική και φυσικά για τις ανάγκες της Ολυμπιάδας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
    3. Το γήπεδο χτίστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο κονδύλια που διέθεσαι η Καραισκάκης ΑΕ κατόπιν τραπεζικού δανεισμού (περίπου 35 εκ) με εγγυητή τον ίδιο των Κόκαλη και την προσωπική του περιουσία. Τα έσοδα της Καραισκάκης ΑΕ προέρχονται ώς ένα ποσοστό απο τα εισητήρια, απο τις εμπορικές χρήσεις και τα δάνεια εξυπηρετούνται κανονικά.
    4. Ο Λαυρεντιάδης έδωσε 10 εκ. στον Κοκαλη για το 50% της καραισκάκης ΑΕ. Τα χρήματα αυτά πήγαν για να καλυφθεί ένα ποσοστό απο το άνοιγμα της ΠΑΕ τη χρονια που ο Σωκ έφυγε από τον Θρύλο.
    5. Το υπόλοιπο 50% παραχωρήθηκε στον Μαρινάκη απο των Σωκ στο πλαίσιο της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, ( με την προϋπόθεση την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατα 50 εκ).
    6. Η κυριότητα της έκταση όπου βρίσκεται το Καραισκάκης δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με τη Λεωφόρο. Και στις δύο περιπτώσεις οι ΠΑΕ ΔΕΝ έχουν τίτλους κυριότητας. Η διαφορά είναι ότι η χρήση της Λεωφόρου από την ΠΑΕ ΠΑΟ είναι ΔΩΡΕΑΝ (με κάποιον τρόπο), για τη δε χρήση του Καραισκάκης το ποδοσφαιρικά τμήμα του Ολυμπιακού ΠΑΝΤΑ (μα ΠΑΝΤΑ) πληρωνε ένα ποσοτό από τα εισητήρια στην ΟΕ.
    7. Το σκάνδαλο με την "χρησικτησία" του γηπέδου "του Παναθηναϊκού" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είναι γνωστό . Μία έκταση η χρήση της οποίας παραχωρήθηκε, αλλά δεν εκχωρήθηκε, από το Δήμο Αθηναίων τη δεκαετία του '20 στον Παναθηναϊκό για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων των δημοτών, κατέληξε περιουσιακό στοιχείο Ανωνύμου Εταιρίας.


    8. Ο δε Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια, απέκτησε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων ελληνικών ομάδων και κυρίως έναντι του Ολυμπιακού. Τη στιγμή που αυτός πλήρωνε ένα συμβολικό ποσό για τη χρήση του γηπέδου (το οποίο ποσό η χούντα, που ήταν... Ολυμπιακή σύμφωνα με κάποια... πράσινα μυαλά, το 1972 το μετέτρεψε σε δωρεάν), ο Ολυμπιακός πλήρωνε στο Δημόσιο το 60% των εισπράξεων από τους αγώνες (εκείνη την εποχή ήταν το βασικό έσοδο μίας ομάδας). Εύκολα καταλαβαίνουν όλοι λοιπόν, ότι στην ουσία το Κράτος επιδοτούσε τον Παναθηναϊκό!!!


    ΟΥΦ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις πρώτες δύο χρονιές είσαι σίγουρος ότι τα λεφτά πήγαν στον ερασιτέχνη;


    Μπούμπη ψάξου...


    ΥΣ: Ο Κόκκαλης έκανε την μεγαλύτερη μπίζνα με το γήπεδο ,αφού το πήρε απο όπου άνηκε ,του το χτίσανε στα μπαμ σαν ολυμπιακό έργο ,έβγαλε ταρτάν ,έδιωξε τον εθνικό ,όρισε ιδιοκτήτη την καραϊσκάκης αε (δικιά του) ,την οποία πούλησε στον λαυρεντιάδη και κονόμισε μαζί με την θρύλος αε κοντά στα 25 μύρια.


    τι παπάτζες σου λέω τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 60 euro πάνε αποκλειστικά στά ερασιτεχνικά τμήματα όπως και ένα ποσοστό από τα εισιτήρια του Καραϊσκάκη. Καθέ ένας που αγοράζει εισιτήριο διαρκείας στην ΠΑΕ υποχρεωτικά γίνεται μέλος στον ερασιτέχνη. Το 2004 τα ενεργά μέλη ήταν 90.000. Τότε ήταν που κράζατε τον Κοκαλη (χοχοχο) και τους γάβρους ως πρόβατα(χεχεχεχε) επειδή γινόμασταν μέλη στον ερασιτέχνη!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ 270 (εν καιρο κρίσησ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ....ΜΑΛΑΚΕΣ (μήπως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν μόνο και μόνο απο το όνομα θα πρέπει να του αποδώσουμε τον απαραίτητο σεβασμό, άλλωστε η αυτογνωσία είναι σημαντική στις μέρες μας.
    Όσον αφορά για τα 60 ευρώ και τα μέλη σιγά μην τα δίνατε αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη για το Καραισκάκη γινόταν όλη η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπώ http://www.panathinaikos-press.com !!!
    Θα με συντροφεύει τα κρύα βράδια του χειμώνα. Το έχω διαδόσει κιόλας. Ανεκτίμητο!!!
    Στα @@ αν έχει πρόβλημα ρευστότητας ο χοντρός!!! Τα 50 μύρια τα έβαλε...
    Για να κάνει απόσβεση θα πρέπει να πουλήσει Αμπντούν, φετφα, τόρο, απο 20 μύρια, που μάλλον δεν θα συμβεί ποτέ...
    Έλα πες την αλήθεια... Έχεις ονειρώξεις με πρόεδρο στην πανάθα τον βαγγέλα(ή κάποιον σαν τον βαγγέλα). Μην ντρέπεσαι, βγάλτο από μέσα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι μέλη βρεεε!!! Μη γίνουμε πρόβατα σαν τους γάβρους που δίνουν (από το 2003) 60 euro, αποκλειστικά για το ερασιτέχνη, και σαρώνουν τις κούπες σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα, έχοντας ομάδες παντού, με όλα σχεδόν τα τμηματα (απο φέτος) να έχουν εξυγιανθεί και να αποπνέουν υγεία. Δώστε βρε όλοι από 270 euro, μεροκαματιαρηδες, απλοί βάζελοι, γιατι οι προεδράρες (Αλαφούζος, Γιαννακόπουλοι, Πατέρας, Βαρδινογιάννηδες, Νικάς, κ.α.) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. Πόσο μλκς ο Βαγγέλας που έσπρωξε 50 εκ. και δεν έβαλε τους απλούς γάβρους να κάνουν έρανο για να σώσουν την ομάδα (όπως κάνουν οι βάζελοι).
    Τι πρόβατα αυτοί οι γάβροι!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μαμω βρωμοκολους απογονους13/12/12 3:03 μ.μ.

    ρε παληκαρια αφηστε την γαβριελα να εκφραστει.......κολοτριβεται το κοριτσι......ψαχνεται....αν ξυρισει τις κολοτριχες της ισως κατι γινει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΓΑΥΡΟΛΑΓΟΥΔΑΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι ψυχάρα ,σε πάω!!
    Δες τι κονόμησε πέρυσι ο βαγγέλας ,δες τι θα κονομήσει φέτος ,δες τι και του χρόνου και θα δεις το φως το αληθινό...


    Μπούμπη ,συνέχισε το promotion στο μπλογκ ..περιμένω να φέρεις λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mπούμπη 24/7 διαβάζεις το blog... έτσι μπράβο!


    Όσο για τον Βαγγέλα μην αγχώνεσαι. Αν δεν τα έκανε φέτος απόσβεση τα 50 μύρια ,τον επόμενο Σεπτέμβρη θα μετράει συν. Έχει και προβλήματα -έντονα- ρευστότητας μαθαίνω τον τελευταίο χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου