Νίκη αξίας 6,000,000€ που φέρνει μεταγραφές!


Αν και δουλειά του οπαδού είναι να υποστηρίζει την ομάδα στο γήπεδο και όχι να μετράει τα οικονομικά έσοδα και τα πριμ πρόκρισης ,η τωρινή πραγματικότητα μας αναγκάζει να ασχοληθούμε κυρίως με αυτό το κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν,
με την χθεσινή του νίκη στην Σκωτία -και πιθανότατα αν δεν εγκληματήσει στο ΟΑΚΑ- ,πήρε το εισιτήριο για τα play off του champions league ,εξασφαλίζοντας παράλληλα την συμμετοχή του στους ομίλοτς του Europa League. Mε δεδομένο λοιπόν αυτό ,ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του μέχρι τον Δεκέμβρη ,ένα ποσό που θα φτάνει τουλάχιστον τα 5,650,000€!

Συγκεκριμένα:


  • 150,000€ για την συμμετοχή της ομάδας στον Γ προκριματικό του Champions League.
  • 2,500,000€ για την συμμετοχή στα play off του Champions League.
  • 3.000.000€ περίπου για την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League.
Αυτά ,χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που θα κοπούν στα 3 ματς του Europa.
Αν γίνει το μίνι θαύμα και ο Παναθηναϊκός περάσει και την φάση των play off και μπει στους ομίλους ,τότε τα έσοδα θα εκτιναχθούν και θα ξεπεράσουν τα 10,000,000€! 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ,αυτά τα λεφτά θα φέρουν και άλλη μια ή δύο μεταγραφές μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Παίκτες που προφανώς είχε stand by ο Πορτογάλος.

Όσον αφορά τα του ματς και σε μένα έκανε εντύπωση ,η παρουσία του Σισόκο ,που έδειξε πολύ θετικά στοιχεία ,όπως και ο Βύντρα που στάθηκε αρκετά καλά στο ματς και είδα και πάσα του με προσποίηση στον επιθετικό μας. Τόσα χρόνια τέτοια κίνηση ,δεν έχω δει απο τον παίκτη. Ήταν μια φάση κάπου στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα απ-έδειξε ότι θέλει δουλειά στην άμυνα ,γιατί μπορεί πολλοί να λένε ότι οι Σκοτσέζοι δεν μας απείλησαν ,αλλά επειδή εγώ ...έβλεπα άλλο ματς στο πρώτο ημίχρονο ,δημιούργησαν 3 κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο ύστερα απο αμυντικά μας λάθη. Βέβαια ,είναι γεγονός για την άμυνα ,πως για να βγει χειρότερη με τις επιλογές των Βελάσκες-Πίντο ,πρέπει να έχουμε τραβήξει κέντα ,αφού οι γκαφατζήδες Σαριέγκι-Καντέ δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

Για τους υπόλοιπους παίκτες και γενικά για την ομάδα ,ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν στα επόμενα ματς. Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι η 8η Αυγούστου που θα μας βρει στο γήπεδο του ΟΑΚΑ (απο το οποίο ευχή όλων μας είναι να ξεκουμπιστούμε γρήγορα..).

Σχόλια

  1. Για μεταγραφες κρατα μικρο καλαθι παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω πιστευω πως η χτεσινη εικονα πρεπει να μας κανει να αισιοδοξουμε..και αυτο γιατι μετα απο πολλα χρονια εκαναν προετοιμασια το 90% του δυναμικου της ομαδας.η ομαδα εδειξε πολυ καλα στοιχεια οπως πρεσινγκ,παιχνιδι με τη μια,κινηση.....δε λεω οτι ειμαστε υπερομαδα αλλα ολα αυταμε κανουν αισιοδοξο...και μη ξεχναμε πως το αντιπαλο στρατοπεδο(προβατα)εχουν καινουργιο προπονητη που με μια ισοπαλια,το πολυ μια ηττα θα τον παει αμεσως στο ταμειο ανεργειας μιας και η ομαδα του στολου δεν επιτρεπεται να χανει...ενω σε εμας ο φερειρα ειναι για 3η σερι χρονια και μαλιστα φετος κομπλε απο παιχτες στη προετοιμασια...ο παππους εχει κανει δουλεια....τα μυαλα στο κεφαλι και βημα βημα....και ολοι διαρκειας μαγκες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου