Η Παναθηναϊκή Επικαιρότητα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια ,σε μια φωτογραφία!


Στα @@ τους τον έχουν τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.
Στα @@ τους να κυνηγήσουν όποιες ελπίδες υπάρχουν με αυτόν τον Πρίγκιπα. Κάνουν και τους δύσκολους στην ΠΑΕ ,λες και υπάρχουν ουρές επενδυτών. Απο την μια ο Τζίγγερ τους λέει βάλτε τα 15 μύρια στην ΑΜΚ και απο την άλλη η ΠΑΕ δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τρέξει η ΑΜΚ και στέλνει τον Πρίγκιπα πίσω στον Τζίγγερ. Ενδιάμεσα είναι και ο Αλαφούζος που δεν δέχεται συνάντηση με τους εκπροσώπους του ,λες και έχει να χάσει τίποτα. Και εκεί σκάνε και οι απειλές ότι η πρόταση του Πρίγκιπα ,θα αποσυρθεί.


Να δούμε πότε θα γράψουμε κι εμείς τους πάντες στα @@ μας..

Σχόλια

  1. Μας έχουνε καταστρέψει την ψυχολογία οι αλήτες. Ανοίξτε ρε την ΑΜΚ να δούμε θα βάλουν τα λεφτά . Αν δε τα βάλουνε να τελειώνουμε μια και καλή. Αντε.Και ο Αλαφούζος και αυτός αφού ακόμα δεν έχει πάρει τις μετοχές και ουσιαστικά ο Τζίγγερ τις έχει να κόψει τα υπεράνω να συναντηθεί και να μη θέτει ερωτήματα από Twitter.
    Από το κακό στο χειρότερο μας πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POTE THA TOYS PAREI TO PRASINO POTAMI KAI THA TOYS STILI STON DIAOLO KAI EGO DEN KSERO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. osoi pisteuetai akoma se prigkipes kai kamilierides eistai gelasmenoi....anoiktse ta matia sas...an ontws hthele na parei thn pae o prigkipas tha to eixe kanei edw kai kairo...xwris ekrposopo ton tsaka kai me ftines dikaiologies!!! olo to pragma einai ena akoma sthmeno paixnidi...min geliestai..ama eixe ta lefta pou usxhrizetai mesa se mia mera eperne tin pae...einai polu apla ta pragmata kai na kseretai kati otan uparxei xrhma den uparxei grafeiokratia opote sthn periptwsh tou prigghpa xrhma den uparxei apla ta pragmata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου