Γκόντζος:"Δεν φέρνει λεφτά απο πώληση ο Λέτο". Γιατί δεν μας τα φέρνει ο Βύντρα;

Derby News


Ότι ο Γκόντζος και το Γραφείο Τύπου της Οικογένειας Βαρδινογιάννη ,δεν χώνεψε ποτέ τις πετυχημένες μεταγραφές της πολυμετοχικότητας ,δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να το σκεφτεί κάποιος. Με την πρώτη τους ευκαιρία ,την πετάνε την χολή.. όπως πέρυσι με τον Σισέ (με το ανορθόδοξο ποδόσφαιρο) ,όπως πριν 3 χρόνια με τον Σίλβα ,όπως τώρα και με τον Λέτο..

Πόρτα απο το εξωτερικό ο Λέτο ,απογοητευτικές οι απαντήσεις για την πώληση του και αναρωτιέμαι... γιατί δεν μας φέρνει τις προτάσεις ο Βύντρα; Αφού δεν είναι παικταράς; Έτσι κι αλλιώς σχεδόν τα ίδια φράγκα παίρνει με τον Λέτο ,για ποιο λόγο δεν φέρνει αυτός λεφτά στα ταμεία; Και θα τον δώσουμε με μισή καρδιά ρε παιδί μου..

ΥΣ: Bonus ,η προπαγάνδα που πετάει για την μη παραμονή Φερέϊρα. Ούτε αυτόν τον χώνεψε ..πονάει πολύ όταν κάποιος αποθεώνεται απο τον κόσμο. Όπως δεν αποθεώθηκε ποτέ το αφεντικό του..

Σχόλια

  1. mas ta zalisan kai me to simao kai to mauro diamanti einai eleutheros pia kai den exei klisei pouthena,kati "palta" pou efere o antwniou gabriel roukavina soouza(autos einai ontws) tous eixe poulisei.oi pextarades tou velits spyropoulos,sariegi,vyntra,simao tha vroun omada telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου