Οπαδοί της Άεκ κάνανε ντου στα γραφεία της Σούπερ Κλίκας! Επιτέλους!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Η βία τόσων ετών στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στον γαύρο με την δικτατορία που επιβάλλεται στα πρωταθλήματα ,φέρνει την βία των αγανακτισμένων οπαδών και είναι απολύτως λογικό και το επικροτώ. Όπως τόσα χρόνια έχουν κάνει μπουρδέλο τα πάντα ,έτσι πρέπει να αντιδράσει και όλος ο κόσμος στα γήπεδα και να κάνει κι αυτός μπουδέλο τα πάντα.

Έχουμε φτάσει στο σημείο ο γαύρος να παίρνει τόσα χρόνια όλα τα πρωταθλήματα ,όλα τα φράγκα και ομάδες ιστορικές να έχουν ματώσει οικονομικά. Έχουν καταστρέψει ιστορικές ομάδες και σιγά σιγά θα μείνουν να παίζουν μόνοι με τα παραρτήματα τους.

Έχουν φτάσει στο σημείο να απωθούν επιχειρηματίες να μπουν στις ομάδες τους ,γιατί πολύ απλά ξέρουν πως μποροστά στο παρακράτος του γαύρου δεν θα πετύχουν τίποτα. Έχουμε φτάσει στο σημείο καμία ομάδα να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές πλην του γαύρου.

Τον Ηρακλή τον στείλανε στην Δ Εθνική ,της Άεκ της κλέψανε πρωτάθλημα στα χαρτιά το 2008 και απο τότε γονάτισε και πλέον παλεύει για την επιβίωση της. Τον Πάοκ τον έχουν βάλει στο άρμα τους και δεν μιλάει. Στον Πανιώνιο του επιβάλλουν προέδρους (Βεντούρης) και προπονητές (Ελευθερόπουλος). Ο Άρης κινείται μέσα στην ανυποληψία και την μετριότητα. Ο Παναθηναϊκός ,μπροστά στα συμφέροντα του γαύρου μοιάζει ένα εύκολο θήραμα. Ομάδες με εκατομμύρια κόσμο απο πίσω τους ,έχουν χαθεί στην μετριότητα και πνίγονται σταδιακά στο καθεστώς του γαύρου.

Οι οπαδοί της Άεκ έδειξαν τον δρόμο με τον πλέον ωμό τρόπο. Ας τους ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ,μπας και νιώσουν πως δε γίνεται να καταστρέφουν άλλο το ποδόσφαιρο...

Σχόλια

  1. fighting irish13/12/12 3:45 μ.μ.

    ''έτσι πρέπει να αντιδράσει και όλος ο κόσμος στα γήπεδα και να κάνει κι αυτός μπουδέλο τα πάντα ''..

    καλα ρε συ πλακα μου κανεις,οταν τα καναμε μπουρδελο φετος στο οακα με γαυρο εκραζες σαν τρελος...κωλοτουμπας ή εβαλες μυαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου