Δεν τιμούν το όνομα τους με τέτοιες ενέργειες οι Αγγελόπουλοι!


Απο την στιγμή που μέλος της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πιθανότατα ο επόμενος ιδιοκτήτης της ,ζητάει μπουθ για να παρακολουθήσει τον πέμπτο τελικό ,δεν επιτρέπεται απο τους ιδιοκτήτες της γηπεδούχου ομάδας να τον στέλνουν στον πάγκο.

Εκτός ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στο προφίλ της οικογένειας των Αγγελόπουλων ,είναι επίσης και δείγμα μη σεβασμού προς την αντίπαλη ομάδα. Δε γίνεται να στέλνεις τον γιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στον πάγκο. Όχι μόνο για λόγους ..ιεραρχίας ,αλλά και για πρόληψη της βίας. Εκτός κι αν θέλετε να μου πείτε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ,δεν θα διαμαρτύρεται ,όπως κάνουν και οι Αγγελόπουλοι και θα κάθεται ήσυχος στον πάγκο του.. Πρακτικές γελοίες που αντί να προλαβαίνουν την βία ,την προάγουν.

Και οι δικαιολογίες ότι το μπουθ το διχαειρίζεται η αστυνομία ,είναι επιεικώς γελοίες. Αυτή δίνει προσκλήσεις για να κάθεται ο αρχιστράτηγος και ο ταξίαρχος;

ΥΣ: Τα τελευταία χρόνια έχει πάει ο Πατέρας στο Καραϊσκάκη και ο Μαρινάκης στο ΟΑΚΑ. Και για ματς τα οποία δεν ήταν τόσο κομβικά ,όσο ο τελικός του Σαββάτου..

Σχόλια

  1. Panathinaikos-Press mia erwtisi, an kserete apantate.

    GIA POIO LOGO DEN PIRAME EISITIRIA GIA TON 5o TELIKO?

    I teleutaia fora pou i seira odigi8ike se 5o mats itan to 2008 an den kanw la8os, kai me parousia kai twn 2 opadwn sto OAKA. Oloi oi upoloipoi telikoi teleiwsan sta 4 paixnidia. To 2009 & 2011 pou den eixame to pleonektima edras, spasame tin edra ston prwto agwna mesa sto SEF, enw to 2010 pou eixame to pleonektima tous kerdisame ston 4o agwna mesa sto SEF pali.

    YG: Makari o Dimitrakis na allakse kai na sinexisei to ergo tou Paulo8anasi, emeis 8a ton stiriksoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oti kai na kanoun to apotelesma 8a einai pali to idio... hr8e h wra na pai3oun basket oi andres...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου