Συμβόλαιο 3,6 εκατομμυρίων έχει προσφέρει η Cska στον Ομπράντοβιτς!! Κι όμως είναι εδώ και διαπραγματεύεται το μέλλον της ομάδας...


Είχα σκοπό να το βγάλω μόλις τελείωνε θετικά το σήριαλ παραμονής του Ζοτς ,αλλά επειδή ο κάθε λαλάκης απο χθες γράφει το μακρύ και το κοντό του και στο τέλος θα μας βγάλουν τον κόουτς και αχάριστο ,δεν έχει νόημα να κρατάω την είδηση για πάρτη μου.


Η Cska έχει προσφέρει εδώ και κάποιες μέρες συμβόλαιο στον Ομπράντοβιτς ,με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια € (πιθανότατα 3,6)!! Και φαντάζομαι budget που θα ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια. Ένα συμβόλαιο δηλαδή που θα είναι μακράν το πιο πλουσιοπάροχο στην Ευρώπη και θα του προσφέρει τα υπερδιπλάσια λεφτά απο όσα πληρώνεται τώρα (σε εμάς αν δεν κάνω λάθος παίρνει 1,5 μύριο). Παρόλα αυτά ,ο άνθρωπος κάθεται και όχι μόνο έχει βάλει στην αναμονή αυτά τα τρελά νούμερα ,αλλά διαπραγματεύεται για την ομάδα και τα συμβόλαια των παικτών και όχι για το δικό του ,που δεν το θεωρεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Οπότε τι να λέμε τώρα...

Ελπίζω η υπόθεση να κλείσει θετικά την Δευτέρα ,αν και οι διαρροές απο το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ,μόνο αισιόδοξες δεν είναι. Οι Γιαννακόπουλοι με τον Ζοτς είναι πασίγνωστο πως έχουν αναπτύξει σχέσεις οικογένειας και πως για να φτάσουν στο "ΟΧΙ" πρέπει να διανυθούν πάρα πολλά χιλιόμετρα ,οπότε επιτρέψτε μου να διατηρώ τις θετικές μου σκέψεις στο ακέραιο.

Σχόλια

  1. νικολας13/12/12 3:33 μ.μ.

    για τα 7 μυρια πραγματι δεν ξερω κατι. απλα καταλαβαινεις οτι η θεση ενος αναγνωστη ειναι πολυ πιο ευκολη απο εναν συναντακτη, γι΄αυτο και τα λογια σου δεν μπορουν να παιρνανε στο ντουκου. ενα παραδειγμα που μου ερχετε τωρα στο μυαλο ειναι οτι περισυ ειχατε γραψει πως φετος θα ερθει σιγουρα ο σχορτσιανιτης στο παναθηναικο- το ξερω ακυρο αυτο που παρουσιαζω- αλλα δεν αποδειχτηκε σωστο αυτο που γραψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νικολας13/12/12 3:45 μ.μ.

    παρακολουθω καιρο τα αρθρα σου και βλεπω οτι τα πας καλα. αλλα σε γενικες γραμμες γραφεις και λογια του αερα... δεν μιλαω για τη προταση της τσσκα... αλλα φιλε μου, αμα ισχυε αυτη η ΠΑΠΑΡΙΑ που ειχες γραψει για την σονυ τωρα ο παναθηναικος θα ειχε σωθει. (7 εκατομμυρια εσοδα ομαδας μαζι με τα 4 της σονυ μας κανουν 11) 4 εκατομμυρια να εβαζαν οι θεοι και θα τον κραταγαμε. τωρα καλουνται να βαλουν 8 εκατομμυρια , επειδη δεν ισχυει η χορηγια της σονυ. εκει ειναι το προβλημα. ζοτς θεε και να φυγεις θα σε θυμομαστε για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ιστοσελίδα της ομάδας στους επίσημους χορηγούς μαζί με την Cosmote και την Chevrolet υπάρχει και αυτό της Sony. Δεν ξέρω βέβαια εάν αυτό υπήρχε καθόλη την διάρκεια της σεζόν και αν έχει σχέση με το προηγούμενο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μιλαω για ολους, αλλα για τους περισσοτερους!
    Ολοι αυτοι που αναρωτιουνται πως ειναι δυνατον να μην δινουν οι κοντοι 2-3 μυρια παραπανω, ας αναρωτηθουν καλυτερα πως ηταν δυνατον τοσα χρονια οι ιδιοι να μην εδιναν 130-150 γαμημενα ευρω για να παρουν ενα γαμημενο διαρκειας ή τουλαχιστον να εδιναν ενα γαμημενο 10ρικο μια στο τοσο που μας εκαναν την τιμη να παραστουν στο κλειστο και να μην εμπαιναν μεσα στο τσαμπα...
    Αντε γιατι πολυ κρατηθηκα...

    ΥΓ Μονη λυση 10.000 διαρκειας των 200€

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου