Βγήκε η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Αλαφούζου: Σάλτσα μπόλικη και ουσία τίποτα...



Όλοι εμείς που περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό σήμερα απο την ανακοίνωση του Αλαφούζου και την ίδρυση του Σωματείου του ,μάλλον φάγαμε τα μούτρα μας ,καθώς η σάλτσα έπεσε μπόλικη και δεν ακούσαμε τα ...συγκεκριμένα πράγματα που περιμέναμε. Αντί να μας πουν πως θα δουλέψει συγκεκριμένα ο φορέας αυτός ,πότε θα ξεκινήσουν οι συμμετοχές ,τι προνόμια θα έχουν ποια ποσά και γενικά το πρακτικό μέρος της όλης διαδικασίας ,αρκεκστήκαμε σε ένα μελλοντικό δελτίο τύπου.

Θα μπορούσα πολύ εύκολα να χαρακτηρίσω την συγκεκριμένη πρόταση ,αλλά πως να το κάνω όταν είναι και η μοναδική;

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το εγχείρημα του Αλαφούζου το επικροτούν όλοι οι μέτοχοι ,αλλά αναφερόμαστε και στους ίδιους που δεν μιλούσαν και με τα καλύτερα λόγια για το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας. Γιατί ...για να μην μπερδευόματε η εταιρία λαϊκής βάσης ,είναι ένα είδος πολυμετοχικότητας. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει...

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Αλαφούζος ,είναι να δημοσιοποιήσει όλο το πλάνο αυτού του φορέα. Με συγκεκριμένα πράγματα και αριθμούς. Αν ο κόσμος αγαπάει τον Σύλλογο ,αφήστε μας να το ξέρουμε καλύτερα τα τόσα χρόνια που πάμε γήπεδο ,σε αντίθεση με πολλούς απο τα ιδρυτικά μέλη που είτε έχουμε να τα δούμε κάτι αιώνες στα γήπεδα ,είτε δεν τα έχουμε δει ποτέ. Επίσης ,αν ξέρουμε τι πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός ,αφήστε το κι αυτό σε εμάς που πολεμήσαμε τόσα χρόνια την ιδιοκτησία Βαρδινογιάννη που ήθελε να μας συνηθίσει στην προνομιούχο δεύτερη θέση.

Περισσότερες απόψεις με τον καιρό...

ΥΣ: Τα ιδρυτικά στελέχη: ΚΑΜΑΡΑΣ Αριστείδης ,ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ Ιωάννης ,ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ Αναστάσιος ,ΒΕΡΒΕΣΟΣ Δημήτρης ,ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Παναγής ,ΓΟΝΤΙΚΑΣ Δημήτρης ,ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ Βίβιαν ,ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ Γιάννης ,ΗΡΕΙΩΤΗΣ Γιάννης ,ΚΑΜΙΝΗΣ Γιώργος ,ΚΑΝΕΛΛΗ Λιάνα ,ΚΟΣΙΩΝΗ Σία ,ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ Λαυρέντης ,ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ Αθηνά ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Γιάννης ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος ,ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ Αλέξης ,ΠΟΛΕΜΗΣ Λεωνίδας ,ΣΙΟΥΦΑΣ Χαράλαμπος ,ΤΣΙΜΑΣ Παύλος 

ΥΣ2: Απο τους παραπάνω μόνο για τον Πολέμη τον γιο και την Κανέλλη έχω θετική άποψη (κι ας είναι δηλωμένη Βαρδινογιαννική).

ΥΣ3: Προς ενημέρωση του σωματείου και του Αλαφούζου ,"Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ" υπάρχει ήδη και είναι λέσχη φίλων του ερασιτέχνη... οπότε μην το καπηλευτείτε.

ΥΣ4: Καμίνης αυτός ο καραγκιόζης δήμαρχος που ήθελε να γκρεμίσει την Λεωφόρο;

Σχόλια

  1. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που είναι το όνομα του Καμίνη στα ιδρυτικά μέλη του σωματείου όπως και αυτό του Παπαχελά δεν ήξερα ότι ήταν Παναθηναικός.
    Πόσο μάλλον μετά απο εκείνη την εκπομπή στο MEGA με τους Φακέλους που είχε συνέντευξη της Δέσποινας Παπαδοπούλου και όλοι θυμόμαστε τι σούσουρο είχε γίνει με τις δηλώσεις της.
     Έχω την αίσθηση ότι θα πεί ακόμα περισσότερα πράγματα εφόσον την Τρίτη βγεί νέο Δ.Σ. αν και όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα έχει βρεί.
    Υ.Γ. Πάντως είμαι ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την υπόθεση με τον αποκλεισμό απο την Ευρώπη, μακάρι στις καθυστερήσεις να καταφέρουμε να τον ξεπεράσουμε τον σκόπελο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agapito PANATHINAIKO PRESS tin dilosi toy maridaki tin eidate?gia psakseto ligo!!!!!!!!!!!!!!!![PERI ALAFOUZOU]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απογοτευμένος με τη σειρά μου από την κίνηση του Αλαφούζου . Η ανακοίνωση είναι μια όμορφη έκθεση ιδεών..Δε βγαίνει καμία είδηση από αυτήν..Τώρα για τα ονόματα που συμμετέχουνε ούτε και αυτό μου λέει κάτι...Κάποιους δε τους ξέρω καν  ! Το θέμα δεν είναι να μπούνε κράχτες το θέμα και το πρόβλημα του Παναθηναικού είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ .Και η σειρά δεν είναι καθόλου τυχαία με την οποία τα έγραψα ...Οπότε ο Αλαφούζος πρέπει να αρχίσει από το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ βάζοντας ΛΕΦΤΑ..

    Πάμε παρακάτω τον άκουσα τώρα στο Σπορτ - φμ δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση στα ερωτήματα των δημοσιογράφων ..Όλο μπορεί θα δούμε ..ΑΠΟΡΩ ο βασικός εμπνευστής του σχεδίου να μη γνωρίζει λεπτομέρειες για αυτό ????
    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ? Καλό είναι βέβαια να του δώσουμε λίγο χρόνο γιατι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει άλλη λύση .Ελπίζω η προσπάθεια Αλαφούζου να μην έχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ σκοπιμότητες..Από σκοπιμότητες..- ( Βλέπε ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ )
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ !!

    Τέλος το μόνο θετικό που και αυτό υπονόησε ο Αλαφούζος είναι η βελτίωση της Λεωφόρου και επιστροφή εκεί . Και για μένα αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει . ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ και βελτιωτικά έργα..Δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναικός να πληρώνει το ΟΑΚΑ που είναι στάδιο και όχι ΓΗΠΕΔΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και πολλοι υποψηφιοι στη λιστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oloi autoi na ipothesw pws patousan gipedo fetos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου