Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1 με Κατσουράνη αλλού και Κουκουλάκη αντίπαλο


Κάκιστη εικόνα στο πρώτο μέρος

Ξεκίνησαν τα " αγαπημένα " μας play - off. Η ομάδα έφερε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ατρόμητo 1-1 με σκόρερ τον Τοτσέ . Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν παρόμοια με την εικόνα στις κερκίδες . Ύπνος βαθύς.. Αρνητικός πρωταγωνιστής αυτός που φορά το περιβραχιόνιο , ο Κώστας Κατσουράνης.. Εντελώς αδιάφορος και με το γνωστό πλεον, τρέξιμο της χήνας τα χέρια κολλητά στο σώμα και δώσε περπάτημα..Να ναι καλά ο Σιμάο που έκοψε πολλές επικίνδυνες φάσεις καλύπτοντας τις πολλές λάθος επιλογές του Κατσουράνη. Ο Ατρόμητος έπαιξε με τον Παναθηναικό που στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε καν..Φάγαμε ένα γκολ που σε όλοκληρη τη φάση ήταν ένας Βύντρα να κυνηγάει μόνος του τους παίχτες του Ατρομήτου ..Έτσι απλά ένα μηδέν..Χάσαμε δύο ευκαιρίες από σέντρες του Βύντρα και ο Ατρόμητος ήταν με διαφορά καλύτερος..

Διάθεση για ανατροπή στο δεύτερο και Κουκουλάκης

 Ευτυχώς ο Φερέιρα κατάλαβε οτι έπρεπε να αλλάξει πολλά από αυτή τη κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου .Έτσι βγήκε ο Κλέιτον που είχε πολλή κακή απόδοση. Έβγαλε ακόμα τον Κατσουράνη έξω που ήταν ο χειρότερος παίχτης του γήπεδου και έβαλε τον Κουίνσι. Ο Κουίνσι με το που μπήκε έδειξε οτι όταν θέλει είναι πάρα πολύ σημαντικός παίχτης κάνοντας άνω κάτω τον Ατρόμητο . Καραγκούνης και Νίνης που μπήκαν στη συνέχεια βοήθησαν και αυτοί στο να δημιουργήσαμε πολλές και σημαντικές φάσεις στο βήτα ημίχρονο . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε μεγάλη διάθεση για να γυρίσει και τελικά να ισοφαρίσει στο παιχνίδι .Δυστυχώς δε μας ήθελε η μπάλα αφού χάθηκαν γκολ που δε χάνονται . Όμως δεν ήταν μονάχα η ατυχία μας . Ο Κουκουλάκης έκανε πάλι το θαύμα του , αφού δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλντυ υπερ του Κουίνσι ! Ο Παναθηναικός μας αποτελεί απειλή για τον Μαρινάκη βλέπετε γιατι μπορεί να χάσει τα 6-8 εκατομμύρια ευρώ ..που υπολογίζει γιατι ξέρει οτι οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουνε πιθανότητες να περάσουν από τα play off του champions - league.

Πρωτιά..

H ομάδα όμως και ο Φερέιρα δε θα πρέπει να επιτρέψουνε στους εαυτούς τους παρόμοιες εμφανίσεις όπως του πρώτου ημιχρόνου . Η χρονιά φέτος χάθηκε στα τρια ντέρμπι με ΑΕΚ ΠΑΟΚ και γαύρο . Ας μη χύσουμε τη καρδάρα με το γάλα στα play - off. Θέλουμε δε θέλουμε εξαιτίας κυρίως των αμετόχων η χρονιά κρίνεται στα play - off . Πιστεύω πως τελικά η ομάδα θα πάρει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ . Γι αυτό λοιπόν η πρωτιά στα play - off είναι αυτοσκοπός. Από εκεί θα έρθει η οικονομική σωτήρια της ομάδας εφόσον καταφέρει την πρόκριση της στις Ευρωπαικές διοργανώσεις . Δε το συζητώ καν για την πρόκριση στο champions league που θα αποφέρει πλέον των 10 εκατομμύριων ευρώ. Ακόμα όμως και αν αυτό δεν επιτευχθεί η είσοδος στο Europa League θα μπορέσει να αποφέρει πλέον των 3-4 εκατομμύριων ευρών που αυτή τη στιγμή η ομάδα ψάχνει απεγνωσμένα.

Σχόλια

  1. αδερφε βαγγελη μετα τις εξελιξεις των τελευταιων ημερων με θεμα το γηπεδο εξακολουθεις να μιλας για παιχνιδια και τερτιπια μετοχων ?
    το προηγουμενο ποστ του μπλογκ το ανοιξες να το διαβασεις καθολου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Kοίτα αυτό που λες στη δεύτερη παράγραφο σου δεν μπορείς να το προδιογράφεις . Όταν ο ΑΠΟΕΛ με μπάτζετ τρεις φορές ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από τον τωρινό Παναθηναικό φτάνει στους 8 του champions league δε μπορείς να λες οτι δε θα περάσουμε καν τα play off..To τι έγινε πέρυσι ήταν η εξαίρεση του κανόνα . Ο Παναθηναικος για μένα και αφου θα είναι ισχυρός δε μπορεί να ξανααποκλειστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά επειδή θα γίνουνε περικοπές στο μπάτζετ.
    Και χίλιες φορές να γίνουνε περικοπες στο μπάτζετ και οι παίχτες που έχεις να πληρώνονται στην ώρα τους παρά να έχεις μεγάλα μπάτζετ και να κάνεις ακριβές μεταγραφές που ύστερα δε θα μπορείς να πληρώνεις...

    Για τους ξένους που λες προσωπικά βάζω και τον Κουίνσι ..Για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τους καλύτερους στη θέση του. Ο Σπυρόπουλος αν δεχτεί να μείνει με μικρο συμβόλαιο εμένα μου κάνει . Εδώ δεν έχουμε άλλον θα διώξουμε και αυτόν που έχουμε για να παίζει ο Ιωαννίδης..? Για τον Βύντρα αν βρούμε να τον πουλήσουμε έχει καλώς . Βέβαια ο Βύντρα πάντα παίζει για την ομάδα , άλλοι όμως παίζουνε για την πάρτυ τους..και αυτοί στη δική μου λίστα αποχωρήσης...έχουνε τα πρωτεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Να τον πληρώνουμε τότε τον Κατσουράνη για πασαδόρο μόνο...10 λεπτά δηλαδή να βγάζει καμιά πάσα..Άσε όμως που αυτά μόνο στο Αmerican Football γίνονται.Αλλά τελευταία ούτε αυτό δε κάνει ..Ειδικά σήμερα προσωπικά μου έσπασε τα νεύρα. Εκανε τόσες λάθος πάσσες προς τα μπροστά που μετά άρχισε να τη στέλνει προς τα πίσω και βρήκε την υγεία του..Μ αρέσει που σε κάποια φάση βγήκε πρώτος στη μπάλα ο Σιμάο όντως πίσω του 2-3 μέτρα ..και στράβωσε ο ..πασαδόρος ..Τέλοσπαντων ούτε αυτός είναι το πρόβλημα του Παναθηναικού ούτε και ο Βύντρα. Το πρόβλημα δημιούργειται από όλη την φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα εδώ και πολλά χρόνια η οποία είναι εντελώς λανθασμένη και πολλές φορές δεν είναι ποδοσφαιρική.

    Για Κουίνσι δε ξέρω τι είχε πάθει σε μερικά ματς ..πρέπει να είχε τα ψυχολογικά του . Δε μπορείς να στηριχθείς πάνω του και να λες είμαι σίγουρος . Παρόλα αυτά έχει ποιότητα και αξίζει θέση στο νέο ρόστερ.

    Ελπίζω να σταματήσουν τα τερτίπια οι Βγενόπουλος Βαρδινογιάννης . Για μένα η μοναδική λύση είναι να κάνουνε και οι δύο πέρα .Όλα τα άλλα θα φέρουνε προσωρινές λύσεις..Και σε αυτό έχεις δίκιο πρέπει να τελειώσει η ιστορία μέχρι τον Ιούνη ..Αν υπάρχει τελική λύση σε αυτό το θέμα και η ομάδα πορευτεί με ποδοσφαιρικά κριτήρια ακόμα και με ένα μικρό μπάτζετ μπορούμε να προχωρήσουμε . Αρκεί και εμείς ως οπαδοί να κοιτάμε την ομάδα και μόνο και οχι να παίρνουμε μέρος στα παιχνίδια των μετόχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ Βαγγέλη , αν είναι τερτίπια όπως λες , γιατί κανείς δεν ακουμπάει την καυτή πατάτα του γηπέδου ;
    Γιατί κανείς δεν λέει θα αναλάβω εγώ την ΓΗΠΕΛ , τον Βωβό , τον Μπόμπολα κτλ , ούτε καν ο Βαρδινογιάννης ;
    Πες μου ρε φίλε , ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα του Βοτανικού και τότε θα βροντοφωνάξω πώς ναι και ο Βγενόπουλος παίζει παιχνίδια και τερτίπια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως τώρα που έκανα μια βόλτα στα σαιτ τα νέα απο την UEFA κίνουνται προς την αρνητική κατεύθυνση και μάλλον δεν την γλιτώνουμε την τιμωρία. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση μάλλον δεν θα έχει και μεγάλο ενδιαφέρον οι υπόλοιπες αγωνιστικές των πλει-οφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  Nαι φίλε Τάσσο . Οι εξελίξεις των τελευταίων μερών αφορούν τον Καμίνη ο οποίος αναγκάστηκε σε κωλοτούμπα και αναδίπλωση. Δε βλέπω γιατι να μην είναι τερτίπια μετά τις τελευταίες εξελίξεις . Τι άλλαξε δηλαδή..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Το έχω ξαναπεί και είναι πολύ απλό . Γιατι δεν έχει να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για την ανέγερση του γηπέδου . Και το κανείς είναι σχετικό...Μέχρι τώρα ο Βγενόπουλος είναι αυτός που συνέχεια μιλάει για τη ΓΗΠΕΛ. Οπότε δε χρειάζεται να γενικεύεις .

     Στην Ελλάδα της κρίσης το να φτιάξεις ένα γήπεδο 100 εκατομμύρια είναι όνειρο απατηλό..Οχι τόσο γιατι είναι τόσα πολλά τα εκατομμύρια για ένα γήπεδο αυτής της ποιότητας , αλλά γιατι κανείς τώρα με αυτή την οικονομική κρίση δε θα κάνει τέτοια επένδυση. Ας μη πλατιάσουμε όμως εδώ μιλάμε για αγωνιστικά . Υπάρχουν άλλα θέματα που μιλάνε για το γηπεδικό  .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εξελιξεις των τελευταιων ημερων αφορουν και τον βωβο που βγηκε και μιλησε για αποζημειωσεις εκατομυριων . Αυτα ποιος θα αναλαβει ναπληρωσει ?

    Και μπορει  να πει καποιος οτι λεει ψεματα και δεν ισυει τπτ . Τοτε γιατι δεν αναλαμβανει τις ευθυνες ο τζιγγερ να τελειωνουμε ?Αφου ολα ειναι τοσο απλα ? 

    Μην εθελοτυφλεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου