Μαυρίστε τους γαύρους στις 6 Μαίου. Καλό στην Ελλάδα θα κάνετε!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ,ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Μετά και την προεκλογική εκστρατεία του Μαντούβαλου στην Θύρα Λ7 ,νομίζω πως και οι πλέον άνιωθοι ,νιώσανε. Στις 6 του Μάη ,οι Παναθηναϊκοί πρέπει να δείξουν την δυναμική τους με την ψήφο τους και να μαυρίσουν όλους τους γαύρους που είτε τόσα χρόνια κάνουν αβάντες στον γαύρο απο όλα τα πόστα τους ,είτε αυτούς που επιδιώκουν να μπουν στην Βουλή.

Δε γίνεται ρε μάγκες να ανεχόμαστε να έχουν θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο άτομα όπως ο Ανατολάκης που δεν μπορούν να βγάλουν πρόταση ,ούτε να αφήνουμε τραμπούκους της πλάκας να έχουν βλέψεις να μπουν σε αυτό. Να μου πείτε ,καλύτερο είναι με αυτός που έχουν θέση μέσα σε αυτό; Ε δεν σημαίνει όμως πως θα το αφήσουμε να γίνει ακόμη πιο μπουρδέλο.

Όσο γραφικό και οπαδικό κι αν ακούγεται ,ο γαύρος έχει την δική του συμβολή στην κατάντια του κράτους. Σκεφτείτε μόνο ,τι χρυσές δουλειές έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τις εκάστοτε κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια (siemens) ,σκεφτείτε πόσο καλές σχέσεις έχει με άτομα που είτε είναι στην φυλακή ,είτε καταζητούνται ,είτε τους φτύνει όλη η Ελλάδα. Και για να μην το κουράζουμε ,σκεφτείτε πόσο έχει ματώσει ο Ελληνικός Αθλητισμός για να ...πρέπει ο γαύρος να παίρνει τα πρωταθλήματα στο λαοφιλέστερο άθλημα.

Προς Θεού ,δεν μπορεί κανένας να κάνει κουμάντο στον άλλον για το τι θα ψηφίσει. Αλλά επειδή οι φετινές εκλογές είναι ίσως απο τις πιο σημαντικές ιστορικά σε αυτόν τον τόπο ,θεωρώ πως πρέπει επιτέλους όλοι οι Παναθηναϊκοί να ψηφίσουν και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου. Έτσι κι αλλιώς πρόσωπα θα μαυρίσετε και όχι απαραίτητα κομματικούς σχηματισμούς.

Μαυρίστε τους γαύρους που κατεβαίνουν στις εκλογές και έχουν λειτουργήσει ευνοϊκά προς την ομάδα του κράτους και εις βάρος όλων των υπολοίπων.

Όπως ,μαυρίστε και όσους έχουν πολεμήσει το θέμα με το γηπεδικό και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος βρίσκεται εν έτει 2012 χωρίς γήπεδο.

Ο κόσμος του Συλλόγου έχει τεράστια δυναμική και πρέπει να την δείξει σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την χώρα. Τα ίδια άτομα που έχουν καταστρέψει την χώρα ,είναι και αυτά που έχουν καταστρέψει τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως και αντίστροφα.

Παρακάτω θα βρείτε την λίστα με όλους τους γαύρους που κατεβαίνουν στις εκλογές ,ανεξαρτήτως κομμάτων και με όσους έχουν πολεμήσει τον Σύλλογο και το νέο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου. Αυτή η λίστα προφανώς θα ενημερώνεται ,είτε απο στοιχεία απο άλλα sites/blogs ,είτε απο εσάς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

ΠΑΣΟΚ


Α' Αθήνας


Κώστας Σκανδαλίδης



Β' Αθήνας

Ανδρέας Λοβέρδος ,ένας γαύρος blogger που είχε άποψη για τα του γαύρου αλλά ξεχνούσε να κάνει αναφορές για το περυσινό ντέρμπι της ντροπής ,τα στημένα και την Κοκκαλοκρατεία.

Μίμης Ανδρουλάκης


Α Πειραιά

Δημήτρης Καρύδης

Αχαϊα

Γιώργος Παπανδρέου...είναι και άχρηστος,είναι και στημένος ,είναι και γαύρος. Πολλοί οι λόγοι.



ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Πρόεδρος


Αντώνης Σαμαράς


Α' Αθήνας


Νικήτας Κακλαμάνης

Β' Αθήνας

Κυριάκος Μητσοτάκης

Γεράσιμος Γιακουμάτος

Γιάννης Παπαθανασίου

Άννα Καραμανλή...δεν μπορώ να πω.Και γαμώ τις γκόμενες είναι ,αλλά δε γίνεται να ξεχάσω και την συνέντευξη της στο ΦΩΣ πριν 1-2 χρόνια που έκανε λογοπαίγνιο με το όνομα του Πατέρα και έλεγε πως δεν παίρνουμε πρωτάθλημα ,ούτε όταν γίνει παππούς.




Α' Πειραιά

Κώστας Κατσαφάδος ...ο άνθρωπος που πριν απο ένα μήνα ζητούσε να γίνει γήπεδο στίβου στον Πειραιά γιατί όπως μας ενημέρωσε ο Πειραιάς δεν κέρδισε τίποτα απο τους Ολυμπιακούς του 2004. Προφανώς ξέχασε τον τρόπο με τον οποίο χτίστηκε το Καραϊσκάκη και πως άλλα ιστορικά σωματεία δεν έχουν ούτε ένα γήπεδο. Επίσης ξέχασε να πει ο Εθνικός Πειραιώς πως εκδιώχθηκε απο το Καραϊσκάκη ...εδώ οι δηλώσεις του.

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος...μέλος του ΔΣ του ερασιτέχνη γαύρου απο το 2005-2008 ή αλλιώς δηλώσεις του με άπειρο γλύψιμο σε Μαρινάκη και σε πρόβατα.

Σπύρος Σπυρίδων...και διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Μαρινάκη ,για την κατάκτηση ενός ακόμη κάλπικου πρωταθλήματος.

Β' Πειραιά

Τάσος Μητρόπουλος ...εδώ νομίζω πως ό,τι κι αν πούμε τα σχόλια περισσεύουν. Μπράβο και στον Σαμαρά που σέβεται το κόμμα στο οποίο είναι πρόεδρος και γενικότερα την πολιτική. Εδώ δεν σέβεται την Ελλάδα να μου πείτε ,ο Μητρόπουλος θα τον πείραζε να μπει στα ψηφοδέλτια του;

Γιάννης Τραγάκης

Γιάννης Κουράκος

Α' Θεσσαλονίκης

Γιάννης Ιωαννίδης...ή αλλιώς ο προπονητής της αλητείας ή αλλιώς ο μάγκας με τι πλάτες του Κόκκαλη τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 90.




ΚΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ


Α' Αθήνας


Αλέξης Τσίπρας... αν και δηλώνει Παναθηναϊκός ,μάλλον βάζελος και κρυφο-ολυμπιακός είναι. Η στάση του για το γηπεδικό γνωστή.


ΛΑΟΣ

Πρόεδρος

Γιώργος Καρατζαφέρης... έχει μαζέψει όλους τους γαύρους. Ό,τι μπορεί κάνει..

Β Αθήνας

Πέτρος Καραβίτης

Πέτρος Μαντούβαλος...η παρακάτω φωτογραφία πιστεύουμε πως αρκεί.

Γιώργος Ανατολάκης...αυτό το καλό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου που ποτέ δεν προκαλούσε και ήδη μετράει μια θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Βέβαια αυτά τα 4 χρόνια ,η μόνο φορά που ακούσαμε την φωνή του ,ήταν όταν έσκουζε για τον νόμο με τους ξένους επενδυτές. Μην τυχόν και κάτσει η στραβή για τον γαύρο και βρει ο Παναθηναϊκός ιδιοκτησία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Β Αθήνας και Ηράκλειο

Ντόρα Μπακογιάννη...οι σχέσεις της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα κοινά συμφέροντα που έχουν ,είναι ικανά απο μόνα τους για ένα ωραιότατο μαύρισμα.

Α Πειραιά
Γιώτης Τσαλουχίδης

Χρήστος Αγραπίδης...δήμαρχος Πειραιά για αρκετά χρόνια. Κρίμα που δεν βρήκαμε την φωτογραφία που απονέμει στον Κόκκαλη το πρωτάθλημα της Ριζούπολης το 2003.

Β' Περιφέρεια Αθήνας

Ντανιέλ Μπατίστα



Σχόλια

  1. Βέβαια αυτά τα 4 χρόνια ,η μόνο φορά που ακούσαμε την φωνή του ,ήταν όταν έσκουζε για τον νόμο με τους ξένους επενδυτές. Μην τυχόν και κάτσει η στραβή για τον γαύρο και βρει ο Παναθηναϊκός ιδιοκτησία.ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;;
    http://panathinaikos-press.blogspot.com/2012/01/blog-post_8088.html 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΙΓΩ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ''ΟΤΑΝ ΕΣΚΟΥΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ'' ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ...
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Panathinaikos Press13/12/12 3:35 μ.μ.

    Kai sou eksigw: oti auta pou eipe Kai Gia mena itan swsta ,den anairei oti mono se auto to thema vgike na topothetithei Kai eskouze enw parallila sto podosfairo ginontousan simeia Kai terata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o tsipras einai PANATHINAIKOS kai to leo me sigoyria.oso gia to gypediko malon to exoyme pareksigisi ligaki!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου