Καθήστε πρώτα στο ίδιο τραπέζι να συμφωνήσετε στα βασικά και μετά γίνονται και οι βραβεύσεις.


Το αν πρέπει να βραβευτούν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απο την οικογένεια του Παναθηναϊκού και αν πρέπει να τους αποδοθούν οι ύψιστες Παναθηναϊκές τιμές ,νομίζω πως είναι αυτονόητο και δεν χωράει συζήτηση.

Αλλά πέραν των βραβεύσεων που θέλει ο Βγενόπουλος ,ας κοιτάξει πρώτα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τα αδέρφια ,μπας και τα βρουν αρχικά και λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί εκατέρωθεν. Γιατί αυτό το
τσουβάλιασμα που έχει γίνει με τους Γιαννακόπουλους και τον Τζίγγερ δεν είναι καθόλου σωστό και γιατί πιστεύω πως αντί αυτοί οι 2 άνθρωποι να χρησημοποιούνται (όσο βαρύ κι αν ακούγεται) εν μέρει όπως έγινε στην πολυμετοχικότητα ,καλό θα είναι να βγουν μπροστά και να υπάρχει ξεκαθάρισμα θέσεων.

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι είναι οι πιο πετυχημένοι παράγοντες του Συλλόγου και για όσους ξεχνάνε ,βάζουν λεφτά και χρόνο ,ακόμη και πριν γεννηθούμε πολλοί απο εμάς. Και τα τόσα φράγκα που έχουν βάλει ,δικαιολογούν για μένα και τα όποια λάθη έχουν κάνει. Γιατί τουλάχιστον αυτοί βάζουν φράγκα.

Οπότε ας κάτσουν να τα βρουν (δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν) ,γιατί αυτό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια δεν είναι καθόλου δίκαιο.

ΥΣ: Στον ερασιτέχνη έχουν κάνει λάθη (με μεγαλύτερο την συμπεριφορά προς τον Βλάση) ,αλλά μέχρι στιγμής δικαιώνεται ο Θανάσης που μίλαγε για Παναθηναϊκάρες. Πόσοι έχουν μπει στον ερασιτέχνη; Μην ψαχτείτε ,γιατί θα σας πιάσει απογοήτευση ..Και στην τελική έκαναν λάθη ,αλλά πλήρωναν για όλο τον ερασιτέχνη. Αν τους φάγανε και φράγκα διάφορα λαμόγια μέσα στον ερασιτέχνη τα προηγούμενα χρόνια ,δεν μπορεί να φταίνε εξ ολοκλήρου οι Γιαννακόπουλοι.

ΥΣ2: Και κάτι άλλο που πολύ ξεχνάμε και κρίνουμε τους ίδιους Γιαννακόπουλους ή έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις που είχαμε πριν 10-20 χρόνια ..τα αδέρφια μάγκες 80άρισαν. Αν σας/μας λέει κάτι αυτό..

Σχόλια

  1. Σωστό το κείμενο.
    Βαγγέλη ,ποτέ δεν θυμάμαι ο ίδιος ο Βγενόπουλος να μιλάει απαξιωτικά για τους αδερφούς ,ούτε να αφήνει σπόντες. Αντιθέτως σε κάθε του ευκαιρία μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο και τον Θανάση.

    Μάλλον αναφέρεσαι στα σχόλια που έχει κάνει για τον γιο του Παύλου ,που προσωπικά ούτε εγώ έχω καλή άποψη.

    Και σε κύκλους ,σε ποιους αναφέρεσαι; Sites; Πες μου ένα που αναφέρθηκε κάπως για τα αδέρφια.. Αν και πάλι μιλάς για τους οπαδούς ,όταν αυτοί κράζανε το ν Τζίγγερ ,προ-Βγενόπουλου τους λέγανε Γιαννακοπουλικούς ,οπότε δε νομίζω ξαφνικά να τους ταϊζει τώρα ο Βγενόπουλος. Παραμύθι που πια δεν πουλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Τη προτροπή για βράβευση την κρίνω ως υποκριτική από τον Βγενόπουλο. Η βράβευση των αδερφών είναι κάτι αυτονόητο και δε χρειάζονται πρωτοβουλίες ειδικά οταν αυτές έχουνε άλλους σκοπούς από πίσω και δεν είναι αυθόρμητες. Από εκεί και έπειτα..στη βάση που το θέτεις το θέμα έχεις μεγάλο δίκιο !

     Καλό είναι να τα βρούνε για τον Παναθηναικό ,εφόσον αυτό είναι δυνατον, γιατι προσωπικά το βρίσκω ιδιαίτερα δύσκολο...Οπότε εαν δεν μείνει ο Βγενόπουλος μόνο σε αυτή την κίνηση, που την βγάζει προς τα έξω, αλλά ζητήσει ειλικρινή συγγνώμη για οσα έλεγε αυτός και ο κύκλος του απέναντι στους Γιαννακόπουλους τότε ναι υπάρχουν ελπίδες να τα βρούνε..!

     Ιδιαίτερα δε συμφωνώ γι αυτο που λες για το τσουβάλιασμα..με τον Τζίγγερ. Εδω φθάσανε μερικοί " οπαδοί " να τους βρίζουνε στα sites..για να πάρει την ομάδα ο Βγένο και ο Πατέρας..Δηλαδή μιλάμε για ομορφιές..Ειδικότερα δε αυτή η θλιβερή μικρή ομάδα οπαδών πρέπει να ζητήσει γονατιστά συγγνώμη...Αλλά που το φιλότιμο έχει χαθεί προπολού..

     Σαφέστατα οι Γιαννακόπουλοι έχουνε κάνει ΚΑΙ λάθη αν όμως κάποιος τα βάλει σε ζυγαριά με τα σωστά που κάνανε δεν υπάρχει σύγκριση ! 30 και βάλε χρόνια προσφοράς και πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ..και πάνω από όλα αγάπη για τον Παναθηναικό ! Τι να θυμηθεί κανείς από το μπάσκετ !!!! Και το άλλο το αστείο που έβγαζε η ΑΝΤΙ-Γιαννακοπουλική προπαγάνδα..που σύγκρινε τη πολυμετοχικότητα με το μπάσκετ..!!! Αστεία πράμματα..ΑΣΤΕΙΑ !

    Και για Ερασιτέχνη που γράφεις τελικά ο Θανάσης αποδεικνύεται και εκεί πως είχε δίκιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Kοίτα φίλε εγώ θα σου απαντήσω..σε αυτό το θέμα με τα sites.Tο θέμα είναι οτι αν δε το έχεις παρατηρήσει μέχρι τώρα είτε δεν ενημερώνεσαι σε συχνή βάση είτε δε θέλεις  να δεις κάποια πράμματα που συμβαίνουν.Αν είναι το τελευταίο δε μπορώ να σε βοηθήσω...Σε πολύ γνωστά Sites όπως gazzetta και leoforos περνούσαν σχόλια που ήταν είτε υβριστικά είτε μειωτικά για τους Γιαννακόπουλους και τα αφήνανε. Ειδικά στην ενότητα community . . Το ίδιο και σε γνωστό forum που έλαβε και εξώδικο γι αυτό το λόγο. Εκεί ειδικά γινόταν ο χαμός με εκφράσεις που δε μου επιτρέπεται να γράψω... Γενικότερα για ένα διάστημα υπήρχε μια γραμμή αντι- Γιαννακοπουλική από συγκεκριμένους δημοσιογράφους που καλλιεργούν μόνιμα την διχόνοια και υποστηρίζουν παράγοντες..Επιπλέον σε κάτι συγκεντρώσεις που γίνανε έξω απο το ΔΣ και μιλούσε ο Θανάσης ο Γιαννακόπουλους "οπαδοί" του φωνάζανε εσύ μη μιλάς και διάφορα τέτοια..Γενικότερα απορώ πως με κάποιους οπαδούς υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Γιαννακόπουλοι σαφώς και αποτελούν τους μεγαλύτερους παράγοντες εν ζωή στον Παναθηναικό, και το σίγουρο είναι ότι δουλεύοντας θα κάνεις και λάθη. Ο Βγενόπουλος πάντως με τα αδέρφια δεν νομίζω ότι είχε το παράμικρο πρόβλημα εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
    Όσον αφορά τον Ερασιτέχνη τα μοναδικά λάθη που έχει κάνει ο Θανάσης αφενός είναι η συμπεριφορά προς τον Βλάση και η αργοπορία στο άνοιγμα του συλλόγου πριν απο κάποια χρόνια. Αλλά όντως πλήρωναν εν αντιθέσει με κάποιους καρεκλοκένταυρους όπως τους χαρακτηρίζω που τα περιμένανε όλα απο τα αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι πολύ υπερβολικός αν θες την άποψή μου . Οι οπαδοί πολλές φορές λειτουργούν εν θερμώ . Κάποιοι στράφηκαν κατά τους , επειδή ίσως να ένοιωσαν προδωμένοι από αυτά που λέγανε τόσα χρόνια για τον Βαρδινογιάννη . Αλλά δεν μπορεί να διογκώνεται αυτό και να λέμε γενικά για ..οπαδούς που τους βρίζανε . Ο φίλος πιο πάνω είπε μεγάλη κουβέντα πώς κάποιοι λένε για παιδιά ότι τα παίρνουν από μετόχους . Αδερφέ είναι οι ίδιοι που εξύβριζαν τους Αφούς από τα μέσα τους επειδή δεν έσκυψαν κεφάλι στον αφέντη Βαρδινογιάννη . Και τώρα πριν ένα χρόνο θυμήθηκαν να τους εκθειάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου