Μόνο με νίκες μέχρι το τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα


Το στόρι το έχουμε ξαναδεί. Ο γαύρος μετά την ήττα του στην Ξάνθη πάει τρένο και δεν πρόκειται να χάσει άλλους βαθμούς. Μοναδική περίπτωση να τους πάρουμε εμείς στις 18 του Μάρτη. Τα υπόλοιπα θα τα περάσει αέρα..

Όσοι διαιτητές θέλουν να σφυρίζουν ,πρέπει να δίνουν τα ..σπόρια στον γαύρο (και ενίοτε στους αντιπάλους τους δικούς μας) ,να μην βοηθούν να γκελάρει .Αλλιώς θα τους καταστρέφονται οι φούρνοι τους ,θα υποβιβάζονται στην Football League ή θα τους κόβεται μαχαίρι η σφυρίχτρα και θα τους κυνηγάνε και 1,5 χρόνο μετά ..

Αυτό είναι το Μαρινάκειο Πρωτάθλημα και αν θέλουμε να το πάρουμε ,πρέπει να κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Και κυρίως ο κόουτς και οι παίκτες. Πρέπει να πάρουν όλα τα ματς και να μην αφήσουν βαθμό. Αλλιώς ,το πρωτάθλημα χάθηκε μιας και ο γαύρος δεν θα χει θέμα να κάνει γκέλες.

Αυτά είναι τα δεδομένα και με βάση αυτά πρέπει να πράττουμε.
Τίποτα δεν χάθηκε ,απλά τώρα πρέπει να πάμε μόνο για νίκη σε όλα τα ματς και δεν θα έχουμε περιθώρια για άλλη γκέλα.

ΥΣ: Το να μιλήσω για το ματς και την εμφάνιση της ομάδας είναι σχεδόν ανέφικτο ,όσο σκέφτομαι την σημερινή διαιτησία του Βοσκάκη που είχε να σφυρίξει πόσες αγωνιστικές και έδωσε σήμερα 2 ανύπαρκτα πέναλτι.

Σχόλια

  1. assassin green13/12/12 3:28 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΝ ΠΑΠΙΑ ΕΤΣΙ?ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ο καθε Βοσκακης τοσα χρονια που παιζουν με το ονομα αυτου του συλλογου.Σημερα μας σφυριζε σαν να ειμαστε μια ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ Γ' ΤΟΠΙΚΟΥ..Κιτρινη στον Κατσουρ γιατι ρε μαγκα?Επειδη ετσι γουσταρεις?Στην εσπασε η φατσα του?Αλλα δεν πειραζει, ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ φίλε μου οτι αυτό με τον Κατσουράνη ειναι ενδεικτικό του πόλεμου νεύρων που μπορεί να κάνει ενας διαιτητής κατά την διάρκεια του ματς και να ''δείξει'' οτι δεν εχεις ελπίδα να το πάρεις,εκτός κι αν πιάσεις απόδοση επιπέδου Barcelona.Για αυτό και ανέφερα την φάση αυτή με τον Κατσουράνη.Επαγγελματικά χειρουργεία.Δεν έχει πια Παπουτσέληδες και Ευθυμιαδηδες,η παραγκα μαθαίνει απο τα λάθη της.Ερχεται ο κάθε πικραμένος στο ΟΑΚΑ και κάνει πλάκα με αυτόν τον σύλλογο,εκει καταντήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου