Τα πράγματα χθες ξεκαθάρισαν ,αλλά δεν προχώρησαν.


Δεν ξέρω σε εσάς πως έκατσε η χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ,αλλά εγώ θεωρώ πως έγινα πιο σοφός σε κάποια θέματα. Αλλά το αποτέλεσμα για μένα είναι πως τα πράγματα δεν προχώρησαν. Απλά ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα. Είδαμε ποιοι ενδιαφέρονται για την ομάδα (απόδειξη ,η παρουσία τους) ,ποιοι όχι και τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Το θέμα όμως είναι το μετά. Γιατί μπορεί να μαζευτούν την Δευτέρα στην ΠΑΕ και 2 και 5 εκατομμύρια  ευρώ ,αλλά το καλοκαίρι θα θέλουμε τα τριπλάσια. Πως θα ξεχρεώσουμε για να μην τεθεί θέμα uefa (που δεν θα τεθεί έτσι κι αλλιώς) ;Πως θα γίνουν
μεταγραφές ,όταν η ομάδα πιθανότατα θα αποδυναμωθεί; Καλά ,τα βολέψαμε τώρα ,αλλά αν δεν γίνει ισχυρό ντου χρημάτων στην ΠΑΕ η ομάδα του χρόνου θα είναι χαμηλότερου επιπέδου απο την φετινή. Και αυτό το θεωρώ guarantee. Μπορεί ο Βγενόπουλος και οι λοιποί μέτοχοι που θέλουν να είναι και στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ ,να περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Γιατί αν το πάρουμε ,τότε προφανώς τα δεδομένα αλλάζουν και θα μπορούμε να μιλάμε για άλλες ταμειακές ανάγκες της ΠΑΕ. Αν και σε περίπτωση πρωταθλήματος πάλι θα χρειαστεί να μπουν αρκετά λεφτά το καλοκαίρι. Για αυτό θεωρώ πως το θέμα της ΠΑΕ δεν τσούλησε αρκετά παραπέρα ,ώστε να πούμε ότι θα έχουμε άμεσες εξελίξεις.

Προφανώς θα βοηθήσει η ένεση ρευστότητας στους παίκτες πριν το ματς με τον γαύρο αλλά και ενόψει Άεκ. Αλλά είπαμε ..το θέμα είναι το μετά.

Βέβαια ο Βγενόπουλος έκανε πενηνταράκια και τι εννοεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ και γιατί σκίζεται να πάρει επίσημες εγγυήσεις απο τον Βαρδινογιάννη. Αυτό καλό κάνει για να διαβάζει ο κόσμος πιο ..εύκολες και χωρίς υπονοούμενα προτάσεις και έτσι να μπορεί να κρίνει.

Για μένα ,όσον αφορά τους Βγενόπουλο-Πολέμη έδειξαν ότι θέλουν να βοηθήσουν και συγκεκριμένα η παρατήρηση του Βγενόπουλου για τα λεφτά που θα δοθούν να πάνε κατευθείαν στους παίκτες σημαίνει πολλά. Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν ακόμη πως κάνει την πλάκα του ,πετώντας 2 εκατομμύρια.. Εγώ δεν το θεωρώ. Το θέμα είναι όμως ,να βρεθούν πολλά φράγκα γιατί με 3-5 εκατομμύρια του Βγενόπολου-Πολέμη και λοιπόν ,όπως και τα 4 του Μαυροκουκουλάκη ,η ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει όπως θέλει ο κόσμος της.

Τα υπόλοιπα οπότε εν καιρώ και βλέποντας τις εξελίξεις..

Προς το παρόν προέχει το ματς αύριο με την Άεκ .. 

Σχόλια

  1. assassin green13/12/12 3:30 μ.μ.

    ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΙΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα χθες ξεκαθάρισαν κατά πολύ . 
    Από την μια πάμε στους παρόντες . Βγενοπουλος και Πολέμης έδειξαν ποιοι θα ηγηθούν στον νέο διοικητικό σχήμα αν όλα πάνε καλά . Εγώ θα ήθελα να παρευρεθεί και ο Πατέρας βέβαια , αλλά φάνηκε ότι δεν ασχολείται πραγματικά πλέον . Ο Βγενοπουλος από όσα διάβασα , μίλησε για επιπλέον δυο συμπαίκτες . Οπότε αν μαζευτούν κοντά στα 4εκ από τους δυο αυτούς μετόχους , το ποσό θα ανεβεί κατά πολύ , αν λάβουμε σοβαρά τα όσα δήλωσε ο Βγενόπουλος χθες .

    Πάμε στον .. εξαφανισμένο . Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απέδειξε που έγραφε τόσα χρόνια την ομάδα . Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του συλλόγου , φώναξε απών , και έστειλε εκπρόσωπο ο οποίος πήρε εντολή να μην αναλύσει θέματα που αφορούν το κυρίαρχο ζήτημα της ΓΗΠΕΛ . Γιατί δεν νομίζω να τρελάθηκαν οι μέτοχοι , με την θυγατρική χωρίς αιτία . Και μάλιστα την στιγμή που είναι έτοιμοι να ξαναβάλουν λεφτά στην ομάδα στα δύσκολα .

    Τέλος , ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε εμφάνιση guest χθες . Όπως ο ίδιος τόνισε στο παρελθόν , δεν .. ασχολείται με την ομάδα . Σχήμα οξύμωρο όταν η εφημερίδα της οποίας ηγείται , κάνει άνω κάτω καθημερινώς την ομάδα , με τις αποκαλύψεις για τα αραβικά κεφάλαια που είναι έτοιμα να επενδύσουν αλλά λεφτά δεν βλέπουμε ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου