Αρρωστημένη κατάσταση με ξυλοδαρμούς ή "ξυλοδαρμούς" ,αλλά ποιος δεν έχει αρρωστήσει; Εμπρός στην αρένα της ανωμαλίας!

Εγώ τέτοια περιστατικά τα θεωρώ άρρωστα ,άλλοι τα θεωρούν αντίδραση και άλλοι φυσιολογικά. Δεν θα αλλάξω εγώ τον κόσμο ..


Όπως παραξενεύομαι με τα μπραβιλίκια της νύχτας ,τους καμμένους φούρνους διαιτητών ,τα ντου μπράβων με εξέχουσες προσωπικότητες σε δημοσιογραφικά sites ,τα εγκληματικά πεσίματα σε συνδέσμους ή τα ..πυρηνικά όπλα που έρχονται στα γήπεδα ,έτσι παραξενεύτηκα και σήμερα με αυτά που άκουσα ότι γίνανε χθες ,τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους.

Προσέξτε: Δεν εκπλήσσομαι ,ούτε μου φαίνονται πρωτόγνωρα και με εξέπληξε η είδηση τους. Δεν κατέβηκα χθες στην Ελλάδα. Απόλυτα προβλέψιμα είναι. Το θέμα είναι γιατί γίνονται και απο ποιους. Σιγά μην σπαταλήσω ενέργεια..

Ακόμη και τον Γκόντζο που τον θεωρώ τον πιο στημένο δημοσιογράφο και τον απεχθάνομαι ,ε δε γίνεται να βάλω τον εαυτό μου στην διαδικασία να πάω να του την στήσω με άλλον έναν ,να τον
πλακώσω στο ξύλο. Άλλο το ένα να φέρει το άλλο και μιλώντας μαζί του να οξυνθούν τα πνεύματα. Αλλά το να οργανώσεις ολόκληρο σύστημα και να του την πέσεις ,σόρρυ αλλά ξεφεύγει απο τα όρια της λογικής μου.

Δεν ξέρω τι έγινε και ούτε με κόφτει και ιδιαίτερα. Όποιος δεν θέλει τον μπελά του ,εθελοτυφλεί και έχει την ησυχία του. Για ποιο λόγο να επιλέξω το αντίθετο;

Υπάρχουν δυστυχώς (ή και ευτυχώς) πολλά άρρωστα μυαλά γύρω μας. Κάποιοι το εκμεταλλεύονται ,κάποιοι πέφτουν θύματα και κάποιοι άλλοι ζουν παράλληλα με αυτά ..Ο καθένας λοιπόν κρίνει και αποφασίζει.

Ελπίζω μόνο να ζήσω ξανά μια εποχή που τα μπραβιλίκια θα μειωθούν ,οι στημένοι δημοσιογράφοι θα έχουν λιγότερη δύναμη να κάνουν την προπαγάνδα τους ,το γήπεδο δεν θα αποτελεί μια extreme δραστηριότητα και οι αντίπαλοι οπαδοί να είναι σε απόσταση ,με διαχωριστικές γραμμές και κενά ασφαλείας αλλά στο ίδιο γήπεδο!

Και πολλά έγραψα..

ΥΣ: Επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε στα χθεσινά 3 περιστατικά και κατά το πόσο είναι αληθή ,θεωρήστε το κείμενο ως μια γενικότερη άποψη για το όλο θέμα.

Σχόλια

  1. είναι σαν τους ''ξυλοδαρμούς'' που παθαίνει ο κούγιας κάθε λίγο και λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου