Ποιος είναι αυτός ο ..καψούρης Αεκτζής που τρελάθηκε να δώσει πριμ ειδικά για το ματς με τον Παναθηναϊκό;

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ SUPPORTERS ΝΑ ΔΩΣΕΙ 100.000€;;


Το τραγικό είναι πως όλα αυτά δεν μας φαίνονται περίεργα. Έτσι κι αλλιώς απο παλιά θυμόμαστε να αγωνιζόμαστε με σκυλιασμένες ομάδες όταν διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα. Ομάδες που εντελώς τυχαία ή πληρωνόντουσαν λίγες μέρες πριν οι παίκτες ή τους τάζανε τρελά πριμ ,ενώ η ΠΑΕ τους δεν είχε σάλιο στο ταμείο..

Έτσι λοιπόν εμφανίζονται ..καψούριδες Αεκτζήδες που τάζουν 100.000€ για μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και να φανταστείτε είναι τόσο καψούρηδες με την Άεκ που αυτά τα λεφτά δεν τα δίναν τόσο καιρό στην ΠΑΕ ,είτε για να πληρώσει τους παίκτες ,είτε για να μπορέσει να σφραγίσει εισιτήρια!! Για τόση καψούρα μιλάμε ..

Ο "ξέρω τι πρέπει να κάνω" τα είχε σχεδιάσει όλα. Έφυγε ο Αδαμίδης και η σύσφιξη των σχέσεων με τα άδερφια απο την Ν.Φιλαδέλφεια είναι γεγονός μάλλον ..

Προφανώς είμαστε γραφικοί που αναφέρουμε αυτό το γεγονός ,έτσι;

ΥΣ: ΜΠΡΑΒΟ στους Λύμπε ,Δέλλα και Καφέ για την απάντηση που δώσανε και αν εν τέλει την τήρησαν και δεν δέχθηκαν αυτά τα λεφτά. Όχι ότι θα τα παίρνανε και ποτέ ..

Σχόλια

  1. και ενα μπραβο στους παιχτες μας που εμφανιστηκαν......οι περισσοτεροι.......παγερα αδιαφοροι....στα 2 τελευταια παιχνιδια του πρωταθληματος.......εκει που ΘΑ!!!!..... κρινοτανε ο τιτλος........τους λογους ας τους βρει ο καθενας μονος του.....εγω θα πω μονο οτι η ομαδα μου εχει γινει μερος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου