Κρίμα για εσάς! Παίζατε όλη την χρονιά με ψυχή για να φτάσετε να παίζεται το πρωτάθλημα αδιάφοροι! Καλές πληρωμές ..


Τι να πούμε και τι λογική να βρούμε..
Η ίδια ομάδα που έπαιζε με ψυχή απο τα πρώτα λεπτά του αγώνα και κυνηγούσε την νίκη καθόλη την διάρκεια είναι.
Οι ίδιοι παίκτες παίζουν και τώρα. Οι ίδιοι που στα τελευταία 2 ματς μπήκαν χαλαροί και παίζανε εντελώς άνιωθα και άνευρα και και καταφέρανε το +2 να το κάνουν -4. Και αν στο ματς με τον Πάοκ μπορούμε να πούμε για τον Βοσκάκη ,εδώ τι να πούμε (κι ας ήταν το πρώτο γκολ οφσάιντ);

Παίζαμε με μια Άεκ που έδειχνε ότι αυτή πάει για πρωτάθλημα και όχι εμείς. Βγαίνανε πρώτοι στην μπάλα ,τρέχανε σαν τρελοί να καλύψουν χώρους ,βάζανε τα πόδια τους σε κάθε φάση στην φωτιά και γυάλιζε το μάτι τους. Για αυτό και
κάνανε ευκαιρίες και εμείς τραβούσαμε κάτι άψυχα σουτ απο μακριά και αν.. Γιατί έδειχναν σαν να μην τους ενδιαφέρει ή σαν να περίμεναν πως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δεν θα δεχόντουσαν γκολ και αυτοί θα βάζανε.

Για ποιο λόγο μπήκατε και παίξατε έτσι ρε πούστη μου;; Το πρωτάθλημα παίζατε αυτές τις 3 αγωνιστικές και καταφέρατε να πάμε να μειώσουμε την διαφορά απλά στο ματς με τον γαύρο!! Δεν σας ενδιαφέρει η κούπα; Αυτή είναι η κάψα που είχατε;;

Τώρα και οι ίδιοι ξέρετε ότι και το ματς να πάρετε με τον γαύρο ,το πρωτάθλημα δεν το χάνουν οι άλλοι. Γιατί πολύ απλά δεν θα ξαναγκελάρουν.

Το να μην ξέρετε να κάνετε ένα κοντρόλ ή να μην μπορείτε να πασάρετε σωστά ή δεν ξέρω και γω τι ,είναι δεκτό και το ξέραμε απο την αρχή πως δεν είστε παίκτες πρώτης γραμμής.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!

Προφανώς το να μιλήσουμε για το ποιος έπαιξε χειρότερα δεν έχει νόημα ,αφού όλοι (πλην του Μαρίνου) παίζανε άψυχα και αδιάφορα. Το γιατί δεν το ξέρουμε .Μπορεί και να έχει σχέση με τις μη πληρωμές των παικτών. Αλλά δεν πληρωνόντουσαν ούτε πριν απο 1 μήνα και στην ουσία αναίρεσαν σήμερα την δικιά τους προσπάθεια.

Το τι θα γίνει την άλλη Κυριακή δεν έχει καμία σχέση (για μένα) ,αφού το πρωτάθλημα σήμερα κατά 95% τελείωσε.

ΥΣ: Όπως υποστηρίζαμε όλη την σαιζόν την ομάδα για την προσπάθεια που έδειχνε ακόμη και μετά απο γκέλες (όπως με Ατρόμητο) ,έτσι τους κράζουμε και σήμερα που πουλήσανε το πρωτάθλημα με την αδιαφορία τους.

ΥΣ2: Το θέμα Κουίνσι σηκώνει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα. Πάρα πολύ μεγάλη ..

ΥΣ3: Αναστήσαμε κι άλλους πεθαμένους και ο Κλωναρίδης μπορεί να μας κάνει και τάμα που τον έμαθε σήμερα όλη η Ελλάδα.

Σχόλια

  1. Για ένα ακόμα παιχνίδι "πετάξαμε" το πρώτο ημίχρονο και όπως με τον ΠΑΟΚ έτσι και με την ΑΕΚ φάγαμε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το γεγονός ότι δεν βγάλανε καθόλου πάθος γιατί απο ενέργεια μου φαίνεται ότι έχουνε κάψει φλάντζα. Άλλωστε γνωρίζαμε ότι με την απουσία του Λέτο το ντεφορμάρισμα Κουίνσι και Ζεκά το ρόστερ της ομάδας δεν είναι τόσο ποιοτικό για να τα βγάλει πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λες.

     Αδιανόητη η εικόνα των δυο τελευταίων ( τουλάχιστον )παιχνιδιών από παίκτες και προπονητή..Οι περισσότερες παίχτες έχουνε τα μαύρα τους τα χάλια ..Με φωτεινή εξαίρεση τον Σιμάο και τον Μαρίνο..Ο Φερέιρα παρότι έχει κάνει σημαντική δουλειά στην ομάδα έχει μεγάλες εμμονές...

     Αυτός ο Τοτσέ το λέμε οι περισσότεροι που βλέπουμε την Πανάθα δεν ΚΑΝΕΙ !! Και όμως είναι βασικός και αναντικατάστατος..Ο Πετρόπουλος επιμένω οτι είναι πολύ καλύτερος του αλλά ευκαιρίες παίρνει υπό πολλές προυποθέσεις ...Γιατι ? Και επιμένω στον Τοτσέ..είναι πραγματικά τραγικός..για να σουτάρει τη μπάλα πρέπει να είναι ακίνητη και στρωμένη και για να βάλει γκολ πρέπει το τέρμα να είναι μακριά από την εστία..ωστε να βάλει το γκολ σε κενό τέρμα !! Και παρόλα αυτά παίζει βασικός...Ο Κατσουράνης ενώ σίγουρα έχει μεγάλη προσωπικότητα στα τελευταία παιχνίδια είναι ΧΑΛΙΑ αλλά εκει βασικούρα !!Γιατι ??

     Ο Μπιάρσμιρ που είναι περισσότερο soft και από τον Σπυρόπουλο συνεχίζει να παίζει βασικός..Σήμερα στο δεύτερο γκολ αυτό που κάνει δε το κάνω εγώ που είμαι και άσχετος στο 5 * 5..Βγαίνει μπροστά αδικαιολόγητα πάνω στη μπάλα τη στιγμή που ο Φερέιρα έχει κάνει την κουλή κίνηση να βγάλει τον Μαρίνο και να παίξει με τρεις στην άμυνα !! Σήμερα αυτά που είδαμε από τον Φερέιρα πραγματικά δεν υπάρχουνε..

     Επίσης η ΑΕΚ είναι και αυτή απλήρωτη !! Εδώ δεν έχει φράγκα να τυπώσει εισητήρια τι να λέμε τώρα..Για σήμερα ο Παναθηναικός δεν έχει καμία δικαιολογία..Η ΑΕΚ έπαιζε στην άμυνα με τον Κοντοέ τον 35 χρόνο Γεωργέα τον Μανωλά που είναι με το ένα πόδι στο εξωτερικό ..και τον Καράμπελα!!! Και παρολα αυτά οι μόνες ευκαιρίες που κάναμε ήταν κάτι σουτάκια από μακριά..

     ΓΙα τον Κουίνσι που σίγουρα έχει δυνατότητες δε ξέρω τι φταίει..Αλλά ο Μαυρίας που πονάει την φανέλα να πω την αμαρτία μου θα τον προτιμούσα..

    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ οι ΠΑΙΚΤΕΣ και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ οτι είναι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ είτε πληρώνονται είτε δε πληρώνονται και αυτό είναι τιμή τους που να πάρει..ΑΥτό που δεν είναι τιμή τους είναι οτι χάσανε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με ΚΑΤΩ τα χέρια ομάδες που είναι και αυτές ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ...

    ΚΡΙΜΑ μεγάλο γιατι πραγματικά μιλάμε για ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..Η ομάδα είχε δείξει άλλο πρόσωπο και οτι μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα και με αυτές τις εμφανίσεις ούτε καν το διεκδικεί ..ΚΡΙΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  O Κατσουράνης σίγουρα είναι σημαντικός παίχτης . Όμως πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο γύρο..Έχει να κάνει καλό παιχνίδι από το Γενάρη..Δε ξέρω γιατι αλλά πραγματικά δε παίζει καλά ! Τουλάχιστον έτσι βλέπω..Και για παράδειγμα ο Καραγκούνης  που και αυτός είναι παίκτης με προσωπικότητα..έχει παίξει ελάχιστα..Γιατι δε θα μπορούσε να παίξει σε κάποια ματς εναλλακτικά με τον Κατσουράνη..? Νομίζω πως θα μπορούσε..

    Για τον Τοτσέ πραγματικά διαφωνούμε..το παλικάρι προσπαθώ να το δω καλόπιστα..αλλά δε μπορώ με τίποτα..!Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι καλύτερος ο Πετρόπουλος ..Σε ένα παιχνίδι ψιλο έπαιξε στο πρωτάθλημα και έβαλε μια γκολάρα και πάτησε και μια φορά την μπάλα βγάζοντας πάσα στο Λάζαρο . Ο Τοτσε από την άλλη πλευρά μόνο τετ α τετ μπορεί να βάλει και αυτό υπό πολλές προυποθέσεις..

    Για αυτό που λες για τον Σπυρόπουλο θα μπορούσε για παράδειγμα να βάλει τον Βύντρα αριστερά στα derby και τον Μαρίνο από την άλλη πλευρά. Τουλάχιστον δε θα είχαμε τις γκέλες του Σπυρόπουλου..Ο Μπουμσονγκ..που μας λέγανε οτι θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα γιατι λείπει δύο..?Μας λέγανε οτι δεν είναι έτοιμος και οτι θα παίζει 100% στα ντέρμπι που έιναι..Τον κρατάμε για τα play off ?? Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις..

    Αλλά έστω οτι έχω σε όλα άδικο !! Ο Φερέιρα δε πρέπει να εξηγήσει γιατι η ομάδα έπαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη μέχρι το Νοέμβρη..Και από τον Δεκέμβρη παίζουμε αυτό το πράμμα το τωρινό ? Αν δεις ακόμα και τα στατιστικά βάζαμε 3 γκολ άνα ματς.. κ τώρα βάζουμε ένα ! Δε πρέπει να εξηγήσει ο Φερέιρα τι συμβαίνει ? Σίγουρα ο άνθρωπος δεν έχει δυνατό ρόστερ αλλά από την αρχή δεν είχε και όμως παίζαμε μπαλάρα ! Τώρα τι έγινε..?Και αυτό που κάνει η ομάδα δεν λέγιεται κοιλιά..αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βλέπαμε στο πρώτο γύρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ....ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ....Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΕΒΑΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ....ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.....ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ¨ΤΡΩΝΕ ΣΙΔΕΡΑ¨....ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε διαφωνούμε γενικά φίλε ! Μόνο σε ορισμένα σημεία που τα βλέπουμε αλλιώς..Νομίζω πως ο Φερέιρα όπως του λέγαμε όλοι μπράβο γιατι είχε την ομάδα πολύ δυνατή με τα υλικά που είχε έτσι και τώρα πρέπει να δικαιολογήσει κάποια πράμματα. Και πρόσεξε μιλάμε σε ένα Ελληνικό πρωτάθλημα που ούτε αυτή η ΑΕΚ έχει καλύτερο υλικό από εμάς ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε καν κοντά !! Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούμε να πούμε οτι έχει καλύτερο υλικό αλλά δε χάσαμε από τον Ολυμπιακό χάσαμε από ΑΕΚ κ ΠΑΟΚ και ..Λεβαδειακό.Οπότε δε μπορούμε νομίζω να λέμε για ποιότητα υλικού τουλάχιστον συγκριτικά με αυτές τις ομάδες..ΓΙα μένα γι αυτό που μπορούμε να λέμε είναι για έλλειψη διάθεσης πάθους λάθη του προπονητή και τελευταία για το υλικό που δεν είναι καλό όσο θέλουμε..Για το Ελληνικό πρωτάθλημα μιλάμε σε μια διοργάνωση παίζουμε..

    Βλέπω τώρα τις δηλώσεις του Φερέιρα..και δηλώνει η ΑΕΚ έπαιξε αμυντικά ! Μα κάτσε θα τρελαθούμε.μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχανε 10 ευκαιρίες τις 8 εντός εστίας και 8 αποκρούσεις από τον Καρνέζη !  Και κάπου στο 65 είχανε κάνει 15 φάσεις..Τέλοσπαντων, γενικά έχω απογοητευτεί από πολλά πράμματα που γίνονται στην ομάδα τον τελευταίο καιρό ..Πρώτα βέβαια διοικητικά και μετά αγωνιστικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά το πρωτάθλημα χάθηκε σήμερα,δεν έχει καμία σημασία το ντερμπυ και είναι κρίμα γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ''έπαιζε μπάλα'' και ο κόσμος.Τώρα ξενερώσανε αρκετά,κατανοητό.Η διαιτησία δεν μας σφάζει όπως αλλα χρόνια, όμως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορουμε να πάρουμε παιχνίδια στην κακή μας μέρα με καποιο σπρώξιμο,όπως κάποιοι άλλοι.Είναι σιγουρο οτι ο Γαβρος θα πάει τρενο μεχρι το τέλος για πολλους και διαφορους λογους.Ήταν ίσως και λίγο ουτοπικό το να το σηκώσουμε χώρις διοικηση στηνχώρα που λέγεται Ελλαδα..

    Υ.Γ. Δεδομένα παιξαμε πολυ ασχημα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ......ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Κ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΛΙΑ....ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ 2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΦΤΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑΜΕ ΠΙΣς...Η ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΑΣΕΣ....ΗΘΕΛΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.......ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ......ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) ΝΑ ΠΩ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΠΟΤΕ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου