Μεγάλος μάγκας ο μπέμπης! Έχει στήσει τα πάντα στο πρωτάθλημα και ακόμη δεν μπορεί να το κλειδώσει ..


Για όσους έχουμε μάθει να ελπίζουμε σε αυτήν την ζωή ,απομένει πλέον η 18η του Μάρτη.

Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το έγκλημα των προμελετημένων επεισοδίων της Λιβαδειάς και η τιμωρία της έδρας μας σε συνδυασμό με το κοράκι τον Βοσκάκη που έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι (εκτός κι αν συμφωνήσουμε με το υπόλοιπο του τύπου που μιλάει για τράβηγμα φανέλας. Ασχέτως αν η φανέλα είχε τραβηχτεί 5 δεύτερα πριν και ο παίκτης του Πάοκ πέφτει μετά όταν ο Σαριέγκι του ακουμπάει την φανέλα) ,φέρανε την ομάδα του ευεργέτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρώτη στο πρωτάθλημα του.

Όσον αφορά τον Βοσκάκη ,εκτός του πέναλτι και των ανάποδων φάουλ που σφύριζε ,κατάφερε να βγάλει την κίτρινη και στον Κατσουράνη ,ώστε καλού-κακού να έχουμε την απώλεια σε 2 απο τα επόμενα ματς.

Προσωπικά νιώθω τρομερή οργή ,αφού παρακολουθούμε ένα στημένο πρωτάθλημα ,που υπάρχει μια ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός χωρίς διοίκηση ,χωρίς βαθύ ρόστερ ,χωρίς φράγκα και προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ποιο πρωτάθλημα να πάρει ,αφού αν το καταφέρει τότε ο ευεργέτης του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να ξεχάσει τα φράγκα του champions league; Ας μην γελιόμαστε λοιπόν ..ο μπέμπης θέλει το πρωτάθλημα και λογικά θα το πάρει .Εκτός κι αν η ομάδα βγάλει τεράστια ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα και πάει σερί μέχρι το τέλος και πετύχει το .. 8ο θαύμα. 

Σχόλια