Τυχαία βγήκε το θέμα της Λεωφόρου 1 εβδομάδα πριν την Γ.Σ.;


Δεν το νομίζω ..όσο θα φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην ΓΣ της 9ης Μαρτίου ,τόσο θα φουντώνουν οι ..διαρροές ,οι κύκλοι ,οι φήμες και τα δημοσιεύματα. Το σημερινό θέμα εμπλέκεται άμεσα με το γηπεδικό και την Διπλή ανάπλαση ή αλλιώς την ΓΗΠΕΛ που ακούμε τόσους μήνες.

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για θέματα γύρω απο την ΠΑΕ και αμφιβάλλω αν ποτέ θα τα μάθουμε κιόλας. Αυτό που ελπίζω είναι την προσεχή Παρασκευή να υπάρξει οριστική λύση και αλλαγή σελίδας της ΠΑΕ και όχι απλά μια αλλαγή κεφαλαίου σε αυτό το σήριαλ που παρακολουθούμε καθημερινά.

Όποιος προσπαθεί να συντηρεί αυτήν την κατάσταση (είτε λέγεται Τσάκας ,είτε λέγεται κόντρα Τζίγγερ-Βγενόπουλου) και επιδιώκει να την συνεχίζει ,τότε είναι σίγουρο πως δεν θέλει το καλό του Συλλόγου.

Η ΠΑΕ πρέπει επιτέλους να αλλάξει χέρια και όχι να ανακυκλώνεται στις ίδιες κόντρες χωρίς να κάνει στην ουσία ένα βήμα μπρος.

Αυτά και καλή δύναμη μέχρι την Παρασκευή ..

Σχόλια

  1. file mou kaneis ekseretiki douleia sto blog sou.
    ena parapono omos. exeis kanei poli varia ti selida + to spamarisma pou kanei
    sinaxise na ta les etsi pantos mas 
    ekfrazeis olous mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ καλησπέρα.
    Ο Παναθηναικός βάλλεται από παντού . Στο λιμάνι βλέπουν ότι η αναμενόμενη χαλαρή χρονιά , λόγω του ροστερ μας το καλοκαίρι , πάει να γίνει η οικονομική καταστροφή του ''επενδυτή'' . Η ομάδα είναι πρώτη , στα διοικητικά κάτι κινείται με την ενεργοποίηση στελεχών της πάλαι ποτέ ΠΕΚ - εύχομαι και των Αφών- και αυτό έχει κάνει κάποιους να λουστούν με κρύο ιδρώτα . Γεγονός είναι ότι το θέμα του γηπέδου γενικά , το χειρίστηκε 100% ο Βαρδινογιάννης . Αυτός άλλωστε ήταν όπως έλεγε τότε , και ένας λόγος που έμεινε στα διοικητικά μαζί με την προσπάθεια να .. εγγυηθεί το μέλλον - όπως αποδεικνύει τώρα με τις ενενεργές μετοχές και καλά - .
    Ένα είναι σίγουρο , ότι κανένας δεν θα τολμήσει ούτε καν να πλησιάσει την Λεωφόρο με προδιάθεση κατεδάφισης . 
    Το μόνο που θα καταφέρουν είναι συσπειρώσουν πολύ έντονα τον κόσμο της ομάδας εναντίων όλων τους .
    Ούτε την πολιτική σκηνή , συμφέρει να γίνει τέτοιο μπάχαλο . Και το ξέρουν πολύ καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. milame den pezese. amesi diorthosi tou site. mpravo file. oso gia to spam ennoousa tin malakia pou petagete sto kentro alla kirios molis anoiga to site me ekane anakateythinsi se mia selida me onoma hyperpromote i kapos etsi telospanton. alla diorthothike. kai pali mpravo sou 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου