Χωρίς μεταγραφές ,το πρωτάθλημα θα μοιάζει με το όγδοο θαύμα!

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;


Μπορεί σήμερα να σταθήκαμε τυχεροί και να πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις .
Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην απείλησε σε τίποτα τρομακτικά επίπεδα.
Μπορεί να σταθήκαμε άτυχοι κατά την διάρκεια του ματς με τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ.

Αλλά η χρόνια όπως και να το κάνουμε ,χωρίς μεταγραφική ενίσχυση δεν βγαίνει. Ή μάλλον ,βγαίνει απλά δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παίζουμε απο την αρχή της season χωρίς βασικό φορ ,με αμυντικούς που δεν κάνουν για επίπεδο πρωταθλητισμού και με κέντρο που χρειάζεται ανάσες. Ειδικά σήμερα ο Φερέιρα πρέπει να απογοητευόταν κάθε φορά που γύριζε να κοιτάξει τον πάγκο.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ,αλλιώς τα σημερινά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε πριν και κατά την διάρκεια του ματς ,είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο πως θα τα αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον.

Kαι αν σήμερα μας έκατσε και δεν χάσαμε το ματς ,δε γίνεται κάθε φορά να μας κάθεται και να την γλιτώνουμε.

ΥΣ: Βέβαια για μεταγραφές χρειάζονται λεφτά και για τα λεφτά χρειάζονται Άραβες και εμείς είμαστε τυχεροί και ...τους έχουμε πολλούς!

ΥΣ2: Σε ένα νορμάλ πρωτάθλημα ,σε μια νορμάλ χώρα το πρωτάθλημα ακόμη και με 11 παίκτες θα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε. Aλλά επειδή παίζουμε στην χώρα της κλεψιάς και της πουστιάς και επειδή για αντίπαλο έχουμε τον γαύρο του Μαρινάκη ,κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατον αφού αν χρειαστεί ο γαύρος θα κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος με οποιονδήποτε τρόπο!

Σχόλια