ME ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!



Με την Νταϊάνα Ντέλβα να κατεβάζει τα ρολά ο Παναθηναϊκός πέρασε με 58-65 από την Καλαμαριά και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Αμερικανίδα σέντερ, η οποία

βρίσκεται μόλις τρεις μέρες στην ομάδα μας, πέτυχε 22 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, δείχνοντας από το καλημέρα πόσο σημαντική είναι η μεταγγραφή της.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, και μάλιστα έξι λεπτά πριν τη λήξη ο Απόλλων Καλαμαριάς βρισκόταν μπροστά με 54-50. Εκεί άρχισε το σερί της ομάδας μας, που έφερε και την τελική επικράτηση με 58-65. Η απόδοση των αθλητριών μας σήμερα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, κάτι που επέτερψε στον αντίπαλο να διεκδικήσει τη νίκη.

Τώρα αγωνιζόμαστε το επόμενο Σάββατο στις 16:00 με με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στη Λεωφόρο, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της χρονιά. Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει τον ''Τάφο του Ινδού'' και σταθεί δίπλα στην ομάδα στην προσπάθειά της να συνεχίσει νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Παναθηναϊκός(Σαμαντούρα): Πασχοπούλου 1, Βλάνη 11, Σπαθάρη 12, Μαγκλάρα 4, Ντέλβα 22, Χαβαλέ, Κόνιαλη 2, Κοσμά 11, Σλούκα 2, Χριστινάκη


http://www.paowbc.com/2011/10/blog-post.html

Σχόλια