ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ΤΩΡΑ ..


Απο αυτό το blog γράφαμε για την ΓΗΠΕΛ απο πέρυσι τον χειμώνα και θα συνεχίσουμε να γράφουμε όσο χρειαστεί κι ας σταματήσει τις ανακοινώσεις του ο Βγενόπουλος ..

Στο θέμα της ΓΗΠΕΛ φάνηκε ξεκάθαρα πως κάτι παιζόταν (πως δόθηκε το έργο στον ΑΚΤΩΡ;) απο την απάντηση που δεν έδωσε ο Τζίγγερ στον Βγενόπουλο. Και είναι σχεδόν σίγουρο πως αν τώρα πάψει να αναπαράγεται το συγκεκριμένο θέμα ,μετά απο λίγους μήνες (αν υπάρχει νέα ιδιοκτησία) θα μας ξανα απασχολήσει.

Γιατί αν πχ ο
Πρίγκιπας έχει κατασκευαστική εταιρία ,προφανώς και θα θέλει αυτός να χτίσει το γήπεδο ,ώστε να μειώσει το κόστος και όχι να του το χτίσει ο Μπόμπολας. Λέμε τώρα ..

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το θέμα της ΓΗΠΕΛ θα απασχολήσει την όποια νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ,αλλά δεν θα είναι και λόγος για να κάνει πίσω στην αγορά της ΠΑΕ.

Σχόλια

  1. αδερφε τι θα πεις και πως θα το σχολιασεις αν.....λεμε αν...... μαθεις οτι δεν υπαρχει προβλημα με την γηπελ και τον ακτωρα απλα θα υπαρχει συνεργασια με την κατασκευαστικη του ξυπολητου πριγκηπα............?????ολα αυτα ειναι υποθεσεις βεβαια γιατι ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει εαν υπαρχει οντως ενδιαφερον απο τον πριγκηπα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και κατι τελευταιο......θα σου πω γιατι γουσταρω να μεινει ο βγενοπουλος στην παε.......γιατι ειναι ειλικρινα μονος του(με ευθυνη δικη βεβαιως)και τα βαζει με θεους και δαιμονες........μηπως θες να κανουμε αναφορα με ποσα απο τα μ.μ.ε τα βαζει????μια σελιδα την θελουμε παντως......!!!και να ξερεις κατι........ οτι δεν εφυγε.....αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den tha mou kanei kamia entipwsi ..opws exw grapsei palaiotera ,o tzigger den tha apemplakei apo to gipedo ,giati opws kai na to kanoume einai xontri mpizna.

    alla katse na parthun apofaseis arxika gia tin pae kai edw tha maste na ta sizitisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλα είναι στα χέρια του πρίγκιπα με την ΒΑΣΙΚΗ προυπόθεση να πάρει την ομάδα.
    Αν τελικά την πάρει ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και γήπεδο θα γίνει κ τα πάντα όλα ,είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό.

    Το θέμα κόλλησε στα φράγκα.100 εκατομμύρια και έχουμε γηπεδάρα.Τα βάζουνε και μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εκτόξευση και οχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου