AYTΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!


Δεν ξέρω γιατί όλοι δώσανε βάση στο "δωρίζω τις μετοχές μου εφόσον υπάρχει σοβαρός επενδυτής με σοβαρή πρόταση" και όχι στο "συνεχίζω κι εγώ μέσω της ΑΜΚ" .Όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ,ο Βγενόπουλος θα μείνει στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και αυτό δεν ξέρουμε αν θα ναι και τόσο καλό.

1. Γιατί αν
προχωρήσει η πρόταση του Πρίγκιπα ,πως θα μπορέσει να συνεργαστεί με ανθρώπους που πριν λίγες μέρες τους χλεύαζε και με τα λόγια του δεν τους έδινε καμία υπόσταση;

2. Γιατί το θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν έχει ξεκαθαρίσει και αν συνεχίσει ,θα το βρει σε κάποια φάση μπροστά του ,το οποίο σημαίνει πως θα έχουμε νέο χορό επιθετικών ανακοινώσεων.

3. Γιατί αν ισχύουν όσα λέγονται στην πρόταση του Πρίγκιπα ,τότε ή θα βάζει λεφτά ή θα μειώνεται το ποσοστό του ,αφού όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο ...Τσάκας ,δεν έχουν θέμα να συνεχίσουν με τους άλλους μετόχους ,αλλά αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον Πρίγκιπα τότε πρόβλημα τους.(δεν εννοούμε τις μαλακίες που αναπαράγουν ..προβατοποιημένα ..πρόβατα για Αφράγκοβιτς και άνθρωπο που θέλει να διοικεί χωρίς φράγκα ..μια χαρά φράγκα έχει βάλει)

4. Αν ήταν μια φορά άνιωθος ο Τζίγγερ και δεν ασχολείτο με τα διοικητικά της ομάδας (προσέξτε: τα διοικητικά ,όχι τα οικονομικά!!) ,ο επόμενος ιδιοκτήτης που θα είναι απέξω θα είναι 10 φορές πιο άνιωθος και αυτό μπορεί να μην αρέσει στον Βγενόπουλο και να αρχίζει να τσιγκλάει ..

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑEΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ARBORIS CAPITAL -KAI ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ή ..ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΩΡΕΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ .

ΥΣ: Είδατε και οι μεν και οι δε που βρίζατε Τζίγγερ και Βγενόπουλο; Και οι 2 πλέον έχουν στο παλμαρέ τους δηλώσεις "δωρίζω τις μετοχές μου" ...σε κουβαρντάδες πέσαμε!!

ΥΣ2: Αν τα μεγέθη που ακούμε τις τελευταίες μέρες ισχύουν ,τότε όλοι οι σημερινοί μέτοχοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν για κανένα λόγο τα νέα δεδομένα. Αν μιλάμε βέβαια για λεφτά που θα μπαίνουν τα επόμενα έτη και όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι ..

ΥΣ3: Για μένα καλύτερη λύση ,να μην εμπλέκεται καθόλου στην ΠΑΕ και ο Βγενόπουλος. Καμένο χαρτί μέσα μου τον έχω εδώ και μήνες ,με μια δήλωση του τον περασμένο Δεκέμβρη. Ασχέτως αν γούσταρα τις τελευταίες μέρες που ξεφτίλιζε τους μηχανισμούς του Τζίγγερ ..

Σχόλια

  1. prasinoskoyfis13/12/12 3:13 μ.μ.

    Δηλαδή πίσω από την επενδυτική ίσως είναι ο Βγενόπουλος, ενώ πίσω από τον Τσάκα είναι ο ΑΤΟΦΙΟΣ πρίγκηπας?? ΕΛΕΟΣ. !!

    Μήπως ξέρεις αν το προσχέδιο της πρότασης..... έχει και γνήσια την υπογραφή του Σουλτάν Μερεμέτ?

    Μήπως ξέρεις αν ο Τσάκας έπινε καφέ 5-6 μέρες πριν την εμφάνισή του με τον Γόντικα?

    Μήπως ξέρεις αν ο Τσάκας είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΣΙΝΑ.???!!!

    Κατά τ' άλλα ο Βγενόπουλος αν αποδειχτεί πως δεν είναι "πίσω" ενω ο άλλος ο Σουλτάν μπερμπάντ μουχαμέτης και ο Τσάκας την ΤΣΑΠΟΥ.... είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esi apo auta pou me rwtas ta ksereis ?

    diavase pio prosektika auta pou anevazw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα λεπτο αντμιν γιατι εχεις χασει την μπαλα.......επιμενεις οτι ο πριγκηπας ερχεται να παρει τις μετοχες του τζιγκερ????οτι δεν παιζει κατι περιεργο στην ολη υποθεση?????ειλικρινα και χωρις δοση ειρωνειας......ψαξου λιγο.......και θα την βρεις την ακρη......και εννοειται οτι θα συνεχιζω να διαβαζω οτι αναρτεις γιατι πιστευω οτι αυτα που ανεβαζεις ειναι τεκμηριωμενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε φίλε διάβασε το παρακάτω ..
    http://panathinaikos-press.blogspot.com/2011/10/blog-post_03.html

    δεν ζω σε άλλο κόσμο. Δόξα τον Θεό έχω ζήσει αρκετό Παναθηναϊκό ,για να έχω μια άποψη για αυτά που συμβαίνουν γύρω απο τον Σύλλογο.

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΝΑ ,ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ,ΕΞΕΦΡΑΖΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ :

    1.ΟΤΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ..Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.

    Αλλά όπως και να χει ,να δούμε τις εξελίξεις ..έτσι κι αλλιώς έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που εξελίξεις ΔΕ γίνεται να μην υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να ξεκαθαρησω και εγω λοιπον οτι ο πριγκηπας ειναι υπαρκτο προσωπο........το μεγαλο θεμα ειναι αν γνωριζει οτι θελει τις μετοχες του μεγαλομετοχου!!!!!και επειδη εισαι φαινεσαι ψαγμενος.....να σου δωσω ενα κουιζ:ποιος παραγοντας ζητησε απο τον τσακα πριν τρεις μερες να πανε στην τζεντα για να δει αν υπαρχει πριγκηπας???και πηρε τις διαβεβωαιωσεις!!!απο αλλον μεγαλοπαραγοντα (του παναθηναικου και οι δυο)οτι μιλησε μαζι του και να μεινει ησυχος...ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai ok ,mia xara katalavainomaste ..

    alla auto pou les gia to an agnwrizei pws exei kanei protasi gia metoxes mias pae stin ellada ,e den nomizw re file na min to xei parei prefa ..mia olokliri xwra paizei kathe mera to onoma tou ..den mporw na dianoithw pws den exei akousei tipota!

    oute i idia tous presveia den ton enimerwse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ οτι ο Βγενόπουλος δυστυχως έχει γίνει καμμένο χαρτί για την ομάδα..Και πιθανολογικά να κάνει νέα εμφάνιση - ανακοίνωση οταν βρει πρόσφορο έδαφος..Όμως αν πάνε ολα καλά με τον πρίγκιπα είναι θέμα χρόνου και μόνο να αποτελέσει παρελθόν ..

    Αν πάει καλά του πρίγκιπα έχουμε πολλά να πούμε..και ΠΡΕΠΕΙ κάποιοι να μπούνε στη θέση τους..Σε αναμονή λοιπόν και ευχή όλα να πάνε καλά με τον Σουλτάν Αλ Σαουντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. prasinoskoyfis13/12/12 3:13 μ.μ.

    ΕΣΥ press ξαναδιαβάζεις το νόημα που βγαίνει από αυτά που γράφεις?

    Με ρωτάς αν ξέρω γι' αυτά που γράφω.!! Κατ' αρχήν ερωτήματα έβαλα....αλλα....αφου σε ενδιαφέρει τόσο....

    Από την περασμένη Παρασκευή η πλευρά Βαρδινογιάννη πήρε στα χέρια της το προσχέδιο πρότασης από τον κ. Πετρόπουλο, το οποίο όπως είχε τονιστεί από την πρώτη στιγμή κάλυπτε την πλευρά Βαρδινογιάννη, αλλά ήταν ανυπόγραφο.

    ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.!! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.!!! Από δημοσίευμα είναι και όχι από το μυαλό μου.

    ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ Ο ΤΣΑΠΟΥΣ??? ΑΡΓΙΛΕ ΦΟΥΜΑΡΙΖΕ?? Πήγε να φέρει το προσύμφωνο!! ΤΟ ΕΦΕΡΕ.!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ.!!! ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ.!!!! Αντε καλά κρασιά.!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re anthrwpe kale ,den anairw auta pou les kai simfwnw kai ta xw grapsei .

    Apla opws vriskeis ta - se mia ipothesi ,des kai ta + ..allo an eimaste ligo-poli oloi kaxipoptoi me ton tzigger .

    to + einai loipon ena kai aplo:

    i presveia tous den exei aparnithei tin gnisiotita tou eggrafou tis proigumenis evdomadas pou apesteile o prigkipas ,oute kai tin sfragida tou (ki as itan diaforopoihmeni me mia proigumeni epistoli).

    kai rwtwntas olous tous dimosiografous ,akomi kai autous pou kratane pisines gia autin tin protasi ,oloi osoi exun epikoinwnisei me tin presveia ,kanenas den tus leei pws ola auta den stekoun .

    to proswpo iparxei lene ,fwtografies dothikane stin dimosiotita kai autos o prigkipas (i o,ti sto diaolo einai) einai sigoura enimerwmenos gia olo auto pou ginetai stin ellada. AN den isxie ,tha evgaine na to diapseusei ..den nomizw na afine enas sovaros anthrwpos pou katexei kapoio tetoio aksiwma, na anaparagetai toso poli to onoma tou.

    ti na sou pw ..an exei fimwsei tin presveia o tzigger ,an o anthrwpos autos den iparxei i an iparxei kai apla ton xrisimopoiei o tsakas ,mou fainontai poli xontra.

    oute kai mena mou gemizane to mati ola auta ,oute oi dilwseis tsaka me thlefwnimata soultan sta ksimerwmata na rwtaei gia travmatismeno opado mas alla ti na sou pw ..

    apla vlepw ta + kai ta - kai lew mia gnwmi ..an den simfwneis se auto pou sou pa me tin presveia kai ksereis kati allo pes to mou kai mena mpas kai eimai lathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:13 μ.μ.

    http://prasinanea.gr/categories/management/article1395829.ece

    Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης.Αν διαβάσετε τι λέει το ρεπορτάζ θα δείτε ότι δε λείπει απλά η υπογραφή,η ταυτοποίηση λείπει.Κι αυτό γιατί ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο εξωτερικό δε γίνεται να υπογράφει συνέχεια πρόχειρα σχέδια που μπορεί να αλλάζουν συνέχεια όρους.Αλλιώς ρε παιδιά τι να τον κάνει τον πληρεξούσιο δικηγόρο;Την κάνει τη δουλειά και μόνος του.Το τελικό θα υπογράψουν κι οι 2 μεριές.Κι αν κάποιος προχωρήσει λίγο τη σκέψη του θα δει ότι ο Τζίγκερ ειδικά την ταυτοποίηση δεν τη χρειάζεται για να πιστέψει τον πρίγκηπα,αλλά για να πείσει τους μετόχους που θα γυρίσουν να του πουν να περιμένει.

    Αλλά ρε παιδιά θα τρελαθούμε με αυτά που ακούγονται!Πώς είναι δυνατόν να είναι πίσω από τον πρίγκηπα ο Τζίγκερ;Έτσι και καταλήξει θετικά η υπόθεση,υπονοείτε ότι ο Τζίγκερ θα βάλει 20 μύρια τώρα,50 το καλοκαίρι και 150 για το γήπεδο;Κι επίσης τι έγινε αν ο Τσάκας έπινε καφέ με τον Γόντικα;Ο ίδιος δεν αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να κάνει αυτή την κίνηση μήνες τώρα;Στο κτίριο του ΔΣ πριν μέρες βρέθηκε απρόσκλητος;Δε θα μίλησε με κάποιον πριν,και δη με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου