ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ARBORIS CAPITAL!


O Tζίγγερ δεν θα στείλει τους εκπροσώπους του στην ΓΣ της Τρίτης ,άρα δεν θα συμπληρωθεί και απαρτία 67% ώστε να εγκριθεί η ΑΜΚ των 15 μύριων που πρότεινε ο Βγενόπουλος.

Οπότε μένουμε με την υπόθεση του Πρίγκιπα και την γνήσια υπογραφή του ,θέμα που πιθανότατα όπως ενημέρωσε ο ...Τσάκας τα ΜΜΕ ,θα ολοκληρωθεί ως την Τετάρτη και την πρόταση της Arboris Capital η οποία θα συζητηθεί σε ΔΣ της ΠΑΕ ,πιθανότατα την Παρασκευή.

Όπως και να χει τα
πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και αναγκαστικά θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις. Τώρα ,αν αυτό θα γίνει μέχρι την Τετάρτη ,την Παρασκευή ή την επόμενη εβδομάδα αυτό δεν το ξέρουμε.

Άρα και η ΓΣ θα είναι άκρως τυπική και δεν θα έχουμε να περιμένουμε κάτι ,εκτός κι αν μας κρατάνε κάτι για έκπληξη πάλι ..

ΥΣ: Ότι δεν περνάει η πρόταση του Βγενόπουλου και ότι ο ίδιος μετά και την πρόταση της Arboris Capital δεν θα σκιστεί να την τρέξει ,δεν σημαίνει και πως οι σχέσεις Τζίγγερ-Βγενόπουλου αρχίζουν και εκτονώνονται. Ο δεύτερος έχει προαναγγείλει συνέντευξη τύπου για την ΓΗΠΕΛ .

Και απο ότι καταλαβαίνουμε θα το κυνηγήσει το θέμα ,μιας και πλέον το παιχνίδι οδηγείται καθαρά σε κόντρα των 2 δυο τους και στις εντυπώσεις που θα αφήσουν. Μην ξεχνάτε πως ουσιαστικά η πρόταση του Βγενόπουλου δεν προχωράει ελέω Τζίγγερ και επειδή δεν απάντησε σε αυτό που του ζήτησε για την ΓΗΠΕΛ ,στην τελευταία του ανακοίνωση.

ΥΣ2: Βέβαια ,μιας και αύριο ...Δευτέρα και επειδή οι τελευταίες Δευτέρες προσφέρουν στον Παναθηναϊκό κόσμο εξελίξεις ,μπορεί στις 10 το πρωί να έχουμε και νέα ανακοίνωση ..

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:13 μ.μ.

    Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσον αφορά τους υπόλοιπους μετόχους εκτός Τζίγγερ.Η σχετική προτίμησή τους στην πρόταση για εύρεση μετοχικής σύνθεσης από την Arboris Capital έγκειται στο γεγονός ότι δεν εμπιστεύονται τον Τσάκα και επομένως την ύπαρξη αυτού που εκπροσωπεί,δε θέλουν να συνεργαστούν μαζί του στο ΔΣ, ή θεωρούν οι ίδιοι ότι θα υπάρξει κάποιο όφελος γι αυτούς σε περίπτωση που προχωρήσει η τελευταία πρόταση;Και γενικότερα για να πάρει κάποιος το ποσοστό τους δεν πρέπει να τους προσφέρει αντίτιμο;

    Να θυμίσω επίσης ότι ο Τσάκας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στις αρχές είχε πει ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι αν μπορούν να ακολουθήσουν τα σχέδια του πρίγκηπα για τον Παναθηναϊκό,θα χαρούν να τους έχουν συμμάχους.Αυτό βέβαια μεταφράζεται ως "θα σας πάρουμε τις μετοχές γιατί θα αναγκαστείτε να αποχωρήσετε".Όπως επίσης δεν πιστεύω ότι θα είναι λάθος η κίνηση του Τζίγγερ να τους ζητήσει εγγυητική σε περίπτωση που του ζητήσουν εκείνοι να καθυστερήσει το deal με τον πρίγκηπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. evlogo to erwtima sou gia to an oi metoxoi tha perimenoun kapoio antitimo..

    kai tha sou apadisw genika kai afora olous tous metoxous (akomi kai ton vardinogianni pou exei ena 54,7% tou megaliterou sillogou tis elladas) :kanenas tous den pistevw pws tha kanei to papagalaki kamias etairias ,wste na proxwrisei mia protasi kai na parei 5 ekatommiria perissotera ..oi metoxoi mas mporei na min vazun pleon to xeri stin tsepi ,mporei na exume krisi ,alla eksakolouthoun na min kseroun ti exoun ,opote na poulisoun kai na diapragmatutoun tis metoxes tous ,vazontas stop se enan ependiti gia na tou paroun 1 mirio perissotero ,de nomizw oti tha to kanane pote.

    auto pou lene pws tha tous pei o tzigger me tin eggitiki ,den exei pouthena lathos ..se alla einai lathos kai ta exoume pei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου