Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΙΩΣΗ ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ..

ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΖΟΤΣ Ή ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ ..
ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ..

Η αλήθεια είναι πως για την περίπτωση του Φραγκίσκου Αλβέρτη έχω κάποιες αιρετικές απόψεις -που μπορεί να είναι τραβηγμένες ή λάθος- ,αλλά δεν είναι σκόπιμο να τις καταγράψω.

Η ουσία όμως είναι ότι μιλάμε για έναν παίκτη που έχει συνδέσει το όνομα του με την πιο λαμπρή περίοδο του Συλλόγου κατακτώντας αμέτρητες κούπες και απίστευτες χαρές. Γιατί όταν ακούς Αλβέρτη το μυαλό σου μόνο σε επιτυχίες πάει..

Και δυστυχώς η αλήθεια είναι πως αν στην ΚΑΕ θέλανε
πραγματικά τον Φράγκι δεν θα του κάνανε 80% μείωση! Γιατί δεν μιλάμε για έναν απλό υπάλληλο της ΚΑΕ.

Κι ας έπαιρνε προκλητικά πολλά λεφτά κατ εμέ (κοντά στα 10.000 τον μήνα δεν είναι και λίγα για να είσαι στην αποστολή της ομάδας και να supportάρεις..) ,δεν θα έπεφτε η ΚΑΕ οικονομικά έξω αν του έδινε και 1.500 ευρώ παραπάνω. Απλά η μείωση που του ζητήσανε ήταν σαν να του ανοίγανε διάπλατα την πόρτα της εξόδου κι ας υπάρχει και η αντίθετη γνώμη που λέει ότι "έχει πάρει τόσα μύρια στον Σύλλογο ,αν αγαπούσε την ομάδα θα καθότανε και με 1.500€ τον μήνα" .Αλλά για μένα δεν είναι τόσο τα φράγκα ,όσο η κίνηση που ήταν κάτι περισσότερο απο άκομψη .Τρίτη μέσα στο καλοκαίρι και την παραμονή της πρεμιέρας της ομάδας ..

Και ξαναλέω πως μπορούμε να πούμε πολλά για τον μισθό του ,αλλά όταν κοιτάμε φωτογραφίες σαν την παραπάνω δε γίνεται να μην θυμόμαστε και να το βουλώνουμε..

ΥΣ: Ο ρόλος του στην ομάδα απο την άκρη του πάγκου ίσως ήταν αρκετά σημαντικός και βοηθητικό σε καίρια σημεία ..

Σχόλια