ΒΓΑΙΝΟΥΝ 30ΕΥΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ!


Η διοίκηση έκανε ό,τι έπρεπε για την ενίσχυση της ομάδας πόλο και πλέον η σκυτάλη περνάει στα χέρια του κόσμου. Από την Τρίτη θα βγουν 1.500 διαρκείας για το πόλο, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.



Ακόμα και την εποχή που δεν
υπήρχε ομάδα και ερχόταν η μία ήττα μετά την άλλη, φτάνοντας στο σημείο να παλεύει για τη σωτηρία (δυστυχώς μερικές φορές δεν τα κατάφερνε κιόλας), το πόλο του Παναθηναϊκού είχε δίπλα του τον κόσμο. Πέρσι η στήριξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιού» είδαν πως γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Τη φετινή χρονιά όπως όλα δείχνουν η αγάπη και η στήριξη αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, μια και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη δημιουργώντας ένα σύνολο ικανό για μεγάλα πράγματα.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν δίπλα τους τον κόσμο της ομάδας και γι’ αυτό προχώρησαν σε μια κίνηση η οποία θεωρείται δεδομένο πως θα έχει αντίκρισμα. Συγκεκριμένα εξέδωσαν ή για την ακρίβεια θα εκδώσουν από την Τρίτη εισιτήριο διαρκείας για το πόλο του «τριφυλλιού». Είναι κάτι που κόσμος ζητούσε και πλέον γίνεται πραγματικότητα.
Οι «πράσινοι» θα βγάλουν αρχικά προς διάθεση 1.500 διαρκείας (μακάρι να γίνουν ανάρπαστα, για να βγουν και άλλα), τα οποία θα πωλούνται στην εξαιρετική τιμή των 30 ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα θα δώσει 11 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος (εκτός του Κυπέλλου), όποιος πάρει διαρκείας θα του έρχεται κάτω από 3 ευρώ το κάθε ματς, ενώ ακόμα και αν δεν μπορεί να πάει σε όλα, αγοράζοντας το εισιτήριό του θα έχει βοηθήσει με τον τρόπο του το τμήμα του πόλο, αλλά και συνολικά τον Ερασιτέχνη.
συνολικά για τον Ερασιτέχνη
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν επισημάνει πως θα στηρίξουν την προσπάθεια και χωρίς υπερβολή τα 1.500 εισιτήρια αναμένεται να εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού, με τον κόσμο να δείχνει την αγάπη... διαρκείας του για το τμήμα του πόλο, αλλά και 

Σχόλια