ΘΑ ΠΩ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ..



Οχι..Δεν θα βρισω..Οπως δεν θα με παρει υπνος σημερα..
Θα πω τι βλεπω…
-ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ενα ασταθη Τζορβα ικανο να αποκρουσει το απιαστο και να ρουφηξει το αστειο.ΓΕΝΙΚΑ.Σημερα δεν φερει ευθηνη περα του πρωτου τερματος.Τα 2 τελευταια ηταν απιαστα (ασχετα το γεγονος οτι τον πηραν πρεφα και μεχρι και το βολε πηγε να ρουφηξει).Ο Κοτσολης ειναι μια καλη αρχη για εμενα (μιας και μεταγραφες δεν υπαρχουν μετα απο αυτο το ματς) 
-Παλι δεν ειδα..ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μια
αμυνα οπου σε οποια φαση δεν υπαρχει ο Μπουμσονγκ τα παιδια δεν ξερουν τι να την κανουν την μπαλα.Τα τζιμανια κανουν τα νταραβερια (γιατι οργανωμενη διοικηση και οργανωμενες κινησεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ),τα ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ λοιπον ως μεγαλοι γνωστες της μπαλας θεωρουν περιττο τον Ζαν Αλεν Μπουμσονγκ στην αμυνα του Παναθηναικου.Αλλωστε γιατι να ξοδευουμε για ποιοτικους ποδοσφαιριστες?
-Ειδα ενα Νινη να ξυπναει (γιατι μετα την Ρωμη εριξε ενα υπνακο) και να κανει ενα καλο ματς.Στο δοκαρι ηταν ατυχος εστω και απο το μισο μετρο.
-Ειδα ενα συλλογο που κανει πρωταθλητισμο,εχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ μεσαιες και καλες ευρωπαικες ομαδες και εχει ΚΛΕΙΣΕΙ σπιτια ακομα και σε ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ στην Ευρωπη μετα το 2-1 να τρεμει και να φοβαται να παιξει για το 3 και το 4 γκολ.Καποιο δεν εχουν καταλαβει το μεγεθος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Ειτε παιζουν-ειτε τον προπονουν..Νομιζουν οτι ειναι σε μια μικρη ομαδουλα.
-Ειδα ενα αγχωμενο Τοτσε που σκοραρε..Η συγκριση με τον ΣΙΣΕ ειναι αδικη αλλα και αναποφθεκτη.Δειχνει να εχει καλη τεχνικη αλλα στηνονταν λαθος.Επαναλαμβανω οτι το αγχος φαινοταν στα ματια του.Ειδα ομως πασες λουκουμι που αυτος εκει στην εξεδρα θα τις ειχε καρφωσει.
-ΔΕΝ ΕΙΔΑ ενα ατομο που θα εμψυχωσει τους συμπαικτες του.Ο μονος που το εκανε ειναι ο Καραγκουνης ο οποιος ειναι απο τους ελαχιστους που ξερουν τι σημαινει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Κατι που ειχε ο Σισε αλλα δεν εχει ο Λετο οσο και να χτυπιουνται καποιοι.Ο Λετο πολυ καλος αλλα ηγετης δεν ειναι.2-3 κλωτσιες,εκνευριστικε και εχασε τον ρυθμο του.
-Δεν ειδα για πολυ τον Μαρινο και χαρηκα.
-Δεν ειδα Κουινσι,Λαζαρο,Βιτολο που ναι..Ειναι για 11αδα.Θα μπορουσαν να κανουν την διαφορα ΑΛΛΑ και με τα δευτερα που επαιζα…ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ ΔΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
-Ειδα να σκοραρω τριτο γκολ με φαουλ και για εμενα ενα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που εχω κερδισει ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΙΝΤΕΡ,ΑΓΙΑΞ,ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ εχασα με 3-4.Προσοχή….Δεν χρυσωνω χαπια.
Προς Αλέξανδρο Τζόρβα:
Όταν έχεις φάει 4 γκολ από κάποια Οντένσε μέσα στο ΟΑΚΑ ΔΕΝ χειροκροτείς ειρωνικά τον κόσμο της ομάδας που σε αποδοκιμάζει. Το βουλώνεις, σκύβεις το κεφάλι, πας στα αποδυτήρια και ζητάς συγγνώμη στη συνέντευξη τύπου. Σαν πολύ ψηλά τον έχεις πάρει τον αμανέ, χαλάρωσε λίγο. Αν όντως είσαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, θα έχεις προλάβει να δεις παλιούς τερματοφύλακες της ομάδας (Σαργκάνη, Βάντσικ, ακόμα και τον ακατανόμαστο) ή μέσα από βίντεο (Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου κλπ.) Η επαφή σου με το άθλημα είναι μάλλον τυχαία. Στο μπλα-μπλα καλός είσαι, αμα στηθεί καμιά κάμερα μπροστά σου τα λες φαρσί λες και είσαι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, αλλά στο χορτάρι ότι σουτ πάει προς την εστία ΓΡΑΦΕΙ. Αν θες να σταματήσεις την κατρακύλα τη δική σου και της ομάδας, ζήτα να φύγεις. Και πάρε και τον άλλον που τα τρώει από το κέντρο με μηδέν χιλιόμετρα (Καρνέζης) μαζί σου. Δεν αρκεί πλέον η Παναθηναϊκοφροσύνη να καλύψει τις αδυναμίες του καθενός.

Σχόλια