Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

Το καλοκαίρι μας αποσχόλησε ιδιαίτερα η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά και η λάσπη που έριχνε μέσω της εφημερίδας του στους παράγοντες της ΠΑΕ, καθώς και το μεγάλο φαουλ με εξώδικο κατά συνδέσμου του Παναθηναϊκού. Απο εδώ μέσα ταχθήκαμε κατά των ενεργειών του, αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται.

Πρέπει επομένως να τον συγχαρούμε, για την κίνηση του να δώσει 200.000 ευρώ στον ερασιτέχνη, ο oποίος αυτήν την στιγμή πάει απο το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Τα κινητρα του δεν μας είναι γνωστά και δεν θα ασχοληθούμε με το αν είναι αυθεντικά, ή αποσκοπούν στο να πλήξουν την εικόνα άλλων παραγόντων. Η ουσία μετράει και δεν είναι άλλη απο τις 200.000 ευρώ που βάζει στα ταμεία του ο ερασιτέχνης.


Μακάρι να πιάσει κάποιους άλλους το φιλότιμο και να απαντήσουν στην κίνηση αυτή του Δ. Γιαννακόπουλου ο οποίος στην επιστολή του, κατηγορεί ευθαίως ανθρώπους όπως τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο για μεγάλα λόγια και καθόλου πράξεις.

ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ..

Υ.Γ- Ρε Δημητράκη, αν αναλλάμβανες τον ερασιτέχνη και έκανες 2-3 κινήσεις που ο κόσμος περιμένει εναγωνίος, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς, αλλά εσύ μάλλον ήθελες τα πολλά (δλδ την ΠΑΕ).

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/12/10 6:18 μ.μ.

    Oi lezantes klp pou briskonte pisw apo tin kinisi afti einai ena thema kai megalo malista.. Ta lefta ayta omws, aythn tin stigmi einai mia anasa pou xreiazetai o erasitexnhs..

    Re vlasi, afou eipane oti den asxolounte pia, gt den kaneis to kalo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati kai to xarakthristiko tou vlassi opws kai twn ipoloipwn einai o egwismos tou.

    MAKARI na ksanasxolithei ,alla ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/12/10 7:41 μ.μ.

    Kali k i kinisi toy Giannakopoulou, alla opos leei k to parakato keimenaki xreiazontai k alloi...

    http://www.sportsecrets.gr/?p=1866

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/10 9:37 π.μ.

    Από εμένα δεν αξίζει κανένα μπράβο. Η οικογένεια του έχει καταστρέψει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό κ τώρα κάνει μία ελεημοσύνη που το μόνο που δείχνει είναι πονηριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου