ΑΝΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΟΣΕΙ!

Η ΠΡΑΣΙΝΗ

Στην αρχή με το που είδα το πρωτοσέλιδο σκέφτηκα να γράψω κάτι ειρωνικό μιας και είναι γελοίο και μόνο κάποιος να αυτοθαυμάζεται μέσω της εφημερίδας του. Αλλά το θέμα του ερασιτέχνη μόνο πλάκες δεν χωράει ,ας πω δύο πραγματάκια ..

Όντως τα 200.000€ ...
αποτελούν ανάσα για τον ερασιτέχνη ,αλλά πρόσκαιρη .Μετά απο 2 μήνες πάλι θα ψάχνουμε για λεφτά και όλα θα κρέμονται απο μια κλωστή. Για μένα η λύση -και την έχω αναφέρει και πολλές φορές παλαιότερα- την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να αναλάβουν οι επιφανείς επιχειρηματίες τμήματα και να τα τρέξουν πχ για 2 χρόνια και ο ερασιτέχνης να κρατήσει τα υπόλοιπα τμήματα ,ώστε να καθαρίσει διοικητικά και οικονομικά.

Δ.Γιαννακόπουλε πάρε αυτό το τμήμα ,Βγενόπουλε εκείνο ,Πατέρα το άλλο κτλ κτλ. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται και θέληση απο τους ίδιους και αυτή δεν υπάρχει ,ας μην γελιόμαστε. 

Και τονίζω πως η μόνη λύση για μένα είναι αυτή και ούτε καν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ ένα μοντελο πολυμετοχικότητας και για τον ερασιτέχνη γιατί τότε θα γινόμασταν ακόμη μεγαλύτερο μπάχαλο.

Και επανέρχομαι στην χθεσινή δωρεά του Δ.Γιαννακόπουλου στον ερασιτέχνη. Ωραία ,την έκανε ..τι ψάχνετε να βρείτε όλοι σας λόγους ,αιτίες ,μυστικές συνομωσίες που προχώρησε σε αυτήν την κίνηση; Αυτό είναι που έχει σημασία ή τα 200.000€; Προφανώς και αυτή η κίνηση μπορεί να κρύβει ίχνη λαϊκισμού ,προφανώς και μέσα στους στόχους του Δ.Γιαννακόπουλου ήταν οι μπηχτές στον Βγενόπουλο .Ε ΚΑΙ;; Προσωπικά δεν με νοιάζει μια ..το μόνο που με καίει είναι πως θα ανασάνει οικονομικά ο ερασιτέχνης και θα ορθοποδήσουν ξανά τα τμήματα .

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ οι λύσεις επιχειρηματιών να περιορίζονται σε 5 ονόματα. Αυτό δεν μας προβληματίζει λίγο; Τόσες δεκαετίες είχαμε τους Γιαννακόπουλους και τους Βαρδινογιάννηδες ,ύστερα εμφανίστηκε ο Σταθωκοστόπολους και επι πολυμετοχικότητας οι Πατέρας ,Βγενόπουλος ,Νίκας ,Ξυλάς ,Πολέμης ,Ζολώτας και Δαβαρης. Μόνο αυτοί είναι οι Παναθηναϊκοί;; Και απο αυτούς κανείς δεν θέλει να βοηθήσει;;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΙΤΕΧΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ.

Μέχρι τότε ...ας αρχίσουμε να τρώμε τα 200.000€ και να παρακαλάμε να ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι της παε ..

ΥΣ: Τους έχει πει κανείς πως με τον ερασιτέχνη έχουν και το 10% της παε;;
ΥΣ2: Στον ερασιτέχνη ξέρετε πότε θα πέσει χρήμα απο τον Βγενόπουλο; Μόλις ξεκαθαρίσει θετικά το θέμα του γηπέδου ...θυμηθείτε με.
ΥΣ3: Τώρα μπορεί να είναι ο ερασιτέχνης ζητιάνος ,αλλά αμφιβάλλω αν ξέρουν όλοι τους τι ...χρυσή λίρα είναι η μάνα του λόχου μας. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/10 8:21 μ.μ.

    Μάλλον εχεις δίκιο. Ο Δ.Γ κάνει το καλό -προβάλοντας το δυσανάλογα- αλλά δίνει πρόσκαιρη ζωή.Θα πρέπει μάλλον να περιοριστούν τα τμήματα αφού δε μπορούν όλα να συντηρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου