ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΡΙΒΑΛΝΤΟ - ΘΑΨΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ!!


Σε αποκάλυψη που θα συζητηθεί και στην Ελλάδα θα καλυφθεί μέσα σε 2 μέρες προέβη ο Ριβάλντο ,αναφέροντας πως ο γαύρος την σαιζόν 2004-2005 θα έδινε πριμ στους παίκτες της Λα Κορούνια ,αν αυτοί κερδίζαν την Μονακό ώστε να προκριθεί ο γαύρος στην επόμενη φάση του champions league.

Βέβαια μετά ο Ριβάλντο τα μάσησε λέγοντας πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο να δίνεις πριμ σε μια τρίτη ομάδα για να νικήσει.

Τώρα γιατί εμείς το δημοσιεύουμε; Για 3 λόγους..


1. οι δηλώσεις του Ριβάλντο είναι η συνέχεια αυτών του Καστίγιο που πριν κάποια χρόνια μίλησε για το ματς που οι γαύροι κάτσανε να χάσουνε με τον Λεβαδειακό ώστε να μην υποβιβαστούν οι τελευταίοι .Γιατί άραγε;;

2. Για το αυριανό ματς ο πρόεδρος του Πανσεραϊκού ανακοίνωσε πριμ που αγγίζει τις 100.000€ σε περίπτωση ήττας μας. Αυτά τα λεφτά προτιμάει να τα δώσει σε πριμ παρά για ενίσχυση του Ιανουαρίου... τυχαίο ή απλά τα λεφτά δεν προέρχονται απο την τσέπη του;;

3.ο Ριβάλντο όταν έφυγε απο τον γαύρο διατυμπάνιζε συνεχώς πως αν μιλήσει για αυτά που ξέρει για τον Κόκκαλη ,θα του δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Προφανώς αυτά που ήξερε είχαν να κάνουν σχέση με τον γαύρο και τέτοιου είδους σκηνικά ...τελικά ποτέ δεν είπε τίποτα  Βραζιλιάνος ...περίεργο ε;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/10 1:06 π.μ.

    Επίσης αν και στην Ισπανία επιτρέπονται αυτά τα πριμ, η UEFA τα καταδικάζει, οπότε θα έπρεπε ο Γαύρος να βρει τον μπελά του με αυτήν την ιστορία. 'Ισως βάλουν μυαλό γιατί στην ελλάδα δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί ποτέ για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστειτε τι γινετε με τις ομαδουλες μας εδω τις ελληνικες ρε παιδια που ψοφαν για μερικα ευρωπουλα!!?γενικα φανταστειτε τι παιζει στο παρασκηνιο!κριμα γενικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/10 2:21 π.μ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ) ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/10 1:37 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=tpUz70Jovo4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου