ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!


Στην κόπωση των παικτών στάθηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας ,καθώς και στο στάδιο γνωριμίας που βρίσκεται με τους περισσότερους παίκτες ακόμη. Επίσης τόνισε πως πρέπει να υπάρξει έντονη και συστηματική δουλειά ,ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Προσωπική μου άποψη ,δεν νοείται για μένα παίκτης να υποστηρίζει πως έχει κόπωση (εκτός απο τρανταχτά παραδείγματα όπως Ζιλμπέρτο) απο την στιγμή που κάνει το χόμπι του επάγγελμα και παίρνει τόσα λεφτά. Απλά πλέον έχει γίνει η εύκολη δικαιολογία ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/10 11:05 π.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ: Για κίνδυνο να καταρρεύσει ο Όμιλος της ΜΙG κάνουν λόγο αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης, αφού βλέπουν να έχουν πέσει στα τάρταρα οι αποδώσεις των εταιρειών που τον συγκροτούν και οι μέτοχοι να διαμαρτύρονται με δημοσιεύματα σε εφημερίδες συμφερόντων τους και να ζητούν την παρέμβαση της Eπιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
    Μάλιστα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και άλλοι μέτοχοι (από τον εφοπλιστικό χώρο) που ετοιμάζονται να επισκεφθούν την Επιτροπή, για να ζητήσουν ενημέρωση για την πορεία του Ομίλου ή να ζητήσουν την παρέμβαση εισαγγελέα.
    Δεν ξέρουμε αν ο εισαγγελέας έχει αρμοδιότητα και αντικείμενο για ένα τέτοιο θέμα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι ο Α. Βγενόπουλος, με τη γαλαντομία και την άνεση που τον διακρίνει, είτε θα ζητήσει τη......... στήριξη των Αράβων, για να βάλουν εκείνα τα 5 δισ. που είχε υποσχεθεί, ή θα βάλει το χέρι στην τσέπη να στηρίξει τις εταιρείες.
    Πενήντα χιλιάδες εργαζόμενοι στον Όμιλο (κατά δήλωση του Βγενόπουλου) έχουν την αγωνία για το αύριο και περιμένουν την κίνησή του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/10 7:44 μ.μ.

    Douleia k mia dyo metagrafoules an ginetai. oxi pos tis exoume k megali anagki, arga i grigora i omada tha parei ta pano tis. O Portogalos kserei ti na kanei...
    symfono se polla me to parakato keimenaki.

    http://www.sportsecrets.gr/?p=1894

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου