ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΕΡΔΗ

Την νίκη κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη ΤΣΣΚΑ πέτυχε η ομάδα μας πριν λίγη ώρα με τελικό σκορ 72-68. Τα κέρδη απο αυτή την νίκη είναι πολλαπλά,
 καθώς ουσιαστικά εξασφαλίζεται η πρώτη θέση στον όμιλο, αποκλείεται η ΤΣΣΚΑ απο την συνέχεια της διοργάνωσης και ο Τέπιτς δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Καθόλι την διάρκεια του αγώνα η ομάδα σούταρε με καταπληκτικά ποσοστά έξω απο τα 6.75 γεγονός που μας κράταγε μπροστά στο σκορ γύρω στους 10 πόντους. Απο την άλλη όμως τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίχτες μας, κυρίως στο 2ο δεκάλεπτο κράταγε την ΤΣΣΚΑ μέσα στο παιχνίδι.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως με ένα παιδαριώδες λάθος των ρώσων που αποφάσησαν να μην μας κάνουν φαουλ στην τελευταία μας επίθεση. Με πρωταγωνιστή τον Μήτσο και άξιους συμπαραστάτες τον Τέπιτς και τον Περπέρογλου η ομάδα κράτησε την ψυχραιμία της στο τέλος και πήρε την νίκη που αφήνει τους Ρώσους εκτός διοργάνωσης.

Μιας και αναφέρθηκα σε κέρδη θέλω για άλλη μια φορά να σταθώ στην παρουσία του Τέπιτς. Το ξαναλέω και επιμένω. Ο άνθρωπος έχει τρελά αθλητικά προσόντα, φαίνεται οτι ξέρει μπάσκετ αλλά δεν έχει αρχίδια. Σήμερα ήταν πολύ καλός σε επίθεση και άμυνα (έσβησε τον Σίσκα) και πιστεύω μέσα απο τέτοια παιχνίδια θα αποκτήσει την ψυχολογία που χρειάζεται για να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια.

Ο Καλάθης απο την άλλη για άλλο ένα παιχνίδι, κάτω του μετρίου. Δεν νοείται μπασκετμπολίστας να κάνει βήματα σε αιφνιδιασμό 3-1.

Παναθηναϊκός: Τέπιτς 9(1), Περπέρογλου 12(3), Μπατίστ 8, Φώτσης 7(1), Σάτο 5, Νίκολας 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 17(4), Βουγιούκας 4, Καλάθης 4, Καϊμακόγλου

Σχόλια