EXOYME ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ....19:30!


Το σημερινό παιχνίδι με την Καζάν έχει ,πριν αρχίσει, μια ιδιαιτερότητα. Την ώρα έναρξης του ,καθώς champions league το χουμε συνηθήσει στις 21:45 και όχι απόγευμα. Έτσι κι εμείς ψάξαμε ,πότε ξανά έχει παίξει η ομάδα ,αγώνα champions league πριν τις 21:45 και ήταν την σαιζόν 1998-1999 ,με αντίπαλο την Δυναμό Κιέβου στην Ουκρανία ,λόγω -πάλι- των καιρικών συνθηκών.

Μια Δυναμό Κιέβου ,που ήταν αρκετά ...

(ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ)
δυνατή ομάδα με τους αστέρες της Σεφτσένκο και Ρεμπρόφ να αποτελούν κίνδυνο για κάθε άμυνα. Τότε είχαμε δεχτεί την ήττα με 2-1 ,σε ένα ματς όπου η τύχη μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς το ένα γκολ που δεχτήκαμε κέρδιζε άνετα όσκαρ γκαντεμιάς!

Σε εκείνο το ματς είχαμε προηγηθεί στο 35 με τον Λαγωνικάκη και κρατάγαμε καλά ,μέχρι και το όγδοο δεκάλεπτο ,όπου εκεί γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε καθώς το γκολ του Ρεμπρόφ στο 72 και το αυτογκόλ του Μπασινά στο 79 ,μας ανάγκασαν να φύγουμε με 0 βαθμούς απο εκείνο το ματς.

Εκείνο το ματς ήταν κομβικής σημασίας καθώς προερχόμασταν απο την νίκη με την Λανς στο οακα ,είχαμε 6 βαθμούς και με νίκη κλειδώναμε την πρόκριση .Να θυμήσουμε πως στο πρώτο ματς με την Δυναμό είχαμε βγει νικητές με 2-1 (Μίκλαντ,Λυμπερόπουλος - Ρεμπρόφ) στο στάδιο Ν.Γκούμας καθώς εκείνη την μέρα είχαν συναυλία στο οακα οι Rolling Stones.

Εκείνη την χρονιά τερματίσαμε τελευταίοι στον όμιλο με 6 βαθμούς .Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου ήταν η Άρσεναλ και η Λανς .

Το γκολ του Λαγωνικάκη

Φωτογραφίες απο το ματς


Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/11/10 7:32 μ.μ.

    Ο λόγος που οι εντός έδρας αγώνες Ρωσικών ομάδων γίνονται απόγευμα είναι η διαφορά ώρας.

    21.45 εδώ είναι 22.45 στο Kazan, λίγο αργά για να ξεκινήσει ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/10 8:19 μ.μ.

    logw kairou einai.. toulaxiston auto lene panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου