ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ??

Ας πούμε ότι οι 5 στην άμυνα είναι έξυπνη ιδέα και έχεις τους δύο ακραίους να πιέζουνε ψηλά όπως και έγινε, ποιός ο λόγος να έχεις μέσα και δύο αμυντικά χαφ, και έναν αργό κεντρικό? Με άλλα λόγια 8 παίχτες που στην ουσία δεν μπορούν να δημιουργήσουν.

Τι φοβήθηκε τόσο πολύ ο Νιόπλιας δεν μπορώ να καταλάβω.
 Ξαναλέω με τους 5 πίσω όπως έπαιζαν, γκολ δεν θα τρώγαμε και ένα μήνα να παίζαμε. Τον Χριστοδουλόπουλο όμως γιατί δεν μπορούσε να τον ξεκινήσει? Οι αλλαγές γιατί να γίνουν μετά το 70? Είχαμε τίποτα να χάσουμε? Τι ένας τι δύο βαθμοί στην τελική.

Εύλογες ερωτήσεις για τις οποίες αμφιβάλλω ότι θα ακούσουμε απάντηση στην συνέντευξη τύπου. Όταν πλεον παίξαμε πιο επιθετικά τους είχαμε και εύκολα μάλιστα. Με την ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ παίζεις, όχι κανένα μεγαθήριο όπως η Ίντερ που είχαμε κερδίσει με το ίδιο σύστημα.

Όπως και να έχει το πράγμα, μετά την σημερινή ισοπαλία δύσκολα μπορούμε να έχουμε βλέψεις για οτιδήποτε πλήν ενώς θαύματος, οπότε καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Οι 5 της άμυνας πολύ καλοί, Ζιλμπέρτο μέτριος ενώ ο Σιμάο καλός όπως πάντα αλλα μόνο ανασταλτικά. Για τον Γκαρσία πιστεύω όλοι βλέπουμε οτι ξέρει μπάλα αλλά θέλει παίχτες δίπλα του για να προσφέρει. Δεν είναι δα και μάγος μετά τις πόσες τρίπλες να βγάλει και την κάθετη.. Ο καραγκούνης μαχητής αλλά δεν είναι για 80 λεπτά, και ο Σισέ όπως συνήθως στον άχαρο ρόλο να κυνηγάει χαμένες μπαλιές. Μιζέρια.

ΝΙΚΟΛΑ, ΞΥΠΝΑ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/11/10 9:50 μ.μ.

    Αν δεν φύγει ο μαθητευόμενος μάγος , ομάδα δεν βλέπουμε. Καλά δεν το βλέπουν οι στην διοίκηση?
    Αντωνίου, μουμιοκέφαλε σε συμφέρει να είναι ο Νιόπλιας προπονητής έτσι?
    Σήμερα λέει του έλειπαν μεσοεπιθετικοί. Στην μπάρτσα του έλειπαν αμυντικοί. Με την Ρούμπιν στο ΟΑΚΑ του έλειπαν επιθετικοί.!!!
    ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΚΟΚΟΒΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/10 11:13 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/10 11:43 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου