ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ...ΗΛΙΘΙΟΥΣ!


RedPlanet..gr - Tα λάθη του Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Πρέπει να περνάνε τον κόσμο για ηλίθιο ,δεν εξηγείται αλλιώς. Στο gayroplanet ανέβασαν ένα βίντεο με τα διαιτητικά λάθη του Κάκου.

Η αγκωνιά του ...
Χριστοδουλόπουλου που -είναι και η μόνη που κρατάμε μια επιφύλαξη- φαίνεται πως περισσότερο ο ώμος παρά ο αγκώνας του Λάζαρου βρίσκει τον Παπαδόπουλο. Και ζητάνε κόκκινη για αντιαθλητικό παιχνίδι!

Το φανταστικό -στην κυριολεξία- πέναλτι του Σπυρόπουλου στον Φουστερ ,αφού όπως φαίνεται ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ στο 0:35 το πόδι του Σπυρόπουλου δεν έρχεται καν σε επαφή με αυτό του Φούστερ. Είναι η χαρακτηριστική φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει όλες οι γαυροφυλλάδες και παραπλανούν τον κόσμο. Αν τον έβρισκε εκεί ο Σπυρόπουλος θα του χε σπάσει το κόκκαλο!

Και μετά η φάση του δεύτερου γκολ που μιλάνε για όφσαιντ και έχουν την μόνη λήψη που τους συμφέρει ,ενώ υπάρχει κι άλλη που φαίνεται ολοκάθαρα πως ο Σισέ δεν ακουμπάει καν την μπάλα.

Όσο για το πέναλτι ,ρωτήστε τον ίδιο τον Αβραάμ γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου.

Πάντως πρέπει σε κάποια φάση να μάθετε πως μπορεί και η ομάδα σας να χάσει δίκαια μια φορά και όχι σε κάθε της γκέλα να την σφάζουν οι διαιτητές. Γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε με όλα αυτά τα δημοσιεύματα σας ,τι σπρώξιμο τρώτε όλα αυτά τα χρόνια..

Σχόλια