ΣΑΝ ΓΑΥΡΟΣ...


Φαίνεται πως η νίκη του Σαββάτου δεν ικανοποίησε όλους τους Παναθηναϊκούς και βγάζουν χολή για τον Πατέρα .

Όπως είναι γνωστό το gossip-tv ανήκει στον ...
Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε απο το site του.  Οι ..."αποκαλύψεις" του δεν μας ενοχλούν ,μιας και παραπάνω hits θέλει να πιάσει στο -όχι και τόσο- πετυχημένο site του ,οπότε λογικό. Αλλά η τελευταία αναφορά στον Πατέρα και τους συσχετισμούς που έκανε με την nova καθώς και τις ..."πράσινες" μεταδόσεις που έχει εντολή να κάνει το συνδρομητικό κανάλι ,κατατάσσονται στην ίδια μοίρα με τις γαυροφυλλάδες που κάνουν ηλίθια προπαγάνδα.

Φαίνεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περίμενε την γκέλα του Σαββάτου ,για να αρχίσει ξανά τον πόλεμο μπας και αναριχηθεί στα διοικητικά της παε.
Φαίνεται πως είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ξανακάνει μπουρδέλο την ομάδα και τον κόσμο με τα δημοσιεύματα του.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΥΣ: Ποιος θα το πίστευε πως ο γιός του Παύλου Γιαννακόπουλου ,θα έκανε πόλεμο στην ομάδα ,τόσο βρώμικο όσο και τα ερυθρόλευκα μμε...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/11/10 1:33 π.μ.

    ηλιθιε ....δεν θα μοιασεις ποτε στον πατερα σου και στον Θειο θανασαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/10 2:55 μ.μ.

    ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ..ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπα μάγκα ,όσο δίκιο κι αν έχεις για τον ερασιτέχνη ,δεν μπορώ να κατηγορήσω Παύλο και Θανάση όταν έχουν ρίξει τόσα χρήματα στον Σύλλογο και έχουν ξοδέψει τόσο χρόνο.

    Ότι πολλές φορές μπερδεύουν τον εγωισμό τους με την αγάπη τους για τον Σύλλογο να το δεχτώ και να επαυξάνω ,αλλά όχι και να τους "ρίξω στα τάρταρα".

    Δυστυχώς έχουν κάνει και λάθη και εγκλήματα κι αυτοί ,με μεγαλύτερο αυτό του Βλάσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/10 5:34 μ.μ.

    anoixe to ,metaxy mas eimaste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου