ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Εκπλήξεις ετοιμάζει για το ματς με την Ρουμπίν o Νιόπλιας. Αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα με τριάδα στην άμυνα και τον Κατσουράνη δίπλα σε Μπουμσόνγκ και Καντέ προσπαθώντας έτσι να κλειδώσει την άμυνα και να ελευθερώσει λίγο τα μπακ.
Τι σημαίνει αυτό;
Έχουμε ξαναπεί ό,τι σε τέτοια συστήματα, σαν αυτά που κατεβάζει ο Παναθηναικός στο γήπεδο τα άκρα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.  Βάζοντας τον Κατσούρ σε θέση λίμπερο για να σκουπίζει ουσιαστικά στην άμυνα και έχοντας τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στόπερ πάνω στους επιθετικούς της Καζάν, δίνει περισσότερη ελευθερία στα δύο μπακ με σκοπό να ανεβαίνουν και να βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Βέβαια, σε αυτο το σημείο πρέπει να πούμε ό,τι Βύντρα και Σπυρόπουλος έχουν ήδη πάρει φανέλα βασικού.

Στα χαφ τώρα, Σιμάο και Ζιλμπέρτο θα είναι στην θέση τους χωρίς να αποκλείουμε την συμμετοχή του Πλεσί. Και μπροστά, Σισέ στην κορυφή έχοντας απο πίσω του ποιούς;


Τα ρεπορτάζ μιλάνε για δίδυμο Γκαρσία, Γκοβού αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να αφήσει εκτός τον Λάζαρο μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ό,τι ο Νιόπλιας δέχτηκε επιτέλους ό,τι ο Λάζαρος ΠΡΕΠΕΙ να παίζει ΜΟΝΟ πίσω από τον επιθετικό και έτσι το σύστημα που θα κατεβάσει δεν τον "χωράει".

Τέλος πάντων, αναμένουμε εξελίξεις και την ενδεκάδα.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε λίγο πριν το ματς αλλά και μετά.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!

Υ.Γ.: Μην ξεχνάτε ό,τι το ματς σήμερα είναι στις 7:30 και όχι στις 9:45.

Σχόλια