ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!


Αλλή μια μέρα με έντονη κίνηση στην κόντρα με τον Μαριδάκη. Η ΠΑΕ Παναθηναικός ζήτησε να της παραδωθεί αντίγραφο των πρακτικών της προχθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Superleague για να δούνε τι είπε και τι δεν είπε αυτός ο καραγκιόζης.

Δεν πρόκειται να ησυχάσουμε με δ' αυτον φέτος. Συνέχεια θα προσπαθεί να το παίξει μάγκας και νταής βγάζοντας δηλώσεις και κάνοντας κινήσεις που μόνο στόχο έχουν να φανατίσουν και να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο τα πρόβατα τους οπαδούς τους.

Ναι ξέρουμε, έχει καταντήσει κουραστικό να γράφουμε ξανά και ξανά για τον καραγκιόζη τους αλλά η σημασία της σημερινής κίνησης της ΠΑΕ μετά από την επιστολή του Πατέρα προς το Δ.Σ. είναι διπλή.

Πρώτον, είναι πλέον σαφές ό,τι ο Πατέρας θα παίξει επίθεση και σίγουρα αυτό δεν το κάνει τυχαία. Τι εννοώ; Για να περνάς από την πλήρη αδιαφορία ( ή καλύτερα "ακινησία") στο να βγάζεις ανακοινώσεις και να ζητάς τα πρακτικά για τα πράγματα που λέγονται, πάει να πει ό,τι γουστάρεις να κάνεις "σαματά" για τις μαλακίες που βγαίνει και λέει ο χοντρός. Και σίγουρα ο Πατέρας δεν είναι τόσο αφελής στο να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, μη έχοντας την υποστήριξη και άλλων προέδρων. Δεν ήταν τυχαία η κίνηση Αδαμίδη λίγο καιρό πριν. Οπότε, πάμε σε νέα επείσοδια στο σήριαλ Μαριδάκη, όσο κουραστικός και αν έχει καταντήσει, με πολλούς πρωταγωνιστές.

Δεύτερον, ο Πατέρας δεν είναι τυχαίο ό,τι κρατιόταν μέχρι τώρα και ξαφνικά αρχίζει να βγάζει ανακοινώσεις. Το timing είναι ιδανικό για να γυρίσει η καταστάση τούμπα και να μαζευτεί λιγουλάκι ο χοντρός. Άλλωστε, θα βοηθήσει σίγουρα το γεγονός ό,τι μέχρι τώρα έχει αφήσει τον Μαριδάκη να εκτεθεί μόνος του σε όλη την Ελλάδα και να προβεί σε κινήσεις και δηλώσεις που έχουν προκαλέσει άφθονο γέλιο σε όλο το πανελλήνιο.

Οπότε, προσδεθείτε γιατί έπεται σύνεχεια. Η οποία, κάτι μας λέει, ό,τι θα είναι και συναρπαστική...

Σχόλια