ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ..


Το γράφω τώρα ,με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του Γκμοχ για την θέση του υπηρεσιακού προπονητή ,πριν έρθουν τα αποτελέσματα και ενδεχομένως αλλάξουν την άποψη μερικών. Ο Γκμοχ είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι προσωρινή λύση ,μέχρι να βρεθεί η ΜΕΓΑΛΗ προσωπικότητα προπονητή!

Θα συναινούσα στην λύση Γκμοχ για μόνιμη ,εάν ...
μιλάγαμε για καμιά εικοσαετία πριν που ήταν στα πάνω του και ασχολιόταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Αυτό το λέω ,γιατί μπορεί με την ανάκτηση θετικών αποτελεσμάτων και ενδεχομένως και καλών εμφανίσεων ,να μιλήσουν πολλοί για μόνιμη παρουσία του στον πάγκο μέχρι και το καλοκαίρι!

Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πείραμα και μάλιστα ολκής ,αφού ο Γκμοχ έχει να προπονήσει απο το 2003. Αν και αυτό για μένα δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο μιας και το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται ,απλά είναι ενδεικτικό ότι δεν κάνει για αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει δυνατότητες για πειράματα. Πρέπει πάση θυσία να κατακτηθεί το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και να μην επαναληφθεί το έγκλημα του 2005 ,5 χρόνια μετά. Είναι επιτακτική η έλευση ενός μεγάλου προπονητή ,που να κερδίζει τον σεβασμό όλων ,να έχει μεγάλη καριέρα ,πλούσια με τίτλους. Αναγνωρισμένος στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και ισχυρή προσωπικότητα. Και ναι ,μην πάει το μυαλό σας αλλού ,στον Λίπι αναφέρομαι! Θέλει πολλά φράγκα για να έρθει ,αλλά αυτά δεν μας υποσχέθηκαν οι Βγενόπουλος και Πατέρας; Χώστε τα τώρα χοντρά! Ομάδα μεγάλη χτίζεται με μεγάλους προπονητές! Φέρτε τον Λίπι για 3 χρόνια και αφήστε τον να φτιάξει ομαδάρα! Συν τοις άλλοις ,με αυτόν στον πάγκο ,να δούμε ποιος θα του κουνιέται στις προπονήσεις..

Πάντως κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση και τώρα το διαπιστώνω είναι πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες με την φυγή του Τεν Κάτε. Τότε ο Πατέρας είχε έτοιμη την λύση (Νιόπλια) ,είχε ψαχτεί πριν την απόλυση του Ολανδού και όλα γίνανε προγραμματισμένα. Στην περίπτωση του Νιόπλια φέτος ,δεν ισχύει το ίδιο. Ο Πατέρας δεν περίμενε την γκέλα του Σαββάτου και αναγκάστηκε να τον διώξει ,αφού είδε με τα μάτια του πως η κατάσταση δεν ανατρεπόταν και ο κόσμος έβραζε. Για αυτό και απο ότι φαίνεται δεν είχε ψαχτεί για αντικαταστάτη του. Αυτό τι σημαίνει... ; Max 2 εβδομάδες για εύρεση προπονητή και 3 ματς με την παρουσία υπηρεσιακού προπονητή.

Τέλος ,θα ήθελα να κάνω μια μικρή επισήμανση για τα αίτια φυγής του Νιόπλια. Καταρχάς κανείς δεν αμφισβητεί πως ο Νιόπλιας δεν αγαπάει την ομάδα ή πως δεν προσπαθούσε. Απλά πλήρωσε τα λάθη του καλοκαιριού και ήταν πολλά. Πρόσληψη του Κέζου ,όχι καλός προγραμματισμός με την ένταξη των μουντιαλικών στην προετοιμασία ,παθητικότητα στις εισηγήσεις του Φρέιτας το καλοκαίρι ,γενικά όλα δεν κύλησαν όπως έπρεπε και τώρα αυτό το πληρώνει δυστυχώς η ομάδα.

Ελπίζω οι παίκτες να πήραν πρέφα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και να σοβαρευτούν. Ευτυχώς για αυτούς ,ο πρώτος που φταίει στις γκέλες είναι ο προπονητής ,αλλά πλέον τα αστεία τελειώνουν και ο κόσμος ήδη έχει βάλει κάποιους στο μάτι.

Συνεχίζουμε με Γκμοχ και μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένουμε να ακούσουμε το όνομα του νέου προπονητή.

ΥΣ: ΣΠΡΩΞΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΛΙΠΙ!!




ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/10 4:20 μ.μ.

    oxi re pousti mou pali gia peiramata pame!!!
    aderfie tin katsame tin barka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/10 4:22 μ.μ.

    pa8htikothta stis eisighseis tou freitas?tou freitas tou ana8esane na diwxei kapoious paixtes apo thn omada pou den h8ele oute o idios o noplias kai den mporousane na xefortw8oune.dior8wse me an exw la8os alla den 8umamai na peirame paixth me eisighsh freitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ,Ο ΓΚΜΟΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΜΟΧ,ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ.
    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου