ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 11 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ


Πραγματικά ,με ποια λογική κατεβήκαμε σήμερα στο Καζάν; Να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρουμε την ισοπαλία;; Για ακόμη ένα παιχνίδι ,ο γνωστός ...φοβισμένος Παναθηναϊκός ,έδινε μάχη να μην φάει γκολ και αν καθόταν καμία καλή ευκαιρία και ο Σισέ έπαιρνε με κανα μαγικό την μπάλα απο τις ανύπαρκτες τροφοδοτήσεις σε αυτόν ,τότε θα κερδίζαμε .Με αυτό το σκεπτικό δεν παρέταξες την ομάδα σήμερα ρε Νιόπλια ; Παραδέξου το ,να ξέρουμε κι εμείς για τι στο διάολο αποτελέσματα κατεβαίνουμε σε κάθε ματς. Εκτός κι αν ξέρεις κάτι για την συνέχεια και μας κάτσουν όλα τα αποτελέσματα και προκριθούμε στην επόμενη φάση ή στο europa league. Προς το παρόν πάντως ,πάλι 1 βαθμό πίσω απο την Καζάν είμαστε..

Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και λέω ...
ρε πούστη μου θα παίξουμε πιο επιθετικά ,θα διεκδικήσουμε ένα γκολ. Μαλακίες ...πιο επιθετικοί γίναμε απο το 80 και μετά με την είσοδο του Χριστοδουλόπουλου.

Οπότε με την Μπαρτσελόνα θα κατέβουν και οι 11 παίκτες μας πάνω στην γραμμή του τέρματος και στις καθυστερήσεις του ματς ίσως και να παίξουμε λίγο πιο επιθετικά ,έτσι;;

Πραγματικά κρίμα ,γιατί το σύστημα με τα 3 στόπερ δούλεψε ,η άμυνα μας -ιδιαίτερα με την παρουσία του Μπουμσόνγκ- έδειχνε πιο σταθερή ,αλλά όταν οι αντίπαλοι σου βλέπουν πως πας για το Χ και δεν έχεις σκοπό να επιτεθείς ,ε τότε θα κατέβουν στην περιοχή σου και θα πιέσουν για το γκολ. Έτσι κι έγινε ,χάσανε γύρω στις 5 ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο και αφού δεν το φάγαμε να λέμε κι ευχαριστώ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/11/10 6:00 μ.μ.

    gia akomh ena paixnidi o gnwstos fovismenos Pana8hnaikos twn teleytaiwn 2+ xronwn...aa re tzigger 8ee xanapare thn pae (o OAED dinei psixoula).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου