ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΧΕΔΙΑ!


Σε αποκάλυψη των 3 σχεδίων που έχει στο μυαλό του ο Παναθηναϊκός για αντικατάσταση του project του γηπέδου του Βοτανικού με αυτό του οακα προέβη η <<Εξέδρα>> και έχουμε τους λόγους μας ,να μην θεωρούμε τα σχέδια που παρουσίασε ως φανταστικά και εντελώς αναληθή .

Οπότε έχουμε και λέμε:

1. ...
η χρησημοποίηση του οακα ,όπως τα τελευταία χρόνια ,δηλαδή ως ενοικιαστή του οακα.

2. Η απόκτηση του οακα για 50 ή 100 χρόνια (ίσως και με το αεκ) και μια ενδεχόμενη βύθιση του για να είναι πιο ποδοσφαιρικό.

3.Κατασκευή νέου γηπέδου στην ελεύθερη έκταση του οακα.

ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!

Και επειδή η <<Εξέδρα>> έχει πάντα τις πληροφορίες της απο πλευράς Βγενόπουλου (πέρυσι με το δημοσίευμα της για λύση οακα ,εντελώς ξαφνικά μετά απο λίγες μέρες υπήρξαν συναντήσεις που είχαν ρίξει σαν ιδέα το οακα) ,δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το σημερινό δημοσίευμα.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ,ΟΑΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!

ΥΣ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧ...ΔΙΑ ...ΠΟΛΛΑ ΑΡΧ...ΔΙΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/10 4:21 μ.μ.

    giati tha mas xalage na paroume to oaka na ginei buthish tou xlootapita, 80000 kosmos kai ola ta tmhmata tou erasutexnh stis egkatastaseis ekei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ..ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/10 5:03 μ.μ.

    Αυτη τη φορα να μην την πατησουμε οπως αρχες της δεκαετιας. Στη ΛΕΩΦΟΡΟ γινεται γηπεδαρα και ΕΔΡΑ τρομερη...αλλα δε κονομανε μερικοι... (καλο και σα συνθημα !!!). Αν ο κοσμος το απαιτησει γινεται, οποτε ειναι στο χερι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΔΕΡΦΕ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ...ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/10/10 7:47 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠΡΕΛΑΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ: ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ..!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου