ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝ!


Αυτό που συμβαίνει με τον Νίνη ,είναι κάτι το απίστευτο. Δεν ξέρω ,αν είναι δουλειά των δημοσιογράφων ή των μανατζαραίων ,αλλά με τον τρόπο που ...οργιάζουν οι φήμες σε καθημερινή βάση πλέον ,θα το καταστρέψουν το παιδί ολοκληρωτικά. Δε γίνεται κάθε μέρα και μια καινούργια ομάδα να ενδιαφέρεται για τον μικρό. Και δεν μιλάμε για ομάδες ό,τι να ναι .Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ,Μίλαν ,Ρόμα ,Λάτσιο ,Άρσεναλ ,Λυών και όποια άλλη προκύψει ,έχουν -υποτίθεται- ενδιαφερθεί για τον ...el ninio.

Μόνο που το φαινόμενο των ελληνικών γηπέδων ,μεγαλώνει και δεν είναι πλέον 16 ,αλλά 20. Δεν κάνει καλές σαιζόν ,αλλά καλά ματς .Δεν παίζει σε ολόκληρη την διάρκεια ενός ματς καλή μπάλα (εκτός με την Ρόμα μόνο) ,αλλά ανά πεντάλεπτα. Είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς ,αλλά παρόλα αυτά όλοι τον ζητάνε και τα λεφτά που δίνουνε δεν είναι ποτέ κάτω απο 8 μύρια . Τώρα αυτό πως γίνεται θα σας γελάσω ...

Η παε ,πρέπει να αντιδράσει σε αυτό το θέμα ,καθώς ο πιτσιρικάς ,αν σε κάθε του εμφάνιση βγαίνουν και 4 πρωτοσέλιδα με ...προτάσεις-μαμούθ ,τότε δεν πρόκειται ποτέ να συγκεντρωθεί στον στόχο του και τα μυαλά του θα βρίσκονται άλλου.

Είναι ,επιεικώς ,γελοίο αυτό που γίνεται στην περίπτωση του και μόνο κακό του κάνει..

Σχόλια