ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ Ή ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;



Θα μου επιτρέψετε να κρατάω τις επιφυλάξεις μου ,για την σημερινή ανακοίνωση του Τζίγγερ ,μιας και πολλά έχουν δει τα μάτια μας ,τα τελευταία 2 χρόνια. Πως ξαφνικά απο το νταηλίκι του "πουλάω έτσι και αν θέλετε" ,φτάσαμε στο "χαρίζω το 25% και πάρτε εσείς την παε" ;; Πως ο αναξιόπιστος Βγενόπουλος ,έγινε πάλι ξανφικά Ανδρέας; Μακάρι να μην είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι και την Τετάρτη ,μετά την συνάντηση να εξηγούμε τι έφταιξε και δεν αποδέχτηκαν την πρόταση Βγενόπουλος και Πατέρας.

Ο Βαρδινογιάννης ξαφνικά Παναθηναϊκός δεν έγινε ,ούτε ξύπνησε σήμερα και είπε χαρίζω σε αυτούς που ήμουν στα μαχαίρια μαζί τους το καλοκαίρι. Είναι σκέψη ημερών και θα αποδειχτεί απο την τελική έκβαση ,αν επρόκειτο για ακόμη ένα τρικ για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" KAI ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!

Δεν υπάρχουν περιθώρια για "όχι".


Βέβαια ,η σημερινή ανακοίνωση του Τζίγγερ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τρίπλες ,όπως και οι θέσεις των Βγενόπουλου και Πατέρα ,πρέπει να είναι απόλυτες. Απο την μία ο Τζίγγερ δεν μπορεί να κάνει πίσω τώρα και να αθετήσει τον δημόσιο λόγο του και απο την άλλη οι Βγενόπουλος-Πατέρας ,δεν έχουν λόγο να πουν όχι. Τους δίνει το 25% και πρέπει να το πάρουν. Απλά και ωραία!

Σίγουρα ,μια τέτοια πρόταση μπορεί να κρύβει παγίδες και το "χαρίζω" να μην είναι χαρίζω ,αλλά να περιέχει και άγνωστες παραμέτρους. Όμως ,πλέον όποιες και να είναι αυτές ,δεν χωράει άρνηση σε μια τέτοια πρόταση. Ο κόσμος δεν τους γουστάρει και απαιτεί αλλαγή. Ο Πατέρας έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει ,ο Βγενόπουλος μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη απο το σύνολο του κόσμου ,οπότε είναι αναμφίβολα το κατάλληλο timing .

Παραλειπόμενα και φήμες


Λέγεται πως καταλυτικό ρόλο στην δημοσιοποίηση της σημερινής ανακοίνωσης ,έπαιξε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ,που αναφέρθηκε και αυτή σε συνθήματα και πανό .Φαίνεται πως εκείνο το σημείο ήταν το pick του Βαρδή και δεν μπόρεσε να το ανεχτεί και έδωσε σαφή εντολή στον γιο του να πουλήσει. Γιατί όταν δίνει το 25% ,είναι προφανέστατο πως θα ακολουθήσει σταδιακά και το υπόλοιπο μερίδιο των μετοχών τους.

Κάτι που μετράει πολύ ,είναι ο τρόπος και το ύφος της ανακοίνωσης που βγάζει απο μόνη της ...κερδισμένο τον Τζίγγερ στα μάτια του κόσμου. Ασχέτως αν δεν πιστεύει αυτά που λέει για ενότητες και δεν είναι απο τις προτεραιότητες του ο Παναθηναϊκός. Ακούγονται deals της Πειραιώς ,είσοδος της οικογένειας στα στοιχήματα του internet ,συνεργασίες motor oil με Μυτηληναίο ,οπότε που χρόνος για τον Σύλλογο; Και καλύτερα δηλαδή...

O άγνωστος ρόλος του Παύλου


Έντονο ενδιαφέρον -αν όλα πάνε κατ ευχήν- θα προκαλέσει αναμφισβήτητα η στάση του Παύλου Γιαννακόπουλου και όλης της οικογένειας ,καθώς όλοι ξέρουμε πως βλέπουν καχύποπτα τον Βγενόπουλο και ο υιός δεν χωνεύει μια το έρεισμα που έχει ο Πατέρας στον κόσμο του Συλλόγου.

Εντύπωση προκαλεί ,η δήλωση του Παύλου πως ήξερε περί της ανακοίνωσης ,η συνάντηση του με τον Τζίγγερ σήμερα το μεσημέρι στην ΒΙΑΝΕΞ και είναι εύλογη η απορία μου ,αν του προτάθηκε να πάρει αυτός το 25% και αν ναι γιατί να το αρνήθηκε ,αφού όλοι ξέρουμε πως διακαής πόθος του Δημητράκη είναι η παε. Μπορεί να μην ήθελε να τον κάψει με την υπάρχουσα κατάσταση ,μπορεί να πάρει το υπόλοιπο μερίδιο των Βαρδινογιάννηδων ,μπορεί μπορεί μπορεί ...

Η παρουσία του στην παε -και ελπίζουμε ανεξάρτητη απο τους Βαρδινογιάννηδες- μόνο καλό είναι για τον Σύλλογο.

Περιμένοντας την Άγια Τετάρτη...


Πλέον όλοι αναμένουμε την συνάντηση των τριών την Τετάρτη και ευελπιστούμε η παε όντως να αλλάξει σελίδα ,να φύγει απο την διοίκηση των Βαρδινογιαννηδων ύστερα απο 31 χρόνια και να ανοίξουν νέοι-μεγάλοι και Παναθηναϊκοί ορίζοντες για τον Σύλλογο.

ΝΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ .ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ

Σχόλια